BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dakle…ide ona…tko bi gori…jos gori postaje[smiley2][smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color] Nemam vremena citati postove, pa cu opcenito. Nisam pisao o PTKM vec o oprezu i nemoralnim, pa cak i protuzakonitim radnjama. Ukratko: – dodjem na forum i primjetim da forumas xy na 15 mjesta pise “kupite ptkm, nece jos dugo biti jeftina, pozurite”, “dokupio ptkm, ovo je siguran ulog”, “idem pocistit prodaju, nadam se da me nitko nece prestici”, te iste izjave jos par kolega, najvjerojatnije dvostruki nickovi. – onda sasvim slucajno dobijem informaciju da taj kolega PRODAJE ptkm! Znaci, on je dao naloge za prodaju i onda dosao na forum navlaciti na kupunju njegovih dionica. – posaljem privatnu poruku kolegi s pitanjem “zasto” i dobijem “ne bi nikad, ali sam morao kupit auto/uplatiti skijanje/popravit auto/..”. – to sto kolega prodaje (kao posljedicu misljenja da ce cijena ici dole) ne znaci da se i kolega nije zafrknuo te da cijena nece otici gore, isto tako PTKM sutra moze ici preko 250kn (vjerojatno nece sutra, ali..), ali to ne mijenja cinjenicu da je naivni kupac bio zrtva navlakuse iz koje je, pukom srecom, izasao s profitom. Hoce li i sljedeci put kad bude zrtva izaci s profitom, ne znam, sanse su 50:50.

Inteligentan si ,ali i perfidan !!!
Vrijeme će pokazati tko je u pravu!
Spominjući ovde kupnju automobila si namjerno htio mene diskreditirati i pokušati vrlo lukavo provući Ljudima ,da sam to ja koji prodaje PTKM a druge navlači!!
Nemoralan si definitivno(da ne kažem nešto gore)
Još uvijek pišeš samo isprazne priče, ništa konkretno( ” isto tako PTKMsutra može ići preko250 kn ( vjerojatno neće sutra, ali) ” ) To je sve što znate reći ALI ?
Još jednom kažem ,vrijema će svoje pokazati tko je bio upravu i tko je koga navlačio a tko je koga zavlačio!!!
Sa vama u vezi PTKM više nikad neću ulazit u nikakove polemike ,nedaj Bože svađe, jer ste toliko podli da to nema mjere!!!
ZBOGOM !!!

To ti se zove, prebaci krivnju na druge, a onaj tko najviše zagovara krivi put i laže, zatvara oči pred istinom, ubjeđujući druge kako je on na kraju u pravu. To ti je kao politika. Svi se dokopaše na čudne načine do love, a onda narod okrive kako bi oni trebali biti aktivniji u traženju posla, kako nema mita, na kraju kako je narod kriv jer je on izabrao te ljude koji su puno obećavali. Da ne spominjem nekulturu i neobrazovanost. Tzv. maglenje oči drugima.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Održana Glavna skupština Breza–Invest zatvorenog investicijskog fonda d.d.
Dioničari prihvatili sve Odluke Glavne skupštine

Varaždin, 27.09.2006. – Na danas održanoj Glavnoj skupštini Breza-Invest zatvorenog investicijskog fonda, većinom potrebnih prisutnih glasova usvojene su Odluke predložene Dnevnim redom Skupštine.
Prihvaćeno je izvješće Uprave Global Invest d.o.o. o stanju Fonda i poslovanju u 2005. godini i izvješća Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru vođenja poslova Fonda u protekloj godini.
Također, odobren je rad i dana razrješnica Upravi FIMA Global Invest d.o.o. i Nadzornom odboru Fonda.
Donesena je odluka o isplati dividenda dioničarima ZIF Breza-Invest d.d. u iznosu od 23,69 kuna po dionici koja će biti isplaćena iz dobiti ZIF Breza Invest ostvarene u 2005. godini.
DTTC d.o.o. Consulting & Revizija iz Varaždina imenovana je tvrtkom za obavljanje revizije Fonda u 2006. godini.

U šest mjeseci 2006. godine ostvarena je dobit u iznosu od 654.000,00 kuna, dok je ukupna aktiva Fonda iznosila 53.531.000,00 kuna.
Neto vrijednost dionice ZIF-Breza investa, koja se nalazi u drugoj kotaciji Varaždinske burze, trenutno iznosi 136 kuna, dok je nominalna vrijednost iste 100 kuna. Zadnja cijena dionice na Burzi bila je 109 kuna.
Imovinu Fonda u ovom trenutku čini 80 posto dionica i 20 posto gotovine, a trenutna alokacija imovine po državama je 45 posto Hrvatska, 20 posto Srbija, 7,35 posto Federacija BiH, 3,61 posto Republika Srpska, ADR/GDR program 0,60 posto i Makedonija 0,32 posto. Neto vrijednost imovine ZIF Breza-Investa u posljednjih pet mjeseci porasla je za 35 posto.

DODATNE INFORMACIJE:
AGENCIJA IM&C, ZAGREB
MAKSIMIRSKA 94
TEL: 01 2302 999
FAX: 01 2338 088

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

bog svima
ma sta u investitoru , rang lista brokera sa imenom i prezimenom, ili brokeskih kuća

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Na ovoj temi u zadnjim mjesecima ima dosta čudnog pisanja kod pojedinih forumaša :
– najprije pišu kako dionica ne valja … , nakon toga dobiju lijepe uvrede, pa moderatoru daju dosta posla.
– evo ih opet, zanimljivo sada sve znadu dionica će rasti (pa žalosno je pisati nešto što ne mislite, u međuvremenu ulazite u nju pa je sada hvalite, sramotno).

Sami će se prepoznati !

ivana7
korisnik od: 16.09.2006.

Članovi o kojema vi pišete su na ovom forumu od prvog dana i ne sakrivaju se iza čudnih nickova.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Upravo su se prepoznali ivane7 !!!!!

Hakela, čitaj malo pažljivije. Nije ivan7 već ivana7.
Osim toga, nisam nikada pisao negativno o PTKM i nisam još ušao unutra, tako da nemam ama baš nikakvog interesa biti prepoznat u nekim postovima (ako ste aludirali na mene).

Pucate u prazno.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

studoš: ” quark: ” Evo i grafova za sutra. ” Upućuje na promjenu trenda za kraj tjedna. ” Ne misliš da je to ipak malo pre brzo? Pa tek je izašla iz prekupljenog područja. Čisto tehnički sad bi se mogla par tjedana koprcati na ovim razinama ili čak još malo pasti prije nekog novog vala rasta. Ali pošto se ovdje radi o PTKM nije zadovoljen jedan od osnovnih preduvijeta funkcioniranja TA, racionalno ponašanje investitora, što umanjuje vrijednost TA na ovoj dionici.

Samo ti prati svoje grafove,a ja ću svoje grahove!!!![smiley2]

hakela9: ” Upravo su se prepoznali ivane7 !!!!! ” Hakela, čitaj malo pažljivije. Nije ivan7 već ivana7. Osim toga, nisam nikada pisao negativno o PTKM i nisam još ušao unutra, tako da nemam ama baš nikakvog interesa biti prepoznat u nekim postovima (ako ste aludirali na mene). Pucate u prazno.

Ja znam čitati i nisam nepažljiv, ali i imam razlog zašto pišem ivan !![smiley1]

Naslov je najbitniji .

A što se tiče navlačenja, mene bi sva rodbina koju sam ” navukao” već davno ubila , a ne bi me zvali malo ,malo i pitali (sa osmijehom i nevjericom kako su lako zaradili )dali da ju prodamo ili da još čekamo?
Ako se ti smatraš za negativca što nekom govoriš uzmi PTKM ,onda i ti bježi iz nje!!!!
POZDRAV !!!

Naslov je najbitniji . A što se tiče navlačenja, mene bi sva rodbina koju sam ” navukao” već davno ubila , a ne bi me zvali malo ,malo i pitali (sa osmijehom i nevjericom kako su lako zaradili )dali da ju prodamo ili da još čekamo? Ako se ti smatraš za negativca što nekom govoriš uzmi PTKM ,onda i ti bježi iz nje!!!! POZDRAV !!!

Naslov je najbitniji, samo je još bitnije što piše u tekstu. To je kao da potpisuješ ugovor, a ne čitaš foosnote. Kažem, da je istinita informacija, tada bi sve bilo ok, ali nije. Članke piše netko kome je jako stalo, a zna da ih čita večina, ne s ovog foruma, da izađe van i proda što skuplje. Ako je istina to što se priča, onda zašto ne napiše konkretne činjenice, eventulano Todrićevu izjavu, a ne rekla-kazala u naslovu, a u tekstu totalno suprotno. Ako je Todorić nudio 120,00 kuna, zašto mu je onda 210,00 sad zanimljivo.
Ako čitaš cijeli tekst onda se može iščitati kako su u suštini popljuvali Petrokemiju.
I nisam negativac, na kraju, svi oni koji su mislili s foruma kupiti Petrokemiju su je kupili, i tako, moj ili tvoj ili bilo koji drugi post na ovom forumu neće ništa promijeniti, ja samo iznosim svoje mišljenje na koje imam pravo i koje je argumentirano, za razliku od članka.
Volio bih sad vidjeti đaka koji je pljuvao i stalno govorio o navlačenju, što li će sada reći.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Svatko, malo bolje informiran, zna da je PTKM navlakuša na najvišoj razini. Članci poput tog spomenutog su potvrda.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

New Report

Close