BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]SLMK (Slavonija MK)[/color]

po meni je ovo bolja špekulacija na prodaju nekretnine nego što je tnsa ikad bio.

ova kompanija javno oglašava da prodaje nekretninu vredniju nego tržišna kapitalizacija trenutno na burzi.

a tnsa nikad nije ni spomenula da bi nešto od nekretnina prodala,već je to samo želja malih dioničara koja se vjerojatno neće ostvariti.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

Dajte ljudi malo suosjećanja, jel ovo tema tko će koga zeznuti ili Transadria, pa kome je stalo da drugi gube novac, očito je da je netko pustio priču, drugi razglasili i malo po malo cijena dosegla nebo

malo je čudno da se vrijednost spustila više od 50%, ali opet ako gledaš nisu baš male vrijednosti prolazile na tim razinama i uvijek se postavlja pitanje tko kupuje

morate znati da se na naše tržište uključilo puno novih, malih investitora željnih brze i lake zarade i treba biti jako oprezan jer ti igrači koji baš ne poznaju nazovi problematiku tržišta kapitala kupuju sve i ne pitaju za cijenu, bitno je samo prije njih kupiti, još prije njih izaći jer izgleda dostupnošću Interneta i trgovanja putem njega stvari su se jako promijenile i zato je bilo većih ispuhavanja na dosta dionica

bez vrijeđanja i ružnih podsmijavanja pa će svima biti bolje

lako je biti heroj kada dionica pada i drugima dijeliti savjete [smiley2]

Ako Hanfa provede istragu u svezi glede događanja oko ove dionice, i eliminira nemjerljive utjecaje i kvantifikacije iz sfere psihologije ulagačkog uma, pokazati će se da glede i unatoč nekim nerealnim priželjkivanjima cijena, kao odraz tog i takvog odnosa ne može biti daleko od mojih izračuna.

Sve za Hrvatsku

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

za sve koji su propustili prvu vožnju na TNSA…ide novi krug [smiley2]
jel se sjećate kad smo bili klinci i igrali smo se one igre kada je broj stolica za jedan manji od broja igrača i kada glazba stane ide grabaža za stolce, a najsporiji popuši [smiley2][smiley2]

za sve koji su propustili prvu vožnju na TNSA…ide novi krug [smiley2]
jel se sjećate kad smo bili klinci i igrali smo se one igre kada je
broj stolica za jedan manji od broja igrača i kada glazba stane ide
grabaža za stolce, a najsporiji popuši [smiley2][smiley2]

Da to je zgodna igra, slična ovoj. Ali nikada se ne ponavlja potpuno isto. Zato sada imam duplu količinu.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Mislim da ovoga puta nece biti kruga, samo pravac malo iskrivljeni, sa slabijim intenzitetom rasta tamo iznad 8000.

Okrece se kolo srece …..

Članak u poslovnom katastrofa, a cijena ide gore 🙂

Koliko čujem od ljudi koji rade dolje uprava firme je poludila na ove navode. Ljudi naprave izuzetan poslovni uspjeh s dovršenjem projekta wtc. Poluče po svemu sudeći i izuzetan financijski (doduše još tajnovit) rezultat za firmu, a tamo neki novinarčić se raspiše kako ovo ne valja, pa ono itd. Idite malo u Rijeku i posjetite wtc pa ce vam biiti jasnije kakav je to dobitak za tnsu. Stvarno nije fer prema ljudima koji rade u toj firmi i svojim mudrim potezima bitno joj povečavaju vrijednost na radost svojih dioničara. Izgleda da je NO izgubio svaki kredibilitet (vjerojatno je i ovaj članak njihovo maslo kao i nedavno očitovanje na vse-u) i jedino razumno je da podnesu ostavke. Ionako dionica više nemaju pa neka puste dioničare tnse na miru. Dakle za dobrobit dioničara tnse: “Uprava gore, No dolje” i to što prije.

Premješteno iz teme: [color=blue]KOEI (Končar elektroindustrija)[/color]

vrijeme je za kokup, ide na 670 do 6mj.[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

vrijeme je za kokup, ide na 670 do 6mj.[smiley11]

mislim da griješiš. pogledaj samo današnji početak trgovanja 934.440,04kn u prvih pola sata. 670,00kn će se puno prije dostići. 23.10.06. ova dionica je već bila na 670,00kn, a ako sjetimo se da je svaki novi vrh veći od prethodnog [smiley2]

Po meni ljudi koji su voljni čekati neka uzmu končar jer ima veliku budućnost: [color=blue]poslovi+rezerve+zemljišta+privatizacija[/color]
Pogotovo sada smo svi primorani čekati jer od 1.1.2007. stupa na snagu jedinstveni porezni broj pa nakon 1.1. za svaku prodaju dionice ćemo plačati porez, pa se sada najbolje nakrcati nešpekulacijskim dionicama s dobrom budućnosti i [color=blue]čekati[/color]

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

Pogotovo sada smo svi primorani čekati jer od 1.1.2007. stupa na snagu jedinstveni porezni broj pa nakon 1.1. za svaku prodaju dionice ćemo plačati porez, pa se sada najbolje nakrcati nešpekulacijskim dionicama s dobrom budućnosti i [color=blue]čekati[/color]

Jel ti to Šuker priopćio??

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Premješteno iz teme: [color=blue]Što smo danas tržili ?[/color]

Ipak gricno FNVC iako ni TNSA kombinacija ne bi bila loša.

Kako bi rekao naš indijanac možemo već sutra usporediti ta dva konja….Ja bi se naravno kladio na svoga..ako ima ko zaintersiran [smiley2][smiley2]

New Report

Close