BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pilića? [smiley2]

Kolega, da li je to možda vaš prvi pokušaj zeke-peke na ovom forumu?[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Kolega, da li je to možda vaš prvi pokušaj zeke-peke na ovom forumu?[smiley2][smiley2][smiley2]

Kolega vidi se da ste friski nas kolega cart zari i pali svojim duhovitim komentarima otkad je dosao na ovaj forum [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

studoš:

Kolega vidi se da ste friski nas kolega cart zari i pali svojim duhovitim komentarima otkad je dosao na ovaj forum [smiley2]

Znao sam da sam najbolje propustio…[smiley2][smiley2][smiley2]

nathan47: ” studoš: ” Kolega, da li je to možda vaš prvi pokušaj zeke-peke na ovom forumu?[smiley2][smiley2][smiley2] ” Kolega vidi se da ste friski nas kolega cart zari i pali svojim duhovitim komentarima otkad je dosao na ovaj forum [smiley2] ” Znao sam da sam najbolje propustio…[smiley2][smiley2][smiley2]

Nisi ,da vidiš kako se zeka na moj novac.com!![smiley2][smiley2]

Nema mi nista draze nego vidjeti smjesak na licima kolega.
[smiley2][smiley2][smiley2]

Sto je sad to kolega Hakela, pa zar niste rekli da ne bi ni mrtvi vise otisli na mojnovac.com, otkad su vas “bezrazlozno” banirali?

nathan47:

Nema mi nista draze nego vidjeti smjesak na licima kolega.
[smiley2][smiley2][smiley2]

Tako je. Šparamo na botoxu.[smiley2][smiley2][smiley2]

Sto je sad to kolega Hakela, pa zar niste rekli da ne bi ni mrtvi vise otisli na mojnovac.com, otkad su vas “bezrazlozno” banirali?

Široka mreža prijatelja me uredno i blagovremeno informira!!![smiley1][smiley1][smiley1]

cartmaniću mislila sam da sam te pokopala danas a ti opet pišeš.
– za mene su dosadne te rasprave o nikovima i pusti više na miru hakelu i njegovu petrokemiju.
– nama na ovom forumu je sve jasno o PTKM, objasni onima na drugom forumu o čemu se tu radi, vidim dobro ti je krenulo, samo pazi se da te i oni tamo ne iživciraju.
– u novoj brokerskoj kući koju ćemo mi forumaši osnovat “Pušiona” d.o.o. tebe su imenovali za inozemnog investitora (voditi ćeš nam američki portfelj), pa bih te ovom prilikom molila da i nas neuke educiraš.
– kako bi mogla i ja trgovati preko oceana (kako se prebacuje novac, brokerska kuća, u koje dionice ulagati) vjeruj mi svi ćemo ti biti zahvalni.

HANFA za sedam dana objavljuje uvjete zaustavljanja trgovanja dionicama na burzi
“Ne pumpajte cijene, hladit ćemo tržište” – poručio je brokerima Ante Samodol, prvi čovjek HANFA-e
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) će za sedam dana objaviti uvjete zaustavljanja trgovanja dionicama na burzi. Najavio je to Ante Samodol, prvi čovjek te državne agencije prilikom otvaranja 16. godišnje konferencije Zagrebačke burze koja se ovog vikenda održava u Rovinju. Ne želimo da se pet do šest milijardi kuna slije na burzu, rekao je Samodol aludirajući na slobodni kapital koji bi se nakon preuzimanja Plive mogao naći na tržištu i dodao kako ne želi svoju četveromjesečnu «noćnu moru», proces preuzimanja najveće domaće farmaceutske kompanije, produljiti još dva mjeseca do uvrštenja dionica INA-e na burzu. Samodol je upozorio brokere i investitore da ne «pumpaju cijene», jer će HANFA «hladiti tržište» te poručio malim investitorima da niti brokeri niti investicijski savjetnici «ne mogu hodati po vodi» odnosno «nisu čudomiksi» koji mogu uvijek ostvarivati profit iz ulaganja.
Izvor: Bankamagazine, 13.10.2006.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

stradun:

Kao prvo čitam vas već jedno 2 mjeseca odkad sam i kupio dionice petrokemije i moram priznati da su se vodile zanimljive rasprave… Kupio sam petrokemiju u ne baš najboljem trenutku, jebi ga po 230 kuna iako znam da će u dogledno vrijeme skočiti cijena puno puno više tako da se uopće ne opterećujem.

To ti je tipična posljedica “afirmativnog pisanja”.
Kako stari kartaši kažu:”Kibic’, drži gubec”
Tako si i ti trebao jedno vrijeme, kibicirati da vidiš gdje smrdi, a gdje miriši, pa onda izvaditi novce.
Istini za volju, mogao si po 210 kupiti koliko hoćeš, a ja sam već negdje napisao da ću ući kad se spusti upravo na tu cijenu. Pa ti računaj 210/230, pušiš 9%.
“Tko puši, dobar je u duši!” – pozdrav iz Kutine.

Dan tržišta kapitala u Kijevu

Više od 110 analitičara i ulagača iz najvažnijih financijskih središta širom svijeta prisustvovali su, drugom po redu, Danu tržišta kapitala Raiffeisen International Bank-Holdinga kako bi dobili informacije o Raiffeisen Internationalu, suvlasniku Raiffeisenbank Austria d.d. Dan tržišta kapitala održao se u glavnom gradu Ukrajine, Kijevu, te je jedan od prvih događaja te vrste održan na jednom od 15 tržišta Središnje i Istočne Europe na kojima je Raiffeisen International zastupljen putem banke.

Uprava Raiffeisen Internationala izrazila je iznimno pozitivna očekivanja za budućnost. Očekuje snažan rast prihoda u srednjoročnom razdoblju u zemljama bivšeg Sovjetskog saveza, a ponajprije u Ukrajini i Rusiji. Raiffeisen International optimističan je i u vezi potencijala zemalja Jugoistočne Europe, ali nešto oprezniji zbog restrikcija na rast kredita koje su u tim zemljama propisane od nadležnih institucija. Za 2006. godinu očekujemo konsolidirani profit od približno 550 milijuna eura.

Izvor: Večernji list, 13.10.2006.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

New Report

Close