Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]
Pa bogamu onda se on poceo ponasati ko Majka Tereza.
Ide u Inu da zaradi 20-30%, umjesto da zaradi na TNSA 200-300%?
Meni to nije normalno, he,he, ho,ho
INA vrijedi 10.000 kuna po dionici, jučer mi je na kavi to rekao, a pošto na TNSA može zaraditi samo 3x, kaže nije mu dovoljno. To ga je žena naf…
INA vrijedi 10.000 kuna po dionici, jučer mi je na kavi to rekao, a
pošto na TNSA može zaraditi samo 3x, kaže nije mu dovoljno. To ga je
žena naf…
…a onda je svizac zamotao čokoladu…
ides:
“”
INA vrijedi 10.000 kuna po dionici, jučer mi je na kavi to rekao, a
pošto na TNSA može zaraditi samo 3x, kaže nije mu dovoljno. To ga je
žena naf…
”
…a onda je svizac zamotao čokoladu…
Dok su u pozadini likovi iz bajke ispijali votku uz zvuke balalajke!!!! [smiley7][smiley1][smiley1][smiley1]
a sada moja mala predpostavka…
KAKO SU (ĆE) FUNDOVI ODIGRATI TAKTIČKU IGRU ŽIVACA?!
svi zu zaigrijani za INU, svi pričaju o tome, zove me prijatlje neki dan i kaže da je “čuo za INU” pa ako ja znam što više… on bi uložio u to kupio bi par dionica 🙂 🙂 (inače nikad nije trrgovoa dioncama) dakle svi su nabrijani, mediji veliku pozornost pridaju tome, dobre domaće dionice polako ulaze u sijenu, ali u sijenu samo za većinu igraža – tj. kvazi igrača, i to postaje atraktivno, jer sad su već cijene dobrano koreginrene i sada kada se zbroji efekt od plive i efekt orijentacije ka INI dobivamo jednu taktičku igru… jeftinu kupnju … a ionako će se nakon što ina prođe, jer sva istrživanja i prašla iskustva govore o tome da prosječno držanje dionica pri IPOu traje jako kratko, dakle kad se ta ulaganja vrate, opet će svi ulaziti u one dobre stare dionice koje su sada pomalo zajenjene …
Premješteno iz teme: [color=blue]Komentari trgovanja[/color]
Možeš pričekati Božić. Tek je počela. Za Božić će biti fritule.
Strpi se još malo. Korekcija nije još ni započela.
Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding)[/color]
ddjh jedan je od rijetkih sa porastom cijene.
I jedna od rijetkih koje nisam uspio dočekati da mi uvale.[smiley3]
cayman006: ” ddjh jedan je od rijetkih sa porastom cijene. ” I jedna od rijetkih koje nisam uspio dočekati da mi uvale.[smiley3]
Ima nas još što čekamo,ali mislim da ćemo dočekati [smiley3][smiley2][smiley3][smiley2]
A na kojoj cifri cekate ak nije tajna?
He,he spuštaj naloge ako imaš za prodati,pa ćeš nas poklopiti hi,hi,hi,hi,hi
Ma frknuo ja sa zaradom DDJH dok je bio preko 160 i sad gledam da ga mozda uzmem ponovno.
mmstanic: ” He,he spuštaj naloge ako imaš za prodati,pa ćeš nas poklopiti hi,hi,hi,hi,hi ” Ma frknuo ja sa zaradom DDJH dok je bio preko 160 i sad gledam da ga mozda uzmem ponovno.
E pa onda stani u miru s nama,jer do 23. će biti svega,pogledaj varteks,nije neki promet,ali malo pomalo,samo mi je žao što nisam cijelog đuru frknuo,nema veze,đuro će još malo dolje,pa će valjda do kraja godine izbaciti natječaj.
Ja vas čekam na 146,** Molim vas, uvalite mi svoje dionice, pliiiz [smiley16]