BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

posto sam cesto bio meta napada pojedinih kolega s foruma, a vidim da se ista situacija ponavlja, zelio bih samo reci svoje misljenje. slazem se da je forum mojnovac cesto cenzuriran i postovi se brisu i prije no sto se pojave. događalo se to i meni, događalo se i vama ostalima. na forumu poslovni.hr to se događa obično rijeđe, no morate priznati imamo jako puno postova koje nemaju veze s nicim, a ponajmanje s temom. razlika između ova dva foruma je ta, da je mojnovac.net “privatni” forum grupice ljudi, a forum poslovni.hr je forum kojeg je grupica ljudi “privatizirala”. prijetnje na PM, a i javne prijetnje djelo su par pojedinaca koji su na forum dosli lijeciti svoje komplekse, tako da ja osobno odustajem od pisanja na ovom forumu. pozdrav iz Čakovca p.s. posebno pozdravljam kolegu s mora

Kolega Sasko , kao najjači na ovom forumu ( po snazi ), pozivam vas da preispitate svoju odluku.
Ukoliko dobijete kakve prijetnje ubuduće , mogući je dogovor da vas ja branim po potrebi.
Samo dotičnog nasilnika uputite na mene, ja vam takve pojedem za doručak.

Nekada sam bio i na onoj drugoj strani , pa znate, ja to vrlo efikasno i po kratkom postupku riješavam.

Pozdrav iz metropole.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne znam tko dobiva prijetnje i od koga. znam samo da ih ja ne dobivam i ne dijelim nikome. i potpuno sam protiv takvih stvari.
no s obzirom da sam ja isteran sa mog.nofca nije mi bas ni pretjerano zao onih koji se odluce na odlazak. u neku ruku se vracaju u staro navlakacko jato.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Ma kolega, prijetio je i momčilo putem PM-a, pa ništa.
Nedajte se demotivirati na takav način. Svima je u interesu da ovaj forum ima različito mišljenje, ma što god mi mislili o njemu.
Pozdrav iz centra.[smiley1]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ako ćemo pravo, filtriranje poruka ne postoji na onom forumu, nego baš na ovom (opravdano!) i to upravo zbog zloporaba pojedinaca koji skoro pa svaki dan otvaraju nove nickove ne bi li lakše pljuvali i vrijeđali svoje neistomišljenike. Na onom forumu toga nema, ali samo zato jer provokatori bivaju sasječeni i isključeni već nakon desetak postova. Kolega Sasko ima pravo, ovaj forum nasilno je privatizirala grupica ljudi koji ovdje liječe svoje komplekse nakon izbacivanja s onog foruma. Mislim da ih ne moram nabrajati, svima su dobro poznati, što pod starim nick-ovima, što pod novim. Točno je da se ovdje dopušta veća sloboda pisanja, ali je to na žalost otišlo u sasvim drugu krajnost jer se ta sloboda zloupotrebljava, vrijeđaju se i provociraju neistomišljenici, bilo javno bilo putem p.p.
Nivo komunikacije pojedinaca je vrlo nizak i umjesto da ovaj forum kvalitetom postane direktna konkurencija «onom» forumu i da ga nadmaši, upravo zbog frustriranih provokatora sve više gubi na kvaliteti i prerasta u čaršijsko čavrljanje o dionicama uz «kupus i kobasice», uz obavezne uvrede i provokacije.
Naravno da je s takvima uzalud gubiti vrijeme jer mi na jedan post on sa svojim multinickovima odgovori 5 puta. Meni to ne treba jer mi je zadnja stvar u životu ovdje nekome dokazivati da sam u pravu. Da ne duljim, pridružujem se kolegi Sasku i do daljnjega odustajem od pisanja. Svim poštenim i korektnim forumašima želim sretno i uspješno trgovanje. Pozdrav

Dajte kolega Falconers nemojte pisati u zagonetkama.
Tko ima više nickova i tko je pobjegao sa onog foruma na ovaj?
I tko to kome prijeti, i kako kad smo svi iza nickova i zaštičene privatnosti?
I tko to vrijeđa, ja barem to nisam primjetio , osim uobičajne polemike Hakela Cartman , ali to vam je na temi Petrokemije , koju ako ne želite ne morate pratiti ( kao ja npr. ) jer su postali dosadni.
Ja recimo nisam nikada pisao na forumu Mojnovac , a kako ste me prije nekoliko postova optužili da vas provociram , a u nastavku spominjali više nickova, zanima me da li mislite na mene osobno?
Možete poslati i na PM .

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega Sasko , kao najjači na ovom forumu ( po snazi ), pozivam vas da preispitate svoju odluku. Ukoliko dobijete kakve prijetnje ubuduće , mogući je dogovor da vas ja branim po potrebi. Samo dotičnog nasilnika uputite na mene, ja vam takve pojedem za doručak. Nekada sam bio i na onoj drugoj strani , pa znate, ja to vrlo efikasno i po kratkom postupku riješavam. Pozdrav iz metropole. [smiley2]

Ne moraš se obazirati na njega, on već treći put odlazi s ovog foruma, što se mene tiče, bilo je lijepo, ako se vratiš probaj nelagati toliko pa ćeš možda i nekome nedostajati. [smiley2]

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Gospodo Falconers i Sasko, budite dragi pa mi recite s kojim nickovima napusatate ovaj forum a s kojima cete ostati… meni je sve nekako nejasno… [smiley5]

Moze i na pm[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Da ne duljim, pridružujem se kolegi Sasku i do daljnjega odustajem od pisanja. Svim poštenim i korektnim forumašima želim sretno i uspješno trgovanje. Pozdrav

Također, želim svako dobro, nedostajat nećeš nikome, jer si kao i taj kojeg spominješ vječni govornik “neistine” i manipulacije. Sretno, i vrati se kada prestaneš lagati, a tamo liži onima kojima trebaš da bi opstao.
Ovaj forum je prije svega ležeran, ali i pun osoba koje znaju nešto, evo recimo Plavi, ima ih još, ali nije bitno to. Svatko zna što zna i koliko zna, a ne zna onaj koji ni ne zna. Možeš i ne moraš sudjelovati na ovom ili bilo kojem drugom forumu, ali ti oproštajni postovi, muka mi je on njih i povraća mi se. Koja jadna patetika? Ajde, zbogom dečki i ne morate se vraćati, majčini sineki nam ne trebaju, već hrabri dečki kao što je Hakela, koji nas je branio. [smiley2]

Svatko zna što zna i koliko zna, a ne zna onaj koji ni ne zna.

Upravo zbog ovakvih konstatacija ja ostajem na ovom forumu… ako nista vise olaksaju mi da prebrodim sumoran dan [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Gospodo Falconers i Sasko, budite dragi pa mi recite s kojim nickovima napusatate ovaj forum a s kojima cete ostati… meni je sve nekako nejasno… [smiley5] Moze i na pm[smiley2]

Tako je Nathane, kao napuštaju forum, a već se ulogiravaju pod drugim nickovima i viču, kupio ovo, prodao ovo, a u stvari njihovo kupiti znači želim prodati, kupite od mene što skuplje, a prodajem, znači molim vas želim kupiti što jeftinije. [smiley1]

Gospodo Falconers i Sasko, budite dragi pa mi recite s kojim nickovima napusatate ovaj forum a s kojima cete ostati… meni je sve nekako nejasno… [smiley5] Moze i na pm[smiley2]

Kolega nathančerdesetideveti zašto imate u potpisu Čateks?
Dajete vodu na mlin kolegi Falconersu, jer vi sa ovim potpisom očigledno provocirate kolegu Ora.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

nathan47:

Kolega nathančerdesetideveti zašto imate u potpisu Čateks?
Dajete vodu na mlin kolegi Falconersu, jer vi sa ovim potpisom očigledno provocirate kolegu Ora.

Da, to bi i mene zanimalo. Kuda ide Čateks.
Može i u PM.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close