BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ah kolega plavi, najte se zabrinjavati s mojim potpisom… indijanac i ja imamo sklopljen pakt o medjusobnim provokacijama… igra se u vatrenu vodu [smiley2]

P.S. sutra mijenjam potpis u 10h[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Zahvaljujem kolegi Davorinu što me pohvalio , ali ja ipak mislim da ne znam toliko koliko on misli da znam.
A s druge strane mislim da niti ne znam toliko malo koliko kolega nathančetrdesetprvi misli da znam.
Odnosno mislim da znam više nego što misli kolega nathančetrdesetčetvrti da znam.
Iako priznajem , možda i on zna više nego što znam ja , ali se ne zna izražavati tako dobro kao što se ja znam.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ali ja ipak mislim da ne znam toliko koliko on misli da znam. A s druge strane mislim da niti ne znam toliko malo koliko kolega nathančetrdesetprvi misli da znam. Odnosno mislim da znam više nego što misli kolega nathančetrdesetčetvrti da znam. Iako priznajem , možda i on zna više nego što znam ja , ali se ne zna izražavati tako dobro kao što se ja znam.

Tvoje znanje nije toliko koliko bi htio, ali je ipak veće nego što možeš zamisliti, zaparvo, caka je u tome što svi potičemo iz istog korijena, a imamo manjak vremena ili čak obratno.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Cujte decki dupenca si mozete ljubiti u privatnosti doma svoga… ovako me tjerate na bljuvanje…

P.S. iznenadili biste se kako se ja znam izrazavati kad je to potrebno dragi kolega plavi (izrazavanje mi je struka), samo sto mi se ne da pretjerano trositi resurse, niti imam visak vremena poput vas da bih pumpao temu moje dionice u nadi da ce je to odrzati na zivotu… ono sto ja imam, znam da ce rasti i bez rasipanja praznih rijeci [smiley2]

P.P.S ja znam da vi znate, samo se katkad pravim da ne znam

falconers: ” Da ne duljim, pridružujem se kolegi Sasku i do daljnjega odustajem od pisanja. Svim poštenim i korektnim forumašima želim sretno i uspješno trgovanje. Pozdrav ” Također, želim svako dobro, nedostajat nećeš nikome, jer si kao i taj kojeg spominješ vječni govornik “neistine” i manipulacije. Sretno, i vrati se kada prestaneš lagati, a tamo liži onima kojima trebaš da bi opstao. Ovaj forum je prije svega ležeran, ali i pun osoba koje znaju nešto, evo recimo Plavi, ima ih još, ali nije bitno to. Svatko zna što zna i koliko zna, a ne zna onaj koji ni ne zna. Možeš i ne moraš sudjelovati na ovom ili bilo kojem drugom forumu, ali ti oproštajni postovi, muka mi je on njih i povraća mi se. Koja jadna patetika? Ajde, zbogom dečki i ne morate se vraćati, majčini sineki nam ne trebaju, već hrabri dečki kao što je Hakela, koji nas je branio. [smiley2]

Kao prvo, tko si ti da sudiš o meni? Ja sam bio na ratištu s puškom u ruci za razliku od tebe, ali to nisam nikad isticao, ali nakon ovakvih provokacija nekoga tko je vjerojatno rat proveo daleko od fronta bogami više neću šutjeti. Dalje, tko si ti da mene optužuješ da lažem? Što si ti dozvoljavaš? Dobro kažeš da neki postovi izazivaju povraćanje, a većina ih je tvojih! Ugodno gacanje u vlastitoj rigotini.
P.S. Kolega Nathane, pišem pod jednim jedinim nickom, a to možete lako provjeriti i kod moderatora.

[smiley2][smiley2][smiley2] Baš sam htio napisati kako si lijepo tepaju i titraju.

Ali neka, puno je prepucavanja, ali se nadam da ovo nije neki novi trend…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

[smiley2][smiley2][smiley2] Baš sam htio napisati kako si lijepo tepaju i titraju.

Ali neka, puno je prepucavanja, ali se nadam da ovo nije neki novi trend…[smiley2][smiley2][smiley2]

Najte brinuti kolega, sutra kad se pasnjaci zazelene a mi izvedemo stoku na ispasu sva ce se zla krv zaboraviti [smiley2]

Kao prvo, tko si ti da sudiš o meni? Ja sam bio na ratištu s puškom u ruci za razliku od tebe, ali to nisam niakd isticao, ali nakon ovakvih provokacija nekoga tko je vjerojatno rat proveo daleko od fronta bogami više neću šutjeti. Dalje, tko si ti da mene optužuješ da lažem? Što si ti dozvoljavaš? Dobro kažeš da neki postovi izazivaju povraćanje, a većina ih je tvojih! Ugodno gacanje u vlastitoj rigotini. P.S. Kolega Nathane, pišem pod jednim jedinim nickom, a to možete lako provjeriti i kod moderatora.

Nigdje u pravilima ne piše da je zabranjeno to što navodiš. Provjeravanje je za papke. Moji postovi izazivaju na povraćanje, recimo, ja sam povraćao od svojih postova jer sam kupio PTKM na 140,00 kuna, a ona je danas na 220,00 kuna. Toliko sam povraćao, ali sam znao da imam lovu, pa si mogu priuštiti puno WC papira. Ali da sam kupovao Jelen, sada bih povraćao od straha što će biti s mojim novcima. Znači, kod povraćanja bitno je istaknuti, da li je to povraćanje pozitivno ili negativno. Kapiši?

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

P.S. Kolega Nathane, pišem pod jednim jedinim nickom, a to možete lako provjeriti i kod moderatora.

Cuj Falc ne kuzim kaj se bezveze uzbudjujes… evo ja primjerice strasno cijenim tvoje postove kako na ovom tako i na onom forumu… Mislim da bezveze dramis a ako ti se ne svidja da te se tu i tamo za nesto prozove – ignoriraj [smiley2]

Drago mi je da je kolega Falconers odustao od toga da više ne piše, pozivam i drugog kolegu da se pridruži svima nama u daljnjoj argumentirano-činjenično-neuvredljivo-ležernoj raspravi na ovom forumu.
Laku noć

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Najte brinuti kolega, sutra kad se pasnjaci zazelene a mi izvedemo stoku na ispasu sva ce se zla krv zaboraviti [smiley2]

Svaka čast kolega. Je ste li razmišljali o stand-up-u?

Sad malo ja titram, jel dobro?[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Di ces crveni? Pa zabava tek pocinje!! [smiley2]

New Report

Close