BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Caymane,
ne napadam ja plavog. Samo sam postavio pitanje, i pokusao ga obrazloziti. To bi trebao biti smisao foruma – konstruktivna diskusija, a ne da se drzimo za rukice i iskljucivo podrzavamo.

To da ce dionice kojima se najvise trguje narasti znam i bez ikakvog izracuna. Mozes li ti iz ovog proracuna reci koja ce koliko narasti? Ja ne – zato i pitam.

Ali ti napadas mene. Zasto ti mislis da ce dionica rasti ako u fond koji ju posjeduje sjedne hrpa para? Mozda bi trebao procitati statute fondova i zakone koji im ogranicavaju djelovanje…

Ako ti Superhero ne možeš ništa iz novih informacija izvući onda je pred tobom puno posla.
Pozdrav

Never mind the bollocks

Cudi me ovakvo dociranje s visoka nekih kolega. A i ne znam sto se zeli reci sintagmom da “sve vise ulagaca izbjegava ovaj forum”. Meni se cini da je situacija upravo suprotna. Sve vise ulagaca cita ovaj forum, a sve manje navlakaca pise na ovom forumu. Odatle valjda i takvi krivi dojmovi nekih “kolega”
Pozdrav[smiley2]

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Uobičajeno provociranje umjesto rasprave argumentima. Nije ni čudo da sve više ulagača izbjegava ovaj forum, a da pojedini članovi sve više «debatiraju» sami sa sobom pod više nickova. Zanimljivo kako ste kolega «zaboravili» spomenuti DDJH koji je onima koji su ga kupovali donio u par mjeseci profit od 50%.
Nažalost, ništa novo, izrugivanje i provociranje postalo je normalan način ovdašnje komunikacije ako netko svojim postom dirne u svetu kravu -dioniocu «nekog forumaša». Ipak, može biti nezgodno ako se ovakva komunikacija prenese i u stvaran svijet. Pozdrav, kolega.

ajde baronxe smiri se, ne gubi živce, ovo je forum poslovnog i ako ti se ne sviđaju dosezi slobode mišljenja na ovom forumu, ti uvijek mozes na mojnovac.vasrizik.com forumu. ostalima je ta mogućnost uglavnom uskraćena, iz poznatih sebičnih razloga Clusove ekipe, kojoj btw i ti pripadaš.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

mene samo čudi što nakon detaljne analize kolege Plavog isti se odluči na KOEI kao treću dionicu umjesto ADRISA [smiley4]

nema mi druge nego se zae..ti

mene samo čudi što nakon detaljne analize kolege Plavog isti se odluči na KOEI kao treću dionicu umjesto ADRISA [smiley4]

Kolega Plavi bi prije priznao da je BMW bolji automobil od Honde nego li da u portfelju ima ADRS, al sta cete kolega radi renomea se mora ostati dosljedan pisanim rjecima…. (ne izbor ADRS-a opravdava moralnoscu, jer ipak je ovdje rijec o duhanskom biznisu haha)

P.S. Inace bolju kajlu ni ja ne bih smislio, svaka cast [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

” ajde baronxe smiri se, ne gubi živce, ovo je forum poslovnog i ako ti se ne sviđaju dosezi slobode mišljenja na ovom forumu, ti uvijek mozes na mojnovac.vasrizik.com forumu. ostalima je ta mogućnost uglavnom uskraćena, iz poznatih sebičnih razloga Clusove ekipe, kojoj btw i ti pripadaš.

Hromi dabre/dany/nichtrideru…. smiri hormone. Ako te to tješi u tvojoj paranoji evo ja sam presvetli i baron i clusmas i billy i dr.7 sve u jednoj osobi, ali to svejedno ne povećava (ne)kvalitetu tvojih postova (i tvojih altera ega s kojima se sam dopisuješ) na ovom ili onom forumu. O slobodi mišljenja nemaš što dijeliti savjete jer ti nisi stvorio ni ovaj ni onaj forum, a ni slobodu mišljenja kao takvu. Problem nekih pojedinaca ovdje je što kad netko napiše mišljenje koje dira «njihove dionice»ospe se na njega drvlje i kamenje, počne se provocirati, vrijeđati itd. umjesto da se raspravlja o mišljenju kao takvom, bez osobnog obračunavanja. A upravo iz toga vidi se isti rigidni mentalni sklop zbog kojeg ti isti pojedinci pljuju po onom drugom forumu. Malo po malo pretvaraju se u ono protiv čega se tobože bore. Čestitam na metamorfozi. Pozdrav.

evo kolega Falconers, meni brat veli da dojde on na taj forum počne komunicirati razmjenjujući mišljenja i isti sekund ga tamo neki Gazda Joža izvrijeđa ko mladog majmuna (ne kažem da nije ali eto)…

Pa sada ne znam kome da vjerujem, bratu ludome ili kolegi Falconersu… Izgleda da ću morati i sam isprobati kako to funkcionira [smiley6]

nema mi druge nego se zae..ti

Mudri Sjedokosi bljedoliki brat Elvar mudro zbori. Istinite njegove su rijeci i ciste kao gorski potok sto tece u proljece kad se otapaju snjegovi na planini Apacha. Howgh[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Meni je ovo prepucavanje oko toga kome je koji nick alterego postalo smiješno…. a u zadnje vrijeme mi postaje i sve više žalosno, jer čini mi se da se na forumu većina energije i argumentacije počela trošiti upravo na dokazivanje ko se služi s kojim nickom u dobpisivanju sam sa sobom umjesto da se većina energije troši na obrazloženja mišljenja vezana uz neke dionice u koje vjerujemo da su dobre ili loše!!!

stvarno bi više svi trebali prestati s tim glupostima, jer forum na taj način totalno gubi smisao i pretvara se u dječiji vrtić kao što je to već neko negdje i spomenuo…..

Iskreno se nadam da će se situacija malo promjeniti u narednom periodu pa da će se svi posvetiti onome zbog čega ovakvi forumi postoje!

Nadam se da se nitko neće naći uvrijeđen , jer ovo nije napad na nikoga konkretnog već iskrena kritika svih koji gube vrijeme na prepucavanja, koja nisu korisna nikome pa ni njima samima.

Pozdrav.[smiley5]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

nightrider:

” ajde baronxe smiri se, ne gubi živce, ovo je forum poslovnog i ako ti se ne sviđaju dosezi slobode mišljenja na ovom forumu, ti uvijek mozes na mojnovac.vasrizik.com forumu. ostalima je ta mogućnost uglavnom uskraćena, iz poznatih sebičnih razloga Clusove ekipe, kojoj btw i ti pripadaš.

Hromi dabre/dany/nichtrideru…. smiri hormone. Ako te to tješi u tvojoj paranoji evo ja sam presvetli i baron i clusmas i billy i dr.7 sve u jednoj osobi, ali to svejedno ne povećava (ne)kvalitetu tvojih postova (i tvojih altera ega s kojima se sam dopisuješ) na ovom ili onom forumu. O slobodi mišljenja nemaš što dijeliti savjete jer ti nisi stvorio ni ovaj ni onaj forum, a ni slobodu mišljenja kao takvu. Problem nekih pojedinaca ovdje je što kad netko napiše mišljenje koje dira «njihove dionice»ospe se na njega drvlje i kamenje, počne se provocirati, vrijeđati itd. umjesto da se raspravlja o mišljenju kao takvom, bez osobnog obračunavanja. A upravo iz toga vidi se isti rigidni mentalni sklop zbog kojeg ti isti pojedinci pljuju po onom drugom forumu. Malo po malo pretvaraju se u ono protiv čega se tobože bore. Čestitam na metamorfozi. Pozdrav.

Ne poznam ni vas kolega falconers a ni kolegu nichridera, ali vjerujte mi da znam, da ovakav post, poput vaseg, na forumu mojnovac ne bi opstao duze od 5 minuta. Naravno pod uvjetom da ga je napisao netko od nas obicnih malih investitora. To govori u prilog forumu PD-a. Mislim da sam sve rekao.
I slazem se sa kolegom Evogaopet.
LP

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

posto sam cesto bio meta napada pojedinih kolega s foruma, a vidim da se ista situacija ponavlja, zelio bih samo reci svoje misljenje. slazem se da je forum mojnovac cesto cenzuriran i postovi se brisu i prije no sto se pojave. događalo se to i meni, događalo se i vama ostalima.

na forumu poslovni.hr to se događa obično rijeđe, no morate priznati imamo jako puno postova koje nemaju veze s nicim, a ponajmanje s temom. razlika između ova dva foruma je ta, da je mojnovac.net “privatni” forum grupice ljudi, a forum poslovni.hr je forum kojeg je grupica ljudi “privatizirala”. prijetnje na PM, a i javne prijetnje djelo su par pojedinaca koji su na forum dosli lijeciti svoje komplekse, tako da ja osobno odustajem od pisanja na ovom forumu.

pozdrav iz Čakovca

p.s. posebno pozdravljam kolegu s mora

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Zao mi je sto ste odlucili otici, ali vidite, barem se mozete oprostiti od nas koji ostajemo. Mom prijatelju je i to onemoguceno ( na mom.novcu ). A osim toga tamo se pruke filtriraju a ovdje ne. A upravo filtriranje poruka je najveca manipulacija.
Pozdrav

Olovka pise srcem

New Report

Close