Može pomoć cijenjenih korisnika foruma ! U svom portfelju imam blje, ddjh i lkri te nešto casha koji bi htio pametno uložiti na, recimo 6mj. Ne prihvaćam odgovor: Odi u banku, jer to, znate, nije pametno! Tu sam novi, pomozite.
ppeco: ” ja mislim da ce lavcevic bit nasljednik plive, ili badel… hihihhi… ” Nemoj zaboraviti da je Petrokemija druga na listi 100 najvecih izvoznika u na pr. USA odmah iza Plive! Pa si ti misli………..A Badel je garant ne samo radi cuge, nego vise radi vode. U sljedeće 2 godine X 4 [smiley2]
pametno zboriš za jednog talijana!!!![smiley2]
POZDRAV !!!
Bljedoliki senzacija – Lider objavio ZIMZELEN pumpao vrijednost Hotela Omišalj.
Front running: pumpanje cijena dionica postalo hit među brokerima. Nedavno je cijena dionice Montontaže i Zlatnog otoka znatno porasla, što Hanfa istražuje. Neki od institucionalnih ulagača već su upoznati s takvim igrama ( a mi kao nismo – pa mi smo na terenu svaki dan ) i napustili su brokera. No male ulagače uhvati euforija ulaganja čim primjete da cijena neke dionice naglo raste.
A sad poslušajte kakve nebuloze priča bljedoliki Samodol:
“Nekoliko stotina ljudi raspolaže s oko tri do pet milijardi kuna što je dovoljno da se brod zaljulja, ali se ne smije nasukati, nego doći do pučine.”
Pa je li on normalan, valjda do sigurne luke, što će naš investitorski brod na pučini, hi,hi,hi
[smiley2][smiley2][smiley2]
A ovo piše o dionicama Montmontaže:
“Prije dva tjedna poništene su transakcije dionicama Montmontaže jer su imale u dva do tri dana dvostruki porast cijene. I tu se sumnja na front running, a vodi se i istraga. Dio sudionika na tržištu uvjeren je u ciljano napumpavanje cijena, dok drugi dio tvrdi da u tom slučaju nema temelja za to, tim više što je paket dionica prodavao menadžment tvrtke, a interesenata nije dugo bilo, jer je bio vidljiv rizik zbog još neodržane skupštine društva.”
“Kruže priče da je svojevremeno čak postojao dogovor nekih brokerskih kuća o razmjeni informacija koje su im koristile za igranje cijenom dionica na tržištu. Da je to bilo istinito nagađanje potvrđuje činjenica što su sva trojica osumnjičenih brokera otpušteni iz svojih brokerskih kuća te su zajedno osnovali novu.”
Zna li tko od bljedolikih kako se zove ova kuća navedene trojice, hi,hi,hi
ppeco: ” ja mislim da ce lavcevic bit nasljednik plive, ili badel… hihihhi… ” Nemoj zaboraviti da je Petrokemija druga na listi 100 najvecih izvoznika u na pr. USA odmah iza Plive! Pa si ti misli………..A Badel je garant ne samo radi cuge, nego vise radi vode. U sljedeće 2 godine X 4 [smiley2]
Kolega, ja mislim da vam je loša ova vaša teorija – koliko sam ja gledao niti jedan od fondova koji su prodavali Plivu nema u svom portfelju ove dionice.
To ne mora ništa značiti , ali i može – logički je da pojačaju svoje pozicije u postojećim dionicama , te povećaju njihovu vrijednost na tržištu.
Počelo je …izašlo prvo izvješće za 3q na zse….Sad treba osloboditi dio love i čekati priliku….Naravno, i biti brz [smiley2]
Može pomoć cijenjenih korisnika foruma ! U svom portfelju imam blje, ddjh i lkri te nešto casha koji bi htio pametno uložiti na, recimo 6mj. Ne prihvaćam odgovor: Odi u banku, jer to, znate, nije pametno! Tu sam novi, pomozite.
Dokupi DDJH
Može pomoć cijenjenih korisnika foruma ! U svom portfelju imam blje,
ddjh i lkri te nešto casha koji bi htio pametno uložiti na, recimo 6mj.
Ne prihvaćam odgovor: Odi u banku, jer to, znate, nije pametno! Tu sam
novi, pomozite.
Kupi još barem jednu dionicu radi disperzije rizika.
Pozdrav
…Da je to bilo istinito nagađanje potvrđuje
činjenica što su sva trojica osumnjičenih brokera otpušteni iz svojih
brokerskih kuća te su zajedno osnovali novu.”
Zna li tko od bljedolikih kako se zove ova kuća navedene trojice,
hi,hi,hi
Ima ih četvorica ako mislimo na iste.
Pozdrav
Moj favorit na 6 mj. je PBZ. Uspješno ulaganje ti želim. Pozdrav !
Moj favorit ti je Montmontaža, ali nemoj je kupovati jer tone, hi,hi,hi iako nije brodar[smiley1]