BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kartman zna koliko i vi svi zajedno. On je napravio forum za prave ulagače bez ovih na K/P. Kad narastem kupit ću si Mostić i ATMN:

Kada narasteš neće više biti ni Mosticha ni ATMN-a. [smiley1]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Kad ja narastem neće lepi plavi Sale ni da nosi naočale već će da mu ugrade čip da bolje vidi.[smiley1]

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Premješteno iz teme: [color=blue]PIVK (PIK Vinkovci)[/color]

Dionicu treba držati jer bi cijena kroz 40 godina trebala rasti. Dakle svi vi mlađi od 50 ovo je dionica za vas.

U protivnom: Bježte od nje !

Premješteno iz teme: [color=blue]VART (Varteks)[/color]

Nedavno mi je jedan kolega sa foruma rekao da gazda u duši trgovac nekretninama i tu mu nema premca na ovom forumu.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Premješteno iz teme: [color=blue]VART (Varteks)[/color]

Bljedoliki Gazda nije trgovac nekretninama nego dionicama koje imaju vrijedne nekretnine, a Varteks ih ima najvise u drzavi, hi,hi,hi, a uskoro nece biti u gubitku, hi,hi,hi i ode u visine[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Premješteno iz teme: [color=blue]INDG (Industrogradnja)[/color]

Novi buk je koliko čujem 600 kuna. A sad je hit da INDG d.d. kupuje od KABE a Pisoturs prodaje svima.

Pa ćemo vidjeti ko će pucati penale, jer su ukinuli zlatni gol.

Jedino što je sigurno da INDG d.d. kupuje od Pisotusa i Karlovačke banke. A Marijan će ovim tempom bro biti drugi dioničar.

A ko će platiti penale ? Janjičar možda ? Ne, mali dioničari je konačni odgovor.

Ohohohoho!

Vidim da smo se razbacali informacijama.

Molim te da ovo što si rekao jako dobro argumentiraš.

1. Kako znaš da je novi book 600 kn?!?!
2. Kako znaš da positus prodaje svima?, Koliko je prodao? Da li je možda kupio nazad ili netko drugi za njega kupuje?

Eh da i nagradno pitanje za kraj:

3. Koliko vrijedi dugotrajna materijalna imovina INDG tržišno danas?

Što se ja u stvari mučim kada će tvoj odgovor biti: Fali zid.

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Nije ti ovo Kviskoteka ali evo ti odgovora:

1. To su riječi predsjednika uprave a potvrditi će skupština.

2. Tako priča gazda i brokeri. Prodao je 6500 komada. Nije kupio nazad. Netko drugi kupuju za njega i to je INDG d.d.

3. Dugotrajno materijalna imovina danas vrijedi cca 3700 kuna po dionici. To su procjene Delojtea i gazda se s tim složio.

AJMO SAD O NAGRADI. ŠTO SAM OSVOJIO ???

Teško mi je vjerovati da vrijedi samo 3700 kuna po dionici!!! To je porast od samo 15% unazad par godina,a cijene nekretnina su višestruko narasle. Book bi mogao biti 600 uz ovako malu procjenu imovine s još dodatnih 100 milijuna kuna gubitka u narednim periodima uz ovako bijednu revalorizaciju.

Nagrada je isključivanje s foruma samo je nisam u mogućnosti osigurati, nažalost znanče.[smiley1][smiley1][smiley1]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

davno sam napisao da fudo nije budala. da je moglo još znatno gore, fudo bi bio unutra.

Fudi treba lova za INU, ovo je iz provjerenih izvora, njegov izlaz nema veze s kretanjem cijene TNSA

Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]

Pa bogamu onda se on poceo ponasati ko Majka Tereza.

Ide u Inu da zaradi 20-30%, umjesto da zaradi na TNSA 200-300%?

Meni to nije normalno, he,he, ho,ho

New Report

Close