toknezev ” Dvije današnje rečenicu su prelile čašu. Prvo je netko okarakterizirao Hakelu kao vrhunskog investitora, a onda je Znanac nekog optužio za navlačenje. prema članovima koji napišu 90% poruka dnevno. Koja je uloga Nathana47 ovdje? Zato što drugdje nema šanse da bi se likovi tipa Znanac, Hakela, Nathan, Ivana7,… tolerali.[/quote]
Žao mi je samo što nosim prezime kao neki!!![smiley2]
Ne sviđaju mi se tipovi koji su uvijek zbog nečega “mrgud” i što je najgore, svima to pokazuju.
Ne znam da li je fora u nekom “macho” stilu ili misli da će si tako dati na važnosti.
Jednostavno takve izbjegavam. A na ovom forumu ih ima nekoliko. I neka ih. Ne treba izmišljati “ignore” gumbe.
S druge strane, oni koji ne mogu podnijeti tuđe drugačije mišljenje, neka se pozabave sa svojim samopouzdanjem ili porade na svojoj labilnosti. Toliko za večeras. Idem ajati.[smiley2][smiley2][smiley2]
tko je uopće ovaj tokazjev? navodno ima 47 postova a ja se ne sjećam da sam ikada imao uopće potrebu pročitati nešto što je napisao, a da mi ne koristi…ne koristi i što se mene tiće jedan takav manje, pregledniji forum za praćenje…
nathane…forum je ovdje da beholder zaradi….
tko je uopće ovaj tokazjev?
…čitajući drugi forum upamtio sam dotičnog kad se složio s kolegom, na negdje cijeni dionice Končara od oko 500 kn, da je to prenapuhano i da će sigurno pasti…
[smiley2][smiley2][smiley2]
…tako da čovjeka ne morate shvaćati ozbiljno.
Ne morate ni vi svi u isti glas protiv njega. Ne branim ga, ali mu pridajete previše pažnje, što će imati negativni efekt.
Dobro jutro svima! Jel vama portfelj dnevno raste u % vise ili manje od indexa[smiley2]
…čitajući drugi forum upamtio sam dotičnog kad se složio s kolegom, na negdje cijeni dionice Končara od oko 500 kn, da je to prenapuhano i da će sigurno pasti… [smiley2][smiley2][smiley2] …tako da čovjeka ne morate shvaćati ozbiljno.
Nemojte tako kolega, pa i ja sam rekao da je KOEI na 440 precijenjen [smiley5]
Pa bljedoliki je tada bio vjerovatno u pravu, hi,hi,hi, tada je bio – sad više nije, hi,hi,hi[smiley2]
Pa i jest, nakon toga je mislim pala na 380 [smiley2]
Nemojte tako kolega, pa i ja sam rekao da je KOEI na 440 precijenjen [smiley5]
…nathane, tebi opraštamo [smiley2]
…uostalom ako si to rekao na cijeni 440 kn, to je bilo prije FI za 1H….Kolega je to rekao nakon što je FI izašlo
Stiže lova od Plive