Ne treba, mislim da je većina već pripremila keš i kredite.[smiley2]
– javno sam ponudila okladu od 100.000kn da ja nisam hakela, odnosno da
ne pišem kroz druge nikove.
Nažalost moram opovrgnuti Cartmanovu (a neko vrijeme i moju sumnju) da su hakela i ivana ista osoba. Neki dan sam posve slučajno uočio da su bili logirani u isto vrijeme. Dakle, ipak imamo dva “vrhunska investitora”.
(e sad se ti pitaš da li sam ja ili hakelin ili ivanin alterego pa ih “branim”. daj mi moderator ignore user pa neću ni znati da oni uopće više postoje. kao ni nathan, davorin, studoš,.. ajme. na kraju budem čitao samo falconersove i saskove poruke)
Revizija Crobexa
Nažalost moram opovrgnuti Cartmanovu (a neko vrijeme i moju sumnju) da su hakela i ivana ista osoba. Neki dan sam posve slučajno uočio da su bili logirani u isto vrijeme. Dakle, ipak imamo dva “vrhunska investitora”.
Uvijek su logirani u isto vrijeme, posebno ovako radnim danom oko 1-3h ujutro, to je termin kad Hakela ili Davorin nemaju sugovornika (jer svi normalni ljudi tad spavaju) pa ožive Ivanu i sl. te s njima komuniciraju.
Sto se logiranja tice, mozes otvorit 300 nickova i s svih 300 se ulogirat u isto vrijeme.
A gle mene ovdje samog, a na mojnovac imam trenutno dvojicu ulogiranih, hi,hi,hi , i jos k tome ta dvojica ne znaju jedan za drugoga, hi,hi,hi [smiley2]
Slucaj je kao rodjen za Istragu, hi,hi,hi
(e sad se ti pitaš da li sam ja ili hakelin ili ivanin alterego pa ih “branim”. daj mi moderator ignore user pa neću ni znati da oni uopće više postoje. kao ni nathan, davorin, studoš,.. ajme. na kraju budem čitao samo falconersove i saskove poruke)
[smiley1] Stvarno ste me dirnuli u srce “kolega”. Vama su poluinformacije draže. Što bi vi? Besplatnu edukaciju putem foruma? Pretplatite se na distance learning. Možda i oni imaju kakav forum za početnike…[smiley2][smiley2][smiley2]
toknezev
“Postoji li opcija se da se klikom na neku ikonu prebaci na prvi nepročitani post u temi?”
“Moža bi mogli razmislit da to dodate kad budete imali vremena jer to dosta ubrzava čitanje.”
“Jesi i danas primio ovih 7 poklonjenih? Nemam se interesa svađati ali stvarno ti je žalostan stil pisanja.”
“Kvaliteta postova na ovom forumu je ravna kvaliteti nekom srednjoškolskom forumu.
Kako uopće i započeti kritiku? Dvije današnje rečenicu su prelile čašu. Prvo je netko okarakterizirao Hakelu kao vrhunskog investitora, a onda je Znanac nekog optužio za navlačenje.
Vjerujem da moderatori i administratori pročitaju glavninu poruka pa bi volio da mi navedu zadnji post koji je doista imao veze s investiranjem, odnosno neku kvalitetnu misao koja bi podigla opću razninu znanja.
Doista se čudim odogovornima na razini tolerancije prema članovima koji napišu 90% poruka dnevno. Koja je uloga Nathana47 ovdje? Zar vam nije žao što ovdje nema članova tipa majstora za FA kao što je recimo Erik s foruma MN? Ili filozofa tipa Jadran ili Presvetli? Za kojim bi se članom ovog foruma mogla otvorit tema Gdje je nestao XY? Za konkurentske forume vlada uvriježeno mišljenje kako su kontrolirani no 100% garantiram da se tamo u jednom danu napiše kvalitetnijih poruka nego što se je ovdje napisalo odkad je počela frka s PTKM.
A zašto je tako? Zato što drugdje nema šanse da bi se likovi tipa Znanac, Hakela, Nathan, Ivana7,… tolerali. Možda bi se njihovim banniranjem isprva i izazvala neka kvazibunica onih koji vode dosadne realne živote, ali te su mjere potrebna kako bi se povečala razina kvalitete i rasprava.
Kvazizajebancija tako spušta standarde i percepciju što znači kvalitetan post. Uvjeren sam da nakon tolike vladavine poglupljivanja večina članova ne bi znala prepoznat kvalitetan post te da ta večina ni u pravom (a kamoli virtualnom) životu ne zna voditi konstruktivnu raspravu.
Kritika nekoj firmi se percepira kao željom za dokupljivanjem, a hvala kao navlačenje.
Sit sam više što se nema muda stati tome na kraj.”
Evo vašeg doprinosa ovom forumu….nemjerljivo…[smiley1][smiley1][smiley2]
Krivo kolega Studos, trebali ste reci neprocjenjivo, za sve ostalo tu je MasterCard.[smiley1][smiley1]
Sto se logiranja tice, mozes otvorit 300 nickova i s svih
300 se ulogirat u isto vrijeme.
Nije mi jasno kako se može biti logiran istovremen s više nickova. Jedino ak imaš dva kompa uz se pa.. Ma nije me ni briga uostalom.
Evo vašeg doprinosa ovom
forumu….nemjerljivo…[smiley1][smiley1][smiley2]
Nemam ni najmanji interes razmijeniti ni riječ s tobom i sličnima osim ovih tu par iz ove rečenice.
…e sad sam zaista intelektualno hendikepiran…i nesretan…ali kad si već mene prozvao, pristojno je da ti odgovorim. Nemam namjeru nikoga kvalificirati. Ako mi se ne sviđa, ne čitam. Pa savjetujem i tebi isto.
Ako ne možeš….[smiley1] (var)toknežev
Vrijeme me prijeci da pohvatam sve sto neke ‘kolege’ napisu, pa zahvaljujem kolegi studosu sto je izvukao citate u kojim se, vidi cuda, razvlaci i moje ime…
Cuj toknezev ili ko god da jesi, meni je svejedno, ajd lijepo odjezdi tamo odakle si stigo ak ti se ovdje ne svidja… nisam bas siguran cega si ti majstor ili cime si ti doprinjeo ovom forumu osim konstantnim mrstenjem i proljevanjem zuci… ak ti se nesto ne cita nemoj citati, evo ja se ne sjecam kad sam zadnji put bio na temi PTKM… a sto se tice mene i korisnih informacija – sa sigurnoscu tvdim da postoji jedan korisnik koji lupa glavom u zid jer nije ozbiljno shvatio moju analizu jedne dionice odprije mjesec dana… Ne mogu si pomoci sto se volim zafrkavati, a da je napraviti anketu vjerujem da i 90 posto clanova uziva u dobroj zajebanciji s vremena na vrijeme… za jednog tipa s tako zabavnim potpisom doista me iznenadjuje tvoj stav[smiley5]
P.S. Koja je uloga nathana47 ovdje? Nemam pojma, ali uloga ovog foruma je da zabavi nathana47[smiley2]
Nije mi jasno kako se može biti logiran istovremen s više nickova. Jedino ak imaš dva kompa uz se pa..
Vidimo da ti puno toga nije jasno,ali nema veze ,čovjek se uči dok je živ !!![smiley2]