Svaka čast kolega. Je ste li razmišljali o stand-up-u?
Probao, rekli mi da sam mnogo zabavniji na papiru [smiley6]
Podrška Falconersu i Sasku. Mene također zanimaju njihovi postovi i mišljenja.
Di ces crveni? Pa zabava tek pocinje!! [smiley2]
Idem.. , moram ispuniti još neke obveze pa na spavanac.
nathan47:
”
Di ces crveni? Pa zabava tek pocinje!! [smiley2]
”
Pa koje? Znaš fundamete PBZ-a napamet.[smiley2][smiley2][smiley2]
Kolega Sasko, iako potpisujem da je nekon prijetnji najbolji odgovor zaista otici jer se nema razloga “boriti”, ja vas pozivam da ne odete pod uvjerenjem da su prijetnje bezazlene. Evo ja vec godinu dana primam prijetnje na pm i evo jos sam ziv i zdrav. [smiley2] I to nisu samo polu-saljive prijenje od momcila, vec i “slusaj, tebi je ovo ocito za*ebancija ali meni nije, tvoje pi*darije me kostaju i necu zaliti dati 500 Eur nekom da ti polomi noge ako ne prestanes sr*ti”, a, kazem, noge zive i zdrave. [smiley2]
Kolega Plavi, nije ni najmanji problem vasu polemiku uciniti dosadnom, dapace, treba niti pola sata dnevno za aktivirati 5-6 nickova koji ce “trcati” za vasim postovima i komentirati ih kao budalastine, ismijavati ih, nazivati vas propalicom i sl. Vjerojatno ce te na takve komentare reagirati i eto dosadne polemike. Ako se na to nadoda par prijetnji lomljenjem nogu ili ozljedjivanjem clanova obitelji, vrlo vjerojatno ce te napusiti forum (bar pod trenutnim nickom).
Falconers, u potpunosti potpisujem tvoj tekst.
Bah! Bas si party braker! [smiley13]
I to nisu samo polu-saljive prijenje od momcila, vec i “slusaj, tebi je ovo ocito za*ebancija ali meni nije, tvoje pi*darije me kostaju i necu zaliti dati 500 Eur nekom da ti polomi noge ako ne prestanes sr*ti”, a, kazem, noge zive i zdrave. [smiley2]
Ja nikad ne dobivam poruke tako zabavnog sadrzaja [smiley6] Sve sto mene pitaju je – kolega nathane zasto toliko vjerujete u ADRS; a ja velim… zato sinko jer je ta dionica poluga zlata [smiley2]
Sve sto mene pitaju je – kolega nathane zasto toliko vjerujete u ADRS; a ja velim… zato sinko jer je ta dionica poluga zlata [smiley2]
Ni ja, nikad slao, niti primio ijednu prijeteću poruku. Ma kraju, i da sam primio, to ne bi bio moj problem, već problem pošiljatelja. I čak da sam je primio što mi može? Tako da bih to sveo na jednu vrt laganja i nepotrebnog pridavanja pažnje maminim sinovima.
Samo što naš đak ima jedan problem, a to je laganje. Jednostavno ne zna prestati.
Mislim da je posrijedi neodoljiva želja za pokazivanjem “koliko ja znam o nečemu, vi ostali ste skoro pa vesla sisali” sindromu.[smiley2][smiley2][smiley2]
Kako se veli, “ako sam veslo sis’o, nisam čamac liz’o”.[smiley2][smiley2][smiley2]
Ni ja, nikad slao, niti primio ijednu prijeteću poruku. Ma kraju, i da sam primio, to ne bi bio moj problem, već problem pošiljatelja. I čak da sam je primio što mi može? Tako da bih to sveo na jednu vrt laganja i nepotrebnog pridavanja pažnje maminim sinovima.
Samo što naš đak ima jedan problem, a to je laganje. Jednostavno ne zna prestati.
Aha, a da si slao priznao bi ovdje i predstavio se, tako da ti policija pokuca na vrata (mozda jos veceras). Da, sigurno.
Jedini mamin sin u ovoj prici si jedino ti, pojma nemas o nicemu a neprestano vrijedas i pokusavas omalovazavati neciji rad. Frustracija prsti iz svakog tvog komentara, bilo da sam ja u prici, zimzelen, sasko,..ili netko peti. To sto si siromasan, neuk i nemas perspektive nije niti moj, a vjerujem ni problem drugih forumasa.
Hajde, hajde dececi… svi smo skupili po pet zvjezdica a ponasamo se ko, kako je jedna meni draga osoba to opisala, ceski huligani… znate oni koji pozvone pa pobjegnu, naruce pizzu za susjeda ili u liftu stisnu poziv za sve katove pa pobjegnu… da, da… prepoznajete li se?[smiley2]