BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jesam reko…

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dakle kratko i jasno, Terra Firma je 2005. godinu završila sa gubitkom od 1.778.000,00 kuna!? To nisu nebuloze , to je sa njihovog FI za 2005. godinu.

Ajde kolega nema tu velike filozofije. Ljudi moraju nešto bolje jesti ( škampi, jastozi, kavijar ), malo se bolje oblačiti ( Armani ), voziti malo bolje automobile i imati solidne plaće. Otud gubitak. Što se može što cijene nekretnina u Istri ne prate njihove apetite. Ali kad se oni skrase ( kuće, aute, kilaža ) bit će i koja kost za ulagače.
[smiley1]

Moram priznati kolega da ste, za tako jednog namrgodjenog lika, poprilicno zabavni… jos da se vodite za onom da je fora dobra samo kada je prvi put ispricate (zbog ponavljanja gubi na vrijednosti) di bi vam samo bio kraj?[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Citam tek danas članak u Business.hr-u:
“Čović radi protiv Plivinih dioničara” Halldor Kristmannsson
K vragu – kakva briga za interes dioničara. Svi se polomiše dokazujući da jedino oni vode brigu o dioničarima. Stvarno dirljivo. Suspregnite suze dragi dioničari Plive. Šmrc

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

quote=nathan47]
Ovdje se ne igramo povratka u proslost vec putovanja u buducnost a mislim da je taj put za TRFM poplocan zlatnim polugama Ja od ove dionice ocekujem stabilan godisnji prinos 15 – 20%… meni dovoljno i za miran san… p.s. o nebulozama i nepoznavanju materije vise procitajte u mom posljednjem komentaru vama na temi PBZ p.p.s ne morate mi zahvaljivati
[/quote]

Zadovoljni ste sa 15-20 % godišnje?, pa zašto se ne prebacite u OIF tipa KD Viktoria i imate puno više uz veću disperziju rizika

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

IAM LI NETKO MOŽDA p/e ZA CROBEX INDEX

Premješteno iz teme: [color=blue]Znanac best buy komenatari i analize[/color]

No, dobro. Da se vratimo na temu investiranja i prognoza u svezi s time. Ova korekcija koja se dogodila jučer i prekjučer, a mišljenja sam da će ona potrajati, nagnala me da prodam veliki dio svoga portfelja (prodao sam dio LCDS-a i kompletni ADRIS) i sredstva prebacujem na nekoliko strana da raspršim ulaganje a) kupujem udjele u investicijskim fondovima RBA ACTIVE i ZB EUROAKTIV, tj. u čiste dioničke fondove koji ulažu u zapadnoeuropska tržišta dionica i to isključivo u blue-chip dionice, b) jedan manji dio prebacujem u Srbiju (Dijamant) i Crnu Goru. Zanima me mišljenje Znanca…..

bracek, kupi si PTKM-a sad i prepišaćeš sve ove fondove o kojima pričaš.

Tako je i cartmann prije koji mjesec bio nagovaran da kupi po 130 kuna a nije htio. a neznam koja mu je dioinica u americi u takvom plusu

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

” bracek, kupi si PTKM-a sad i prepišaćeš sve ove fondove o kojima pričaš. Tako je i cartmann prije koji mjesec bio nagovaran da kupi po 130 kuna a nije htio. a neznam koja mu je dioinica u americi u takvom plusu

Halo , kolega, čemu omalovažavanje?
I čemu navlačenje?
Mislim da če Vas kolega nathančetrdesetsedam dobro oprati zbog ovakvog posta.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mislim da če Vas kolega nathančetrdesetsedam dobro oprati zbog ovakvog posta.

Ne smijem… PTKM zabranjena tema (po cijenu zivota)[smiley6]

” Ne smijem… PTKM zabranjena tema (po cijenu zivota)[smiley6]

Dragi kolega ,recite a još bolje potkrijepite tu tvrdnju nekim argumentom, zar je moguće da VAMA netko brani da pišete na PTKM !
Isto tako da Vi imate argumente koji govore negativno o Čađari , čisto sumnjam da bi ste šutjeli , jer V i niste od takovih kojima se mogu usta zatvorit!!!
POZDRAV PRIJATELJU !!
P.S. Kad ćemo na ćevape?[smiley2]

bracek, kupi si PTKM-a sad i prepišaćeš sve ove fondove o kojima pričaš.

Tako je i cartmann prije koji mjesec bio nagovaran da kupi po 130 kuna a nije htio. a neznam koja mu je dioinica u americi u takvom plusu

Svaki dan me nagovaraju da kupim par dionica, ono sto znam jest da to nitko ne radi zato sto me voli, vec iz osobnih interesa.
[smiley2]

P.S. Kad ćemo na ćevape?[smiley2]

Vrlo skoro dragi prijatelju
[smiley2]

New Report

Close