Pozivom na bojkot foruma jer njegove frustracije ( pad MMTZ i ADRS ) ne mogu zamijeniti psovanja i argumenti natan je na jedan način rekao: ILI ĆE BITI FORUM PO MOM ILI GA NEĆE BITI !
Pa ovako nitko nikada nije prisvajao forum !
Moderatori molim odlučnu reakciju kako bi zaustavili ovo kršenje prava ostalih forumaša.
Sad je iz navlačenja na dionice prešao na navlačenje na drugi forum. Međutim znamo mi ko stoji iza njega i čija je to inicijativa. Najbolje da to on sam kaže. Može i Wedran.
Ja sam za to da mu damo jos jednu sansu, nije on tako los decko? Nije lako kad ti pada portfelj, meni je isto u padu i zato niti ne pisem. Uopce nemam volje.
Zanimljivo…kad je davorin online, mmajdak i gtomislav su offline…a poruke su u razmaku od 4 minute…zanimljivo…[smiley2][smiley2][smiley2]
Zanimljivo…kad je davorin online, mmajdak i gtomislav su offline…a poruke su u razmaku od 4 minute…zanimljivo…[smiley2][smiley2][smiley2]
Jako zanimljivo je kako to da Kucila, Hakele i ekipe nema
Bas se lijepo nadopunjujete, skoro kao natan i crveni kmer.
točno, mmajdak, gtomislav i ja samo iste osobe
Ma niste. Ja mislim da ste ti i Hakela iste osobe [smiley1]
i edo i ivana7,
we are together
We are the čampions on d World ![smiley2]
A molim moderatora da stavi ovaj crtić na moderiranje jer uzima svima dragocjeno vrijeme svojim frustracijama.
A molim moderatora da stavi ovaj crtić na moderiranje jer uzima svima dragocjeno vrijeme svojim frustracijama.
Zato ti pridonosiš forumu naizgled. Pa nije tvoj forum da se treba ponašati u skladu s onime što ti sugeriraš.