Kolega Mreich , moje je mišljenje da bi se trebali zabrinuti oni dioničari čije dionice cjenovno padaju uz velike promete. Vrijedi i obrnuto.
Trebali bi biti sretni oni cije dionice rastu na malo prometa? Kakva je sada to formula?
To nije formula nego nesporazum.( formula je samo jedna i jedinstvena ) Plavi je valjda mislio da se trebaju veseliti oni čije dionice rastu uz velike promete.
plavi: ” Kolega Mreich , moje je mišljenje da bi se trebali zabrinuti oni dioničari čije dionice cjenovno padaju uz velike promete. Vrijedi i obrnuto. ” Trebali bi biti sretni oni cije dionice rastu na malo prometa? Kakva je sada to formula?
Ne, nego obrnuto vrijedi da bi se manje trebali brinuti oni kojima cijena pada uz manje promete.
Možda nisam bio dovoljno jasan, ionako je to moje mišljenje.
Ovo vam je tzv. plava BRA analiza.
n
Ne, nego obrnuto vrijedi da bi se manje trebali brinuti oni kojima
cijena pada uz manje promete.
Možda nisam bio dovoljno jasan, ionako je to moje mišljenje.
Ovo vam je tzv. plava BRA analiza.
Tu si u pravu i slažem se s tobom.
Pozdrav
najmanje se moraju brinuti oni kad dionica pada na velikom prometu (dugogodišnje iskustvo)..
Da pogodim… petogodisnje? I na stranim burzama… evo demant – i ADRS je ima sad vec godinu dana padao na velikom prometu pa je svejedno zabrinuo mnoge
[smiley2]
Beholderu,
Ma svi ćemo fino zaraditi. samo ti imaš vremena pratiti ja na žalost nemogu zbog drugog-pravog-posla. kad ja dođem s posla sve je već gotovo a i teško mi je saponiu uvijek bilo kupiti po bidu. Zato nju ne bih davao, ali ok, idući target nek ti ne bude iznad 1000 kuna i nema problema.
Što se faca tiče, za mene je ipak najveća faca onaj koji od 10000 kn napravi 500000. Da sam ušao u dionice 95 a ne 2000, tad bih i ja bio taj faca. Al nisam. A danas je to teško. Mislim da nitko danas ne može napraviti 300% po dionici godišnje. šteta. pozdrav
Kolega očito niste čitali postove onoga sa “daleko najvećim” tj. colege cartmanna.[smiley1]
Prije bih rekao da je čitao moje komentare jer sam vjerojatno jedini koji je mnogo puta napisao da bi bio PREZADOVOLJAN s konstantnim prihodom od 2% mjesecno. Da, 2% (dva posto) mjesecno.
Prije bih rekao da je čitao moje komentare jer sam vjerojatno jedini koji je mnogo puta napisao da bi bio PREZADOVOLJAN s konstantnim prihodom od 2% mjesecno. Da, 2% (dva posto) mjesecno.
Skroman si cartmanne, skroman…Hm…kakav ti je tek onda..[smiley9]
Bljedoliki Cartmann je skroman poput Kucila. Dovoljno mu je dva bizona mjesecno. Najgori su ovi koji zele sto bizona mjesecno. Oci su im kao pivske boce, hi, hi, hi
najmanje se moraju brinuti oni kad dionica pada na velikom prometu (dugogodišnje iskustvo)..
Ako pada na velikom prometu onda je to i stvarna potvrda vrijednosti takve dionice (u dužem periodu), a kad pada na malom prometu onda to može biti iz više razloga koji nemaju veze sa stvarnom vrijednosti takvih dionica.
Pozdrav