BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prije bih rekao da je čitao moje komentare jer sam vjerojatno jedini
koji je mnogo puta napisao da bi bio PREZADOVOLJAN s konstantnim
prihodom od 2% mjesecno. Da, 2% (dva posto) mjesecno.

To je sasvim lijepi natprosječni prihod, pogotovo ako se gleda u višegodišnjem prosjeku.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

ivana7:

najmanje se moraju brinuti oni kad dionica pada na velikom prometu (dugogodišnje iskustvo)..

Ako pada na velikom prometu onda je to i stvarna potvrda vrijednosti takve dionice (u dužem periodu), a kad pada na malom prometu onda to može biti iz više razloga koji nemaju veze sa stvarnom vrijednosti takvih dionica.
Pozdrav

Znači, ako pada ne treba se brinuti kako god okreneš..?

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

To je sasvim lijepi natprosječni prihod, pogotovo ako se gleda u višegodišnjem prosjeku.

To je izvrstan prihod, da mi netko od ovih sto redovito i bez problema naprave 100+% godisnje ponudi sigurnih 2% mjesecno odmah bi pristao, ali da garantira taj prihod. Fino bi zalozio nekretnine, digao kredit u banci s 6-8% godisnje i od njega primao 25% godisnje (2% mjesecno).
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

doći će i to vrijeme kada će trebati puno znanja i iskustva da se ostvare takvi prinosi

mreich:

To je izvrstan prihod, da mi netko od ovih sto redovito i bez problema naprave 100+% godisnje ponudi sigurnih 2% mjesecno odmah bi pristao, ali da garantira taj prihod. Fino bi zalozio nekretnine, digao kredit u banci s 6-8% godisnje i od njega primao 25% godisnje (2% mjesecno).
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Sve ovisi o kojoj količini novca se radi.
Ako je u pitanju par 100.000 kuna, onda je moguće imati godišnje 50-70%.
A ako je par milja u pitanju: TEŠKO

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Za 25% godišnje treba ti par ćelavih prijatelja sa iskustvom u lomljenju nogu i nekoliko naivaca što uzimaju “povoljne kredite bez jamaca” kojih je pun oglasnik.[smiley1]

Ili novac staviti u fond kod našeg dragog K.F.(70% prinosa od 11 mjeseca lani)http://www.poslovni.hr/img/Forum/PostSmilies/20.gif
http://www.poslovni.hr/img/Forum/PostSmilies/20.gif

Da se malo uozbiljimo.
Što mislite da li će se ova korekcija nastaviti ili smo danas jednom nogom već vani????

Mišljenja sam da je ova kupnja kratkog daha. Gledam po ponudama, u većini slučajeva je veća od potražnje.
Molim za komentare ako ima zainteresiranih.
Hvala i pozdrav!

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

ja sam na strani ovog što si drugo naveo. ovo danas bila je korekcija prenaglog pada od jučer. a kako se bliži 16:00 sve je više crvenih. crobex je već sad na -0,59%. mislim da će trend ipak malo duže potrajati. i ta ide u prilog…

Hvala na komentaru. Već je na -059% znači ipak nismo krenuli van. Bio je oko -010% negdje dok sam pisao post. Kakav nas onda, samo da ne bude “crni petak”, čeka sutra.
Gledam promete, nisu loši, ne kažem da nije bilo boljih dana ali sve jedno tonemo.

ne kažem da nije bilo boljih dana ali sve jedno tonemo.

Da malo vise bacate vode van umjesto sto bez veze laprdate, manje bismo tonuli!![smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Eh kolega vi ste prvak u tome, skidam kapu, mislim laprdanju. Mogli bi dati vaše mišljenje u vezi trenutnog i budućeg stanja.
Budite konstruktivni pa opalite.

New Report

Close