BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eh kolega vi ste prvak u tome, skidam kapu, mislim laprdanju. Mogli bi dati vaše mišljenje u vezi trenutnog i budućeg stanja.
Budite konstruktivni pa opalite.

Hm, ovo me podsjetilo na onu foru s molim a ti mu kazes opalim te golim hehe… trenutno je stanje da smo u kenjari do grla, ako netko od ove dvojce ubrzo ne povuce neki smart move odosmo svi skupa na 2850 (crobex)… osobno ne vidim tako crni scenario ali mislim da bismo se jos par dana mogli igrati skrivaca (ono na bidu nikog a skida se sa aska – malo pomalo)… mislim da ce se situacija poceti razrjesavati kroz dvadesetak dana… kad ce biti transparentnije hoce li se upucati lova u plivu ili ja u celo
[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

bude ovo još potrajalo…nismo još izašli iz šume kak bi ameri rekli[smiley2]

bude ovo još potrajalo…nismo još izašli iz šume kak bi ameri rekli[smiley2]

Citajuci neke komentare znanih nam korisnika imam osjecaj da bi mnogi voljeli ostati u sumici[smiley2]

rogi: ” Eh kolega vi ste prvak u tome, skidam kapu, mislim laprdanju. Mogli bi dati vaše mišljenje u vezi trenutnog i budućeg stanja. Budite konstruktivni pa opalite. ” Hm, ovo me podsjetilo na onu foru s molim a ti mu kazes opalim te golim hehe… trenutno je stanje da smo u kenjari do grla, ako netko od ove dvojce ubrzo ne povuce neki smart move odosmo svi skupa na 2850 (crobex)… osobno ne vidim tako crni scenario ali mislim da bismo se jos par dana mogli igrati skrivaca (ono na bidu nikog a skida se sa aska – malo pomalo)… mislim da ce se situacija poceti razrjesavati kroz dvadesetak dana… kad ce biti transparentnije hoce li se upucati lova u plivu ili ja u celo [smiley2]

Zašto ne? Meni 2850 izgleda čisto OK.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

i od njega primao 25% godisnje (2% mjesecno).

malo tehnikalija: 2% mjesečno kroz 12 mjeseci = 26,82% godišnje
fulali ste kolega svoj skoro jedan željeni mjesečni prinos. nećemo se razbacivati molim

All shipping lanes lead to China.

cartmann:

i od njega primao 25% godisnje (2% mjesecno).

malo tehnikalija: 2% mjesečno kroz 12 mjeseci = 26,82% godišnje
fulali ste kolega svoj skoro jedan željeni mjesečni prinos. nećemo se razbacivati molim

Znam kolega, ali ja sam skroman pa sam spustio na 25% godisnje.
[smiley2][smiley2]

vidim da su se nakon fine tresnje neki korisnici opet poceli penjati na drvo…. pa gdje ste bili kolege? PBZ je opet u fokusu, i KOEI, a pise se i o RIVP, VIRO-u… vijesti, financijske analize… pazite kolege samo da nam se drvo opet ne pocne tresti[smiley2]

Pad tržišta nije slučajan već ga fondovi čine istovremenom prodajom raznih dionica radi jeftinije kupnje. Svaki mjesec dolaze im ogromna sredstva za naše tržište. Činjenica je da i oni čitaju forume. Što više forumaši plaču to oni više stežu jer vide da ima onih koji će povoljno prodati. Zrno po zrno pogača kaže narodna izreka. Zato bez plakanja. Pozdrav !

Svaki mudar indijanac se popne na drvo kad naidje stari medo – grizli. Samo on je lukav – prvo zatrese drvo da vidi ima li koji naivac koji se slabo drzi. Taj je jasno, njegov. Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Na PBZ-u opet netko izaziva. 466 kom na prodaji na 1076 kn.

U strahu su velike oči , tako izgleda situacija na DDJH. Desetine tisuća dionica je prošlo iznad 150 kn, najavljena je privatizacija, ugovoreni veliki poslovi, ali nema kupca koji je spreman platiti 145 kn .

Da, izgleda da smo na “vagi” kako se to kaže. Sad ili će sve potonuti još dolje ili će uslijediti oporavak.

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

New Report

Close