Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
Je li istina da bi PTKM mogla u narednih 10 dana dogurati do 300,00 ? [smiley1]
po meni bi trebala vrijediti u kratkom periodu od 300-350 kuna, a nakon toga daljnji rast će definitivno ovisiti o tempu privatizacije.
moze mi neko objasnit zašto ekipa drži na prodaji plive dionice po 785 kn, ako znamo da je BAR nakupio dovoljnu količinu i ako se još danas može prodati do ponoći baru po 820 kn??? [smiley8]
moze mi neko objasnit zašto ekipa drži na prodaji plive dionice po 785 kn, ako znamo da je BAR nakupio dovoljnu količinu i ako se još danas može prodati do ponoći baru po 820 kn??? [smiley8]
Dakle gubitak od 35 kn po dionici je manje od 5%. S druge strane neke dionice rastu toliko i u jednom danu. Logika je doći do love sada 2-3 tjedna prije drugih i kupiti druge dionice dok su još “jeftine”. Poslije kad svi nagrnu s lovom druge dionice bi mogle osjetno poskupjeti pa bi tvojih 820kn sutra moglo vrijediti manje nego 785 danas!
evogaopet:
”
”
Dakle gubitak od 35 kn po dionici je manje od 5%. S druge strane neke dionice rastu toliko i u jednom danu. Logika je doći do love sada 2-3 tjedna prije drugih i kupiti druge dionice dok su još “jeftine”. Poslije kad svi nagrnu s lovom druge dionice bi mogle osjetno poskupjeti pa bi tvojih 820kn sutra moglo vrijediti manje nego 785 danas!
Hvala na obrazloženju….. ima logike…[smiley2]
Kad smo već kod PLIVE, da li zna netko kad je rok isplate dioničarima.?[smiley2]
25.10.
Mozda PTKM ?????
[smiley2]
Zašto ne. Privatizacija je izgledna druge godine.[smiley2]
rogi: ” Mozda PTKM ????? [smiley2] ” Zašto ne. Privatizacija je izgledna druge godine.[smiley2]
Nije samo izgledna ,već i sigurna!!!
studoš:
”
rogi: ” Mozda PTKM ????? [smiley2] ” Zašto ne. Privatizacija je izgledna druge godine.[smiley2]
”
Nije samo izgledna ,već i sigurna!!!
Nemam tako kvalitetne izvore, Hakela, pa mi je teško tvrditi, ali po onome što sam čuo, na dobrom si putu. Pozdrav.[smiley2][smiley2][smiley2]