Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding)[/color]
U pravu ste kolega vorda!
To nitko je daje van, ali vjeruj mi da puno njih koji lose pisu o ovoj dionici i krcaju se racunaju doma udjela i book od DDJH
Štopanje, štopanje, to su fondovi u igri, iako s obzirom na cijenu dionice nije to neka ponuda… mislim, na DLKV koji je 810 kn imaš uvijek 800+ komada i na kupnji i na prodaji. Dobro je da ne puste da to ide ispod 150, mislim. Da se ne izazove panika i zronda cijena prebrzo…
Pa zašto da se ne izazove panika,pa ići ćemo u dokup i to je to.Meni sada konkretno bi odgovarao pad od 10-ak kn
Bit ćete i prezadovoljni.
Ja sam na 160 na nuli (kamate i provizije tamo i natrag uključene jer sam ušao na 155), tako da sad pušim 10 kn po komadu, ali ako ode na 140 dokupio bih da nađem novce… o tome sam i govorio: sada van pa s tim novcima jeftino kupiti kasnije. Ali, sad sam zakasnio, neću to sad raditi. Zeznuh stvar, takav je život, tko radi taj i griješi.
Jako je dobro da je omjer Bid-Ask 2:1
Ja sam ušao na 140,dio prodao ovih dana i nadam se ulasku na 140-145 i više ne diram,ostatak spremam za Makedoniju,kod njih je korekcija nekakva…
Tebi Tango jedino može biti problem ako si u marginu,a čini mi s da jesi,mada na 140 te ne bi smjelo dirati,a ispod toga sumnjam da će ići
E moj Che, sta ces kojeg vraga potezati do Makedonije da bi bio u korekciji. Sta ti fali tu kod nas? A i ustedices troskove puta i dnevnice.
Srećom nisam u marginu, ali obavezno si računam da bih na taj svoj novac uvijek u novčanom fondu dobio 5%.
Novac, jasno, gubi na vrijednosti zbog inflacije iako to kod nas nitko tako baš ne gleda jer je ojro već godinama 7,40-50… ali 150 kuna danas bi ti bilo 160 za godinu dana! Kao nije puno, ali zrno do zrna pogača.
Usput, obzirom na situaciju na tržištu, mislim da treba imati ludu hrabrost danas pa ući u margin; pa vidiš da je ovo na našoj burzi luda kuća!
Bravo lil, dobro si ga uzdrmala ne bu taj danas došao k sebi. Sad već piše postove k’o Tayson u nokdaunu.
Stvarno si u pravu! Postovi su mu sve lošiji i lošiji! Izgleda da je uzdrman, knock out!
U takvu skromnu produkciju kao sto je vasa, lako je biti duhovit jednom mjesecno, he,he
Bez uvrede, he,he[smiley2]
nightrider:
”
Sinek ja vec imam svoj forum ( sa par prijatelja ) na kojem trpimo i tvoje spam pisanje. pa ti je sav ovaj trud oko objasnjavanja prilicno uzaludan
btw budes li pisao na svom forumu kao sto ovdje pises imati ces 0 members + 0 users
NR
”
Ako je tako pitam se da nisi ti onaj za koje optuzujes druge i rusis ovaj forum kako bi privukao sto vise ljudi na taj svoj.
A nazalost i vidim da sam uzalud pisao jer nisi shvatio da meni nula membera i usera odgovara vise nego 600 membera na forumu prepunom svada i smeca. Razlog tome je sto nemam sponozre niti ikakav oblik prihoda zahvaljujuci forumu, ni izravan ni neizravan. Ako ne vjerujes, odi pa pogledaj, niti ne reklamiram svoju charter tvrtku, niti ocevu gradjevinsku.
Kad ti vise pase da nemas ni usera ni membera, zasto si ga otvarao? to je dosta blesavo.
a da imas tri ciste usudio bi se reklamirati svoju i ocevu tvrtku, a bili bi i jako popularni kod korisnika to sam 100% siguran. obzirom na tendencioznost u pisanju i bolje je da se ne reklamiras. dovoljno si popularan i bez toga
NR
Kartman zna koliko i vi svi zajedno. On je napravio forum za prave ulagače bez ovih na K/P.
Kad narastem kupit ću si Mostić i ATMN: