Može pomoć cijenjenih korisnika foruma ! U svom portfelju imam blje, ddjh i lkri te nešto casha koji bi htio pametno uložiti na, recimo 6mj. Ne prihvaćam odgovor: Odi u banku, jer to, znate, nije pametno! Tu sam novi, pomozite.
Sam pogledaj što je ispod cijene a što je debelo precijenjeno i nećeš fulati!!!!
Što se ovo događa sa MMTZ, u prvih 10 minuta prošlo 15 mil slavuja. Di je sad taj Ante ? Kako smije proći 15 mil kuna po tako visokoj cijeni od 32.000 kuna. Taj kupac sigurno nije blesav kad je investirao 15 mil kuna. ne vjerujem da ih misli prodati ispod 60.000 – 70.000 kuna.[smiley2][smiley2]
Gospodine KuciloOro.
– to je vječito pitanje tko je u pravu (po vašem “blesav”), tko ima bolju informaciju, kupac ili prodasvač.
– možda je i Ante kupovao.
– jućer je bilo dosta ulaza za Vašu preporuku, a na moje pitanje, koja je dionica dobra a džaba.
Pozdrav !
Ja sam u minusu 10% bljedoliki pa što. Ne kanim prodati. What a big deal. Sad samo trebam biti strpljiv, hi,hi,hi
A moj target, vama pohlepnim bljedolikima, ne smijem reći.[smiley2]
Gospodine KuciloOro.
– ma ne bojim se ja za Vas, niti ne sumnjam u Vaša dobra ulaganja.
– Lako je Vama kad imate dobroga vrača, mogi bi mi i dati i pokoji savjet a ne samo grafove.
– možda ste primjetili da u svom podužem portfelju nemam jamnicu, autohrvatsku .. nikada ne kupujem skupe dionice, možda i nisu skupe ali cijena ?
Ma bljedolika ljepojko dugho mi je trebalo da shvatim da se ne ulaže jedinična cijena nego iznos, a onda je važno ući u dobru dionicu i to sa Potencijalom rasta. Sve drugo je filozofiranje dokonih magistara ekonomije u pemziji, hi,hi,hi
[smiley2]
Sad upravo škicam JNAF ( ovaj post ne poziva nikaga pa ni tebe da išta kupiš, dapače poziva na prodaju i to po što nižoj cijeni – meni. To mi ni Antimon ne može zabraniti, hi,hi,hi
Gospodine KuciloOro. – to je vječito pitanje tko je u pravu (po vašem “blesav”), tko ima bolju informaciju, kupac ili prodasvač. – možda je i Ante kupovao. – jućer je bilo dosta ulaza za Vašu preporuku, a na moje pitanje, koja je dionica dobra a džaba. Pozdrav !
Dobra dionica ti je jedna iz tvoje branše SPPL !!!
POZDRAV !!!
Gospodine KuciloOro.
– potpuno ste u pravu jer ti dokoni magistri ekonomije u penziji mi tumaće da samo jedna stvar može rasti u tuđim rukama.
– JNAF jako dobra dionica, ali sam je prodala. Kupila sam je jeftino na preporuku gospodina zimzelena (šteta što više ne piše na forumu) te mu se ovom prilikom zahvaljujem.
– JNAF sam prodala po 3.000kn i odlično zaradila, prodala sam ga smo zato da bih mogla jeftino dokupljivati PBZ, PTKM, DDJH ….
– sada se baš mislim što prodavati da bih kupovala, ali nemam ideje.
Ja bi ubo sapunaru, meni se ona čini idealna za preuzimanje, hi,hi,hi a i čmrlji već jako dugo na ovoj cijeni ( ako ti uspije jer meni moj vrač kaže da se bljedoliki pas Floki baš nešto sprema ), hi,hi,hi [smiley2]
Ovaj post je strogo moje mišljenje i ne predstavlja poziv na kupnju već na prodaju!!!!!![smiley2]
Gledam novi broj Lidera, znate li što pišu na temi najveće navlakuše:
Montmontaža, Pounje trikotaža, Belje, Zlatni Otok, Zdenka, Hoteli Omišalj, Auto-centar Merkur????
Izgleda da se Hanfine žene nisu nekih stvari nakupovale, hi,hi,hi
[smiley1]