BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naprimjer, o tome zašto redovne nisu izlistane.
Pozdrav

Pa hajde onda, zasto nisu?
Pozdrav

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

To bi morao reći onaj ko je dozvolio da povlaštene stave na burzu bez da stave redovne, što je uostalom bila obveza za sve ostale firme.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

To bi morao reći onaj ko je dozvolio da povlaštene stave na burzu bez da stave redovne, što je uostalom bila obveza za sve ostale firme.
Pozdrav

Kladim se da se s vama super igrati skrivaca… vi se sakrijete i nitko vas nikada ne nadje… hehe to me podsjetilo na jedan vic.

Sto radi kostur u ormaru?
Plavusa se igrala skrivaca, nikada je nisu pronasli… hehe, star al dobar[smiley2]

Malo sam prestar da bi se još igrao skrivača.
Pozdrav

Malo sam prestar da bi se još igrao skrivača.
Pozdrav

Ok, odustajem, lakse je ubiti papu nego iz vas istjerati neku kompleksniju slozenu recenicu s jasnim objasnjenjem… odoh spavati[smiley5]

Laku noć.
Pozdrav

Naveći dio portfelja mi je u PLVA . Pliva očito više neće rasti.
Jedan kolega je prije desetak dana napisao: gdje će ulagati plivaši ?
Izgleda da će plivaši ulagati u jako jeftine dionice.

mislim da je Sanaderu jako velika kriza u kesi, izgleda da je kratak, sad na jednom prodaje Plivu, pa prodaje Udio u T -com, pa prodaje Petrokemiju, uh izbori su iduće godine, treba namiriti penziće… i zakrpati malo koje rupe na cestama, popravit koji most itd…. da onda iduće godine imaju šta otvarat, puštat u pogon itd…

a joj, mislim da bi trebali otvorit humanitarni žiro račun za Ivu Sanadera, da ga malo osokolimo sa cashom, jer frka je

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Mislim da njemu nije frka da pokrpa rupe koje si ti naveo, nego onu najvecu…sebe da osigura nakon sto ode u bespuca povijesne zbiljnosti[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ovo je žestoka korekcija. Ne čudi me jer je na burzi mnogo novih i neiskusnih investitora zahvaljujući kojima su cijene nekih dionica nenormalno rasle. Ovdje mislim pretežno na manje likvidne i nelikvidne.
Likvidne dionice ipak se bolje drže mada je i mnogo takvih koje su narasle iznad mogućnosti.
Pozdrav

da mi je samo znati, di je onaj post kada sam pisao o korekciji koja dolazi ,
a raspalili po meni ko …

eto vam sada , ko bi lud plaćao plivu tako puno ,( ja sam je imao i izašao odavno van na 799 kn ) , imao sam je samo radi spekulacje , sva se ova korekcija desava zbog nje , potaknuta mađarima ,i mozda je neki iskoriste za spremanje love , za inu.

Kolega Mreich , moje je mišljenje da bi se trebali zabrinuti oni dioničari čije dionice cjenovno padaju uz velike promete.
Vrijedi i obrnuto.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close