BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

” Lovacka prica [smiley2] 1000 kuna je po toj cijeni 20 dionica…radnici su dobivali 7 ili 20 komada…a onaj tko je kupio 20 komada je placao vecinom gotovinom ili na otplatu od 7 godina…da mi je znati od koga si to kupio[smiley1]

Što ne pitaš ostale kolege za njihove famozne postotke zarade , što si se primio mene , ništa ti više neću reći.
[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dejavue: ” ” Lovacka prica [smiley2] 1000 kuna je po toj cijeni 20 dionica…radnici su dobivali 7 ili 20 komada…a onaj tko je kupio 20 komada je placao vecinom gotovinom ili na otplatu od 7 godina…da mi je znati od koga si to kupio[smiley1] ” Što ne pitaš ostale kolege za njihove famozne postotke zarade , što si se primio mene , ništa ti više neću reći. [smiley1]

Kad ti ovo nije bila zarada…100%
da ti je osoba koja je dala 20*500 dem ( ako je kupila za gotovinu dobila je za 25% manje) prodala dionice za 1000 kuna ne vjerujem…
Da si je kupio od osobe koja je kupila na otplatu, mogao si kupiti samo otplacenio dio…A to nikako nije moglo biti 20 dionica…
Dakle, nadji neku drugu turbo zaradu…
Uglavnom…lažeš dok ne dokažeš suprotno…jer ti prica ne drzi vodu…
[smiley9]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

plavi: ” Dejavue: ” ” Lovacka prica [smiley2] 1000 kuna je po toj cijeni 20 dionica…radnici su dobivali 7 ili 20 komada…a onaj tko je kupio 20 komada je placao vecinom gotovinom ili na otplatu od 7 godina…da mi je znati od koga si to kupio[smiley1] ” Što ne pitaš ostale kolege za njihove famozne postotke zarade , što si se primio mene , ništa ti više neću reći. [smiley1] ” Kad ti ovo nije bila zarada…100% da ti je osoba koja je dala 20*500 dem ( ako je kupila za gotovinu dobila je za 25% manje) prodala dionice za 1000 kuna ne vjerujem… Da si je kupio od osobe koja je kupila na otplatu, mogao si kupiti samo otplacenio dio…A to nikako nije moglo biti 20 dionica… Dakle, nadji neku drugu turbo zaradu… Uglavnom…lažeš dok ne dokažeš suprotno…jer ti prica ne drzi vodu… [smiley9]

Dakle kolega Dejavu ovo nisam od Vas očekivao ( pa zar Vam treba sve crtati ).
Nakon što je kolega Marcello dao svoje primjerke zaradi na nekim dionicama, dio kolega je u to posumnjao ( opravdano ili ne ) , te naveo svoje ” zarade ” kao npr. nathančetrdesetsedam:
ADRS-P-A Oni meni platili da ih uzmem,23453 +4200,04 %
ERNT-R-A 1,10 12431 +2000

i Cartman :
YHOO $0.69 $29.32 prinos +4249%
EBAY $1.05 $27.85 prinos +2652%

Naravno da nismo realizirali ove prinose, pa to je očito svima samo ne Vama.
Ne shvaćate šalu, očito danas Vaš portfelj i ne stoji najbolje , kao niti moj.

P.S. Ovaj dio oko kasnije kupnje Jamnice je istinit.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

U ovaj zadnji dio vam vjerujem 😉
Portfelj mi stoji katastrofa…nazalost…
Sretno nam bilo…
OPROSTITE![smiley3]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dejavue, ne brini. Nakon kiše dolazi sunca a svaka dionica ima svojih 5 minuta. Tako će i tvoje. A koliko pratim forum, imaš dobre dionice. Samo imaj strpljenja i budeš nagrađen kao i svi uostalom.

Danas i u petak mi je bilo [smiley3]
zatvarao sam svoje duge pozicije na poprilično niže od situacije početkom prošlog tjedna…sad sam u kešu i čekam, možda ću se tući po glavi, ali takve mi informacije već zadnjih 4 dana šalje moj portfelj.

Znaci i ti si kolega rusio cijenu PTKM, prodajuci te vrijedne dionice. [smiley1] Iskocio iz vlakica?

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

a ne kolega, petricu sam si ostavio…prošao sam ja sa njom i kroz gora razdoblja[smiley2]
od petka popodne prodao sam: SAPN, SNHO, GKBA, DDJH, ADPL i DLKV(ovu sam prodao teška srca[smiley3])
a ostalo je: PBZ, PTKM, RIBA i PODR

prodavao sam teška srca, ali sam se sjetio rijeć starog Trumpa, ako si zaradio, budi zadovoljan, kakva god zarada bila

a ne kolega, petricu sam si ostavio…prošao sam ja sa njom i kroz gora razdoblja[smiley2] od petka popodne prodao sam: SAPN, SNHO, GKBA, DDJH, ADPL i DLKV(ovu sam prodao teška srca[smiley3]) a ostalo je: PBZ, PTKM, RIBA i PODR prodavao sam teška srca, ali sam se sjetio rijeć starog Trumpa, ako si zaradio, budi zadovoljan, kakva god zarada bila

Ja sam zaokružio portfelj na tri dionice ADRS, FNVC, BLJE. Pikiram još na ARNT.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

PBZ, PODR, VIRO, LKPC, CROS, DIOK

No respect

nathan47: ” marcello: ” “Evo za početak dvije: Ticker – ulaz kn – prinos% ———————————– BD62-R-A 151,99 kn 188,83 % CTKS-R-A 65,53 kn 106,00 % Rekli smo abecednim redom…….nastavak slijedi! ” 2. nastavak: Ticker – prosj. ulaza – prinos % ———————————————– SUNH-R-A 49,70 kn 376,87 % JTMN-R-A 54,02 kn 52,36 % Ne ću više…….pametnome dosta i ovo [smiley8] ??? A moj tata je jaci od tvog[smiley5] ” Nathane, iz poštovanja prema tvom tati dodat ću još dvije iz mog portfelja: 3. nastavak: Ticker-prosj. ulaza- prinos % ———————————————————- LPLH-R-A 121,19 164,04 % IPKT-R-A 52,26 190,87 % Sleep well!

Moram napraviti update za IPKT:
——————————
IPKT-R-A ulaz 52,26 kn prinos 282,71 %
[smiley1]

marcello

Ovu temu bi trebalo preimenovati u : Koliko sam mogao zaraditi da sam kupio. Pozdrav !

New Report

Close