Do 12h cemo se jos i drzati a onda …………………………………………………..[smiley8][smiley7][smiley9][smiley9]
Bas gledam na poslovnom – nema niti pet dobitnika da popune listu?
Čini mi se da nam ispod pramca pušta laganini kako je krenulo…[smiley5]
Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
ja bi dodao još i to da je naše tržište za razliku od vani puno nestabilnije što znači da vrlo brzo cijene variraju s obzirom na špekulacije, privatizacije, igre fondova i kapitaliziranju dobiti…
nažalost još se nisam ispraksirao da u cijeloj toj priči uvijek zaradjujem ali na pravom sam/smo putu
p.s. mislio sam bi, ne bi – i nisam ponovo ušao u petricu
Pa imat ćete još priliku kolega Elvar, mislim da u ovakvim “divljim situacijama” kao danas treba ostati pribran i ne srljati naglo bilo u kupnju ili prodaju
CROBEX i dalje pada, VIN se drži nekako…
ono što meni jedino nije jasno je pad CROBISa, pa što ne bi bilo kod korekcije logično lovu prebacivati iz dionica u obveznice?!?
to je jedini znak koji ne upućuje na korekciju ovih dana.
jučer 28 000 dionica, veliki promet a mali pad. Stvari se jako dobro razvijaju, a uskoro će biti razloga za puno zadovoljstvo. Još jednom kupujte dok je jeftino.
Barem imamo jedan znak, CROBIS. Drugi je lijepo vrijeme što dodatno motivirane uspavane investitore. A treći je taj što možemo Raynairom jeftinije putovati do Londona, što ukazuje da smo bliže EU.
E moj tigre, jesi se nauzivao straha, slusajuci raznorazne drukere ( sto pobjegose glavom bez obzira iz PTKM ). Sad malo uzivaj, samo pazi ,opet ce biti panike na ovoj dionicici.
[smiley2]
E moj tigre, jesi se nauzivao straha, slusajuci raznorazne drukere ( sto pobjegose glavom bez obzira iz PTKM ). Sad malo uzivaj, samo pazi ,opet ce biti panike na ovoj dionicici.
[smiley2]
Pozlatile ti se rijeci,baš sam se nekako teskog srca rastao od Petrice..nebi bilo lose jos malo jeftinog shopinga ko jucer [smiley2]
Tesko ce vam to uspjeti. Ali nista vas ne kosta da pokusate.