BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dragi svi,
kako tumačite ovu nevjerojatnu sličnost grafova PTKM i DDJH ????

sve je lako kad si mlad :)

Dragi svi, kako tumačite ovu nevjerojatnu sličnost grafova PTKM i DDJH ????

U percepciji ulagača su slična razmišljanja za obe dionice, ali pogledaj grafove indeksa burzi pa ćeš vidjeti da i oni imaju sličnosti s gornjim grafovima.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ovo mi stiglo danas na mail zabunom… Jel se ovako vani radi navlacenje na neku dionicu???

“Please, God, Just One More Bubble.”

Takve preporuke dobivam već mjesecima i ne mogu ih se riješiti.
Mislim da je neka njemačka brokerska kuća u pitanju, krše sva antispam pravila.

Možeš ih prijaviti na http://www.abuse.com.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ovo mi stiglo danas na mail zabunom… Jel se ovako vani radi navlacenje na neku dionicu???

Dnevno dobijem par takvih.

To je nista.
Ja sam do sada barem 20 puta dobio na lotu, samo nemaju sve moje podatke pa mi nemogu poslati novce. [smiley2][smiley2][smiley2]

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Ajmo stvari skroz pojednostaviti! Petrokemija proizvodi umjetna gnojiva koja sama po sebi nisu previše skupa (gledano volumenski) pa stoga transport do distributera ili krajnjeg korisnika igra veliku ulogu u cijeni. Vjerujem da na taj način razmišljaju i Austrijanci, Njemci, Francuzi… Uvijek će im biti jeftinije proizvoditi umjetna gnojiva u Kutini i odavde distribuirati u regiju. Zbog toga će Petrokemija uvijek biti vrlo zanimljiva meta za preuzimanje.

A vrijeme za preuzimanje je vrlo blizu![smiley2]

Pa čuj, ako je i đaku Petrokemija postala zanimljiva bojim se da bi se trend mogao okrenuti na loše, pa u tom slučaju malo me strah!

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

ovakvi dani su idealni za kupnju kad je cijena malo niža

To su mislili i dionicari Enrona.

mika: ” ovakvi dani su idealni za kupnju kad je cijena malo niža ” To su mislili i dionicari Enrona.

Upravo zbog toga što u gotovo ništa ne možemo biti posve sigurni i postoji tzv. DIVERZIFIKACIJA portfelja, odnosno cjelokupnog imetka

mika: ” ovakvi dani su idealni za kupnju kad je cijena malo niža ” To su mislili i dionicari Enrona.

Ali dioničari Enrona su uglavnom Ameri i Enron je u SAD-u , prema tome to se ne može niti u kom pogledu upoređivati!
Osim tog svi znamo da su ameri na 4 mjestu u PTKM ,a naučeni Enronom ,ne rade sigurno sličnu grešu, mada je to def. glup narod ,ali imaju dobra kola’ /voyager)[smiley2]

Ne dozvolite da itko govori gluposti i neistinu na ovom forumu. Razlika između ta dva giganta je ta što je ta američka firma skrivala gubitke i nakon toga se cijeli sistem raspao, a dioničari spušili, a kod Petrokemije je stvar totalno drugačija.

Znate onu:

Kada me nitko neće, mogu uvik pisat na forumu,
ili ležat cili dan u podrumu.
Ionako me nitko ne voli,
pa sad drugima pamet soli.
Mali, sam i jadan,
česte prilike gladan,
ponekad glup,
al žao mi kazat,
bezobrazan i lažan,
kao svit oko mene.
Beskičmenjak sam ja,