BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

Kud će više booooom? Pa već je pala -10% odmah ujutro. Za novi -10% boooom treba pričekati otvaranje sutra u 10.00 [smiley7]

Ignore: KressoM, delux

Mirko imate li Vi predodzbu dokle bi mogla vrijednost dionice ukoliko krene prema gore? Odnosno moze li dostici gornju granicu prije velikog pada?

Cuore Sportivo

SZ,

Mirko imate li Vi predodzbu dokle bi mogla vrijednost dionice ukoliko krene prema gore? Odnosno moze li dostici gornju granicu prije velikog pada?

Nakon što je ekipa degustirala složenac od paničara (recept napišem ovih dana) rekao bih da se vračamo u realne okvire. Ovisno o tome tko je počistio ovo danas možemo idućih dana očekivati rast, pokušaj rušenja ili nastavak rušenja. Ovo zadnje je najmanje vjerojatno.

A sada jedna procijena do kuda TNSA može doći.

Konzervativno TNSA vrijedi između 9500 i 12500 kuna
Realno TNSA vrijedi između 14000 i 20000 kuna
A Subjektivno (meni) između 25000 i 40000 kuna

Gornje cijene navedene su sa 20 do 30 % diskonta

[center][i]Nekoć sam ganjao Pticu trkačicu, sada ganjam samo lovu[/i][/center]

Kako god bilo, ide to +10, +10…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

A što se dogodilo sa onim: TNSA die hard i pametni ljudi? Samo zbog svih vas najrađe bi da TNSA i sutra padne 10% i tako svaki dan do 3000

[center][i]Nekoć sam ganjao Pticu trkačicu, sada ganjam samo lovu[/i][/center]

tango:

A što se dogodilo sa onim: TNSA die hard i pametni ljudi? Samo zbog svih vas najrađe bi da TNSA i sutra padne 10% i tako svaki dan do 30000

To bi bilo divno pa da i ja uletim u taj tobogan [smiley2]

tango: ” Kako god bilo, ide to +10, +10… ” A što se dogodilo sa onim: TNSA die hard i pametni ljudi? Samo zbog svih vas najrađe bi da TNSA i sutra padne 10% i tako svaki dan do 3000

Kolega, to je bilo malo šale, pa vidite smajliće – TNSA nemam niti sam je ikad imao. Možda je i kupim, recimo neku siću od 5 komada. Iako mislim da je ovo jedna velika kocka, barem za sad. Sretno svima!

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Željezara Split
Bit će to jaako dobra dionica, zar ne?

HFP: Željezara Split Armco Smartu; novi natječaj za šibenski TLM

Upravni odbor Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) na sjednici održanoj u ponedjeljak prihvatio je ponudu tvrtke Armco Smart za kupnju 89,34% temeljnog kapitala Željezare Split. Armco Smart ponudio je cijenu od 1 kune, ulaganje od 212,8 mil. kuna u sljedećih pet godina te povećanje zaposlenosti u istom razdoblju sa sadašnjih 482 na 530 radnika. Armco je ponudio i otkup državnih potraživanja u cijelosti bez popusta te dokapitalizaciju od 13,61 mil. eura do kraja 2008. godine.

Informacija iz danjašnjeg Bank magazina

Ljudi, što mislite o dionici GP “Krk”? Čuo sam da je to dobra firma. Ima li tko kakvih podataka o poslovanju.

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

Upravo je nevjerovatno da su ( oni koji su plasirali dezinformacije ), gnjev prevarenih ulagača uspjeli kanalizirati da g. Denisa Fudurića. i to samo zato jer je objavio objektivni prikaz stanja tnsa. stvarno svašta
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

http://www.vjesnik.hr/html/2006/12/19/Clanak.asp?r=gos&c=1

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Premješteno iz teme: [color=blue]Što smo danas tržili ?[/color]

Ma neka navlače – to je legitimno. Žalosno je samo kad se iznose neistine poput dividende od 10.000 kuna. Mislim da bi takvim članovima trebalo staviti zvjezdicu kao oznaku da su skloni iznositi neprovjerene informacije. Tako da ih mlađi i neiskusniji članovi mogu prepoznati.

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

New Report

Close