BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

davorin:

Kao prvo, tko si ti da sudiš o meni? Ja sam bio na ratištu s puškom u ruci za razliku od tebe, ali to nisam nikad isticao, ali nakon ovakvih provokacija nekoga tko je vjerojatno rat proveo daleko od fronta bogami više neću šutjeti. Dalje, tko si ti da mene optužuješ da lažem? Što si ti dozvoljavaš? Dobro kažeš da neki postovi izazivaju povraćanje, a većina ih je tvojih! Ugodno gacanje u vlastitoj rigotini.
P.S. Kolega Nathane, pišem pod jednim jedinim nickom, a to možete lako provjeriti i kod moderatora.

Dragi ex-barone, kolega si samo dozvoljava ono sto si ti njemu i nama ostalima govorio na moj.novac.com. a to sto pricas da odlazis radi prijetnji, to je moguce – sumnjam da si ostao ulagacima Jelena u dobrom sjecanju i osobno vjerujem da bi te rado upoznali.

svaka kriza je prikrivena prilika

Btw zbogom (nisam ti to stgao reci kad sam odlazio sa tvog.novca – nisu mi dali napisati ni oprostajnu poruku)

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Imaš pravo, prejak si za mene, pobijedio si. Šteta što si ti bogat i lijep i imaš puno vremena pa često sudjeluješ na forumima.
Dok ti se još uvijek boriš na Petrokemiji, i “gubiš” vrijeme mogao si dvaput oploditi lovu . A što ćeš, ipak sam ja siromašan, a ti bogat, i neka tako ostane. Ti i dalje prijeti, a džep sve prazniji.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

oprosti Davorine na koga si mislio, cartmana ili natana? nisam bas razumio

ex-barona i ex-saleta molim da vec jednom odu. vec me ruke bole od mahanja koliko dugo se oprastaju

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

oprosti Davorine na koga si mislio, cartmana ili natana? nisam bas razumio

Na džaka, natan i ja samo davno završili prepucavanja!

Na džaka, natan i ja samo davno završili prepucavanja!

Tako je Na-Than je sada zavadjen jos samo sam sa sobom, to je bitka u kojoj se pobjednik ne nazire [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

a tako, ucinilo mi se da bas i nema neke razlike

Kolega Nathan, zanima me da li ste ili niste u ADRISU? Sjećam se jednom ste prilikom rekli da ste potpuno izašli.

Kolega Nathan, zanima me da li ste ili niste u ADRISU? Sjećam se jednom ste prilikom rekli da ste potpuno izašli.

Ma to sam samo kurio Plavog… slikovito cu opisati da sam u ADRS do grla… kako je jedan meni dragi korisnik jednom napisao, doveo sam se u situaciju da budem ‘il pokojnik il pukovnik’ hehe[smiley2]

Dok ti se još uvijek boriš na Petrokemiji, i “gubiš” vrijeme mogao si dvaput oploditi lovu . A što ćeš, ipak sam ja siromašan, a ti bogat, i neka tako ostane. Ti i dalje prijeti, a džep sve prazniji.

Jedini tko se bori si ti, propali studente, ja se zabavljam. [smiley2]

Vidim ja da bi i ti htio biti zavadjen sa nathanom, a?[smiley2]

Nightrider, pa nemojte se opterećivati dečkima, pa tu ima budala da ti mozak stane. Zamisli, mjesecima nekoga uvjeravati da li je jedna dionica dobra ili nije, i to ne samo na ovom forumu već i na drugom. Onda prijetiti, pa neprestano lagati, vrijeđati sugovornike, dalje da ne brajam. A dionica u međuvremenu porasla više od 50%, i još nekoliko s njom. I dalje dobra je ili nije. Što reći, valjda taj zna što radi i zašto to radi. Meni je to jednostavno smiješno.

Ja nikad ne dobivam poruke tako zabavnog sadrzaja [smiley6] Sve sto mene pitaju je – kolega nathane zasto toliko vjerujete u ADRS; a ja velim… zato sinko jer je ta dionica poluga zlata [smiley2]

To znaci kolega da pazite sto pisete kako ne bi stali nikom na zulj. [smiley2]

Osim davorinu, sukob s frustirranim osobama poput njega je nemoguce izbjeci, on spada pod one sto su do podne gnjevni na sebe, a nakon podne na cijeli svijet. [smiley2]

New Report

Close