Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
Niti sve raste niti sve pada, uvaženi kolega, a vrijedi i obratno.
Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
Ili sve raste ili sve pada, tako je i ovaj put. Treba imati strpljenja i dobre živce koji ne smiu popustiti.
PTKM, KOEI, VIRO, ADRIS, PODR – to su uzdanice i superlikvidne dionice s ZSE.
Davorine, pogodio si mi portfelj osim PODR-PBZ).
[smiley2][smiley2]
Može li kakva informacija i nama, malim dionicarima, na vrijeme, da i mi zaradimo na LLRB, JDKM i ostalima. Please.
Samo drži LLRB i dokupljuj jer kad masovno krene nećeš stići ni pod razno, a za jdkm ne znam. Kažu mi da nije loša ali nisam analizirao.
Budi strpljiv. To je najvažnije. Doći će i lolinih 5 minuta. Kao i svakoj dionici.
Evo, primjer uspješnog gubitaša je LLRB. Kad su vidjeli da im ne ide i da ne mogu protiv kineske konkurencije, maknuli su cijelu upravu, doveli ljude iz Euroline-a i ostalih vrlo uspješnih firmi i posao polako kreće, sklopljeno je par ugovora s opremom države, država se obvezala svoje dugove plaćati ranije od 185 dana (preko HZZO-a), a sklopljen je i ugovor s Agrokorom oko nove proizvodne linije za Kozmo drogerije i K-plus robnu marku Konzuma. Tako se to radi kad vidiš da ti ne ide u onome što si dosad radio zbog kineske konkurencije. A ne tu pisati bajke o PTKM kad i sam direktor najavljuje nove, još veće gubitke. A ima u RH još odličnih dionica gdje su firme na dnu i koje kreću u veliki oporavak, ali ljudi to ne primjećuju jer se previše oslanjaju na financijske pokazatelje iz prošlosti a kupuje se budućnost.
Evo, primjer uspješnog gubitaša je LLRB. Kad su vidjeli da im ne ide i da ne mogu protiv kineske konkurencije, maknuli su cijelu upravu, doveli ljude iz Euroline-a i ostalih vrlo uspješnih firmi i posao polako kreće, sklopljeno je par ugovora s opremom države, država se obvezala svoje dugove plaćati ranije od 185 dana (preko HZZO-a), a sklopljen je i ugovor s Agrokorom oko nove proizvodne linije za Kozmo drogerije i K-plus robnu marku Konzuma. Tako se to radi kad vidiš da ti ne ide u onome što si dosad radio zbog kineske konkurencije. A ne tu pisati bajke o PTKM kad i sam direktor najavljuje nove, još veće gubitke. A ima u RH još odličnih dionica gdje su firme na dnu i koje kreću u veliki oporavak, ali ljudi to ne primjećuju jer se previše oslanjaju na financijske pokazatelje iz prošlosti a kupuje se budućnost.
Možda ste u pravu kolega, ali gledajte jednostavnu računicu, vi već mjesecima sugerirate ljudima ovdje da kupe LLRB. Računajte sad koliko je zaradio netko tko vas je poslušao i kupio prije par mjeseci Lolu a koliko je netko zaradio tko je isto tada kupio PTKM pa i nakon ovog pada zadnjih dana.
LLRB je ostala tu gdje je, uz nisku likvidnost, a PTKM uz dnevni višemilijunski promet je od tadašnjih razina (130-140kn) narasla preko 70% a i nakon ovog pada to je ipak preko 50% zarade.
Ne kažem da ljudi neće s vremenom zaraditi i na Loli ali do sada je bilo boljih prilika, PTKM je svakako jedna od njih.
Danas sam ostao neugodno razočaran spoznajom da kolega Cayman006 nije pročitao serijal Roberta Kiyosakija O BOGATOM OCU. To spada u osnovnu litetraturu suvremenog investiranja……a volio sam vjerovati u njegova predviđanja 🙁
Možda ste u pravu kolega, ali gledajte jednostavnu računicu, vi već mjesecima sugerirate ljudima ovdje da kupe LLRB. Računajte sad koliko je zaradio netko tko vas je poslušao i kupio prije par mjeseci Lolu a koliko je netko zaradio tko je isto tada kupio PTKM pa i nakon ovog pada zadnjih dana. LLRB je ostala tu gdje je, uz nisku likvidnost, a PTKM uz dnevni višemilijunski promet je od tadašnjih razina (130-140kn) narasla preko 70% a i nakon ovog pada to je ipak preko 50% zarade. Ne kažem da ljudi neće s vremenom zaraditi i na Loli ali do sada je bilo boljih prilika, PTKM je svakako jedna od njih.
Lola Ribar je dobra dionica za kupnju, ali jedino za ribare.
Croblack:
”
Možda ste u pravu kolega, ali gledajte jednostavnu računicu, vi već mjesecima sugerirate ljudima ovdje da kupe LLRB. Računajte sad koliko je zaradio netko tko vas je poslušao i kupio prije par mjeseci Lolu a koliko je netko zaradio tko je isto tada kupio PTKM pa i nakon ovog pada zadnjih dana. LLRB je ostala tu gdje je, uz nisku likvidnost, a PTKM uz dnevni višemilijunski promet je od tadašnjih razina (130-140kn) narasla preko 70% a i nakon ovog pada to je ipak preko 50% zarade. Ne kažem da ljudi neće s vremenom zaraditi i na Loli ali do sada je bilo boljih prilika, PTKM je svakako jedna od njih.
”
Lola Ribar je dobra dionica za kupnju, ali jedino za ribare.
Tocno, za ribare i to na nekom svicarskom jezeru
NR
Pozdravljam korisnika koji piše na http://www.fondovima.hr pod nickom galincev znanac.
Sva ću ti pera počupati i odvesti te u rezervat, pa se žali Hrvatskom Helsinškom odboru !
Pozdravljam korisnika koji piše na http://www.fondovima.hr pod nickom galincev znanac. Sva ću ti pera počupati i odvesti te u rezervat, pa se žali Hrvatskom Helsinškom odboru !
A ja sam pomislio da si se bacio u transvestite [smiley2].
Pozdravljam korisnika koji piše na http://www.fondovima.hr pod nickom galincev znanac.
Sva ću ti pera počupati i odvesti te u rezervat, pa se žali Hrvatskom Helsinškom odboru !
Kolega, pa nemoj tako…jesi zaje*an[smiley2]