BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro jutro svima! Jel vama portfelj dnevno raste u % vise ili manje od indexa[smiley2]

Jučer manje. Danas bumo vidjeli.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ne mogu si pomoci sto se volim
zafrkavati, a da je napraviti anketu vjerujem da i 90 posto clanova
uziva u dobroj zajebanciji s vremena na vrijeme… za jednog tipa s
tako zabavnim potpisom doista me iznenadjuje tvoj stav[smiley5]

Jasno da zajebancije MORA biti (kruha i igara), ali ujedno tako postoji mjesto za to. Oftopičarenje me strašno nervira. XY napiše neku analizu na dionici Z; drugi MN se uhvati za neki sitni lapsus (gramatički, pravopisni,..) te onda uslijedi 39 postova totalno ne vezanih za tu dionicu Z. To ne pridosni kvaliteti foruma.

Uhvatili ste se za moj nedoprinos forumu. U izboru polukvalitetnog i subjektivnog posta, i nikakvog ja izabirem nikakav. I zato ne pišem. Ali navlakače (neću imenovat ali rimuje se s *nanac) neću tolerirati i pokazivati poštovanje.

toknezev:

Nije mi jasno kako se može biti logiran istovremen s više nickova. Jedino ak imaš dva kompa uz se pa..

Vidimo da ti puno toga nije jasno,ali nema veze ,čovjek se uči dok je živ !!![smiley2]

VIdiš, nisam znao da je to moguće.

…čitajući drugi forum upamtio sam dotičnog kad se složio s kolegom,
na negdje cijeni dionice Končara od oko 500 kn, da je to prenapuhano i
da će sigurno pasti… [smiley2][smiley2][smiley2]

Ovo SIGURNO nisam napisao. I dalje smatram da KOEI ne opravdava svoju cijenu (to je samo moj ulagački stil. volim profitabilne industrije). Iz njega sam izašao po 426kn. Jest da mi je žao kad vidim da je na 700kn ali ako se ulaže dugoročno onda ni ne volim da mi dionica prebrzo skoči.

…tako da čovjeka ne morate shvaćati ozbiljno.

S ovim se slažem.

All shipping lanes lead to China.

Priča se da su neki bljedoliki počeli dobivati slavuje za svoje bivše dionice Plive, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Priča se da su neki bljedoliki počeli dobivati slavuje za svoje bivše dionice Plive, hi,hi,hi

Koliko sam čuo, dio dobiva danas, ostali sutra…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

dio danas, dio sutra, svi do sutra u 19:00

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

pozdrav svima-odlazim u ilegalu

Poštovani,

zanima me, da li imaju potencial za rast JDPL, VLHO in kakva je vaša ocjena target price,
više puta sam čula, da su ovo vrlo podcenjene dionice.

Dejavue: ” Dobro jutro svima! Jel vama portfelj dnevno raste u % vise ili manje od indexa[smiley2] ” Jučer manje. Danas bumo vidjeli. Pozdrav

meni jucer vise, ali danas manje
[smiley6]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

I meni jučer više,danas manje[smiley3],ali sutra je novi dan.Do Nove Godine će biti još svašta[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

pozdrav svima-odlazim u ilegalu

Mudar čovjek zaboravlja uvrede, kao što nezahvalnik zaboravlja dobročinstvo.
Kad se vraćaš iz šume da te znamo dočekati ?

Danas na jednom ekonomskom fakultetu od jednog uvaženog ekonomiste kada je skernuo s teme i prebacio se na današnju aktualnu temu dionice.
– državi pretstavlja problem veliki novac od plive te bi ga htjeli drukčije preusmjeriti.
– zato je u Rovinju i rečeno da su naše dionice precijenjene.
– uvaženi profesor smatra iako su dionice “precijenjene” da će cijene ići gore, jer novac od plive će biti uložen u dionice i nekretnine.
– Što će biti s plivom ?
– Barr posjeduje preko 90% PLVA te će na sljedećoj skupštini poništiti trezorske dionice, tada će posjedovati preko 95% plive te će moći ponuditi obvezujuću ponudu za PLVA, i steći 100% vlasništvo, to je i razlog zašto raste cijena plivinih dionica sada na burzi.
– znam da Vas živo interesira kamo ćemo uložiti novce mi bivši plivaši, ali otom potom.
Pozdrav !

http://www.vse.hr/kotacije/limit.asp

STO znaci da neke dionice nemaju limit[smiley4]

sto ako arnt probije 10%^

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

New Report

Close