Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
Današnji rezultat dvoboja
PTKM – VIRO 2 : 0
(1- rast PTKM +0,92% VIRO -0,33% )
(2- promet PTKM 1,257 Mil, VIRO 0,693 Mil)
Današnji rezultat dvoboja
PTKM – VIRO 2 : 0
(1- rast PTKM +0,92% VIRO -0,33% )
(2- promet PTKM 1,257 Mil, VIRO 0,693 Mil)
BLJE +1,77%, 2,098 Mil. prometa
KOEI +1,64%, 1,316 Mil. prometa
ADRS +1,91%, 3,900 Mil. prometa
PTKM +0,92%, 1,256 Mil. prometa
BLJE +1,77%, 2,098 Mil. prometa
KOEI +1,64%, 1,316 Mil. prometa
ADRS +1,91%, 3,900 Mil. prometa
PTKM +0,92%, 1,256 Mil. prometa
Bas o tome sam nedavno pisao, iako znam da nema smisla ***obrisano***
Belje i sada preko 5%, ptkm 0.4%.
Ne vidim poveznicu Belja i Ptkm. Cini mi se da su to dvije razlicite dionice. Ako netko vidi vezu neka me prosvijetli. Hvala
Ne vidim poveznicu Belja i Ptkm. Cini mi se da su to dvije razlicite dionice. Ako netko vidi vezu neka me prosvijetli. Hvala
Poveznica na neciju usporedbu Vira i Ptkm. To je pisano jucer, pa bi nekim redosljednom trebao reagirati na taj komentar. Btw., bas sam bio do Vicka, uzeo mu SLK i malo se vozao po gradu, sunce sija, pravi uzitak, da samo znas.
[smiley2]
Dobro je miran dan, još nema juga, a dionice nam lagano rastu.
– PTKM +0.46%, ma nema problema za PTKM i većinu ostalih jer pliva se brzo približava 25.
– cartmane ima neka zanimljiva oklada na temi bez cenzure općenito, molimte da se uključiš i daš koji komentar jer ipak novci su novci, pa sad zaradio novce na kocki ili na burzi mislim da je isto, bitno ih je zaraditi.
pozdrav
što mislite o Centar banci , i Arena turistu.
dali su to po vama interesantne dionice .
te ako nije tajna koji su vam targeti , za PBZ
hvala
Po meni su i Centar banka , a posebno Arena turist veoma interesantne dionice.
Što se tiće targeta PBZ-a , nije tajna , visok je.
Gledam novi broj Lidera, znate li što pišu na temi najveće navlakuše:
Montmontaža, Pounje trikotaža, Belje, Zlatni Otok, Zdenka, Hoteli Omišalj, Auto-centar Merkur????
Izgleda da se Hanfine žene nisu nekih stvari nakupovale, hi,hi,hi
Tako mi manitua kolega Kucilo, iskusni sjedokosi indijanac bi rekao: “Gdje ima dima ima i vatre!”
U bliznisu.hr izradili fotorobota hrvatskoga burzovnog spekulanta [smiley2] osobni opis bljedolikog je slijedeci –
muskarac, 47 godina, celav, sa 400.000 kuna obrtnog kapitala.
Damir Primorac je poceo ulagati 90-tih godina: “Mislim da sam prvo upisao dionice Istraturista. Prezivio sam slom 1997/98, izgubio 80% kapitala, oko 100.000 kuna, ali nisam odustao. Od 2002. do 2004. akumulirao sam sve dionice za koje sam na temelju temelju fundamentalnih pokazatelja zakljucio da su podcijenjene, poput Ericssona, Adrisa i drugih.Prodavao bih kad bi im cijena po fundamentima odskocila od prosjeka sektora. Kad je krenuo boom na hrvatskom trzistu ( ne rece kad je to bilo ) sve sam vise ulazio u margin kredite i kupovao” neotkrivene “dionice. U Hrvatskoj i regiji sam bio uspjesan, dok sa u SAD-u imao neusporedivo slabije rezultate.
Sto vide bljedoliki u toj Americi, pa Kucilo je pobjegao otamo, hi,hi,hi[smiley2]