BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Do 12h cemo se jos i drzati a onda …………………………………………………..[smiley8][smiley7][smiley9][smiley9]
Bas gledam na poslovnom – nema niti pet dobitnika da popune listu?

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Čini mi se da nam ispod pramca pušta laganini kako je krenulo…[smiley5]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

S nama ostvarite vaše snove
Gospodarsko kreditna banka d.d.

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

ja bi dodao još i to da je naše tržište za razliku od vani puno nestabilnije što znači da vrlo brzo cijene variraju s obzirom na špekulacije, privatizacije, igre fondova i kapitaliziranju dobiti…

nažalost još se nisam ispraksirao da u cijeloj toj priči uvijek zaradjujem ali na pravom sam/smo putu
p.s. mislio sam bi, ne bi – i nisam ponovo ušao u petricu

nema mi druge nego se zae..ti

Pa imat ćete još priliku kolega Elvar, mislim da u ovakvim “divljim situacijama” kao danas treba ostati pribran i ne srljati naglo bilo u kupnju ili prodaju

CROBEX i dalje pada, VIN se drži nekako…
ono što meni jedino nije jasno je pad CROBISa, pa što ne bi bilo kod korekcije logično lovu prebacivati iz dionica u obveznice?!?
to je jedini znak koji ne upućuje na korekciju ovih dana.

jučer 28 000 dionica, veliki promet a mali pad. Stvari se jako dobro razvijaju, a uskoro će biti razloga za puno zadovoljstvo. Još jednom kupujte dok je jeftino.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Barem imamo jedan znak, CROBIS. Drugi je lijepo vrijeme što dodatno motivirane uspavane investitore. A treći je taj što možemo Raynairom jeftinije putovati do Londona, što ukazuje da smo bliže EU.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

E moj tigre, jesi se nauzivao straha, slusajuci raznorazne drukere ( sto pobjegose glavom bez obzira iz PTKM ). Sad malo uzivaj, samo pazi ,opet ce biti panike na ovoj dionicici.

[smiley2]

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Gledajte PBZ, igre su počele. Elvare , čuvaj srce.

E moj tigre, jesi se nauzivao straha, slusajuci raznorazne drukere ( sto pobjegose glavom bez obzira iz PTKM ). Sad malo uzivaj, samo pazi ,opet ce biti panike na ovoj dionicici.

[smiley2]

Pozlatile ti se rijeci,baš sam se nekako teskog srca rastao od Petrice..nebi bilo lose jos malo jeftinog shopinga ko jucer [smiley2]

I love this game

Tesko ce vam to uspjeti. Ali nista vas ne kosta da pokusate.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

New Report

Close