BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Je li istina da bi PTKM mogla u narednih 10 dana dogurati do 300,00 ? [smiley1]

po meni bi trebala vrijediti u kratkom periodu od 300-350 kuna, a nakon toga daljnji rast će definitivno ovisiti o tempu privatizacije.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

moze mi neko objasnit zašto ekipa drži na prodaji plive dionice po 785 kn, ako znamo da je BAR nakupio dovoljnu količinu i ako se još danas može prodati do ponoći baru po 820 kn??? [smiley8]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

moze mi neko objasnit zašto ekipa drži na prodaji plive dionice po 785 kn, ako znamo da je BAR nakupio dovoljnu količinu i ako se još danas može prodati do ponoći baru po 820 kn??? [smiley8]

Dakle gubitak od 35 kn po dionici je manje od 5%. S druge strane neke dionice rastu toliko i u jednom danu. Logika je doći do love sada 2-3 tjedna prije drugih i kupiti druge dionice dok su još “jeftine”. Poslije kad svi nagrnu s lovom druge dionice bi mogle osjetno poskupjeti pa bi tvojih 820kn sutra moglo vrijediti manje nego 785 danas!

ag,

evogaopet:

Dakle gubitak od 35 kn po dionici je manje od 5%. S druge strane neke dionice rastu toliko i u jednom danu. Logika je doći do love sada 2-3 tjedna prije drugih i kupiti druge dionice dok su još “jeftine”. Poslije kad svi nagrnu s lovom druge dionice bi mogle osjetno poskupjeti pa bi tvojih 820kn sutra moglo vrijediti manje nego 785 danas!

Hvala na obrazloženju….. ima logike…[smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Kad smo već kod PLIVE, da li zna netko kad je rok isplate dioničarima.?[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

25.10.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Muchos gracias, segnor KO

jos nisam cuo nista pametno po pitanju sto iza plive
ima li kakvo drugo preuzimanje na vidiku?

Mozda PTKM ?????
[smiley2]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Mozda PTKM ?????
[smiley2]

Zašto ne. Privatizacija je izgledna druge godine.[smiley2]

rogi: ” Mozda PTKM ????? [smiley2] ” Zašto ne. Privatizacija je izgledna druge godine.[smiley2]

Nije samo izgledna ,već i sigurna!!!

studoš:

rogi: ” Mozda PTKM ????? [smiley2] ” Zašto ne. Privatizacija je izgledna druge godine.[smiley2]

Nije samo izgledna ,već i sigurna!!!

Nemam tako kvalitetne izvore, Hakela, pa mi je teško tvrditi, ali po onome što sam čuo, na dobrom si putu. Pozdrav.[smiley2][smiley2][smiley2]

New Report

Close