BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cartmann
preko koga trgujes vani ( ako nije malo pre direktno pitanje)

Preko firstrade-a .( https://www.firstrade.com/en_us/index.htm )

Kolega molim Vas da budete dosljedni: Rekli ste da imate “daleko najveću” a ne najveću.

Daleko najveci, kolega, ali izgleda da sam se prevario jer kolega Plavi koji je kupio Jamnicu za 50kn ima daleko najveci. [smiley6] Svakako, iz navedenog mozemo zakljuciti da se kolega Marcello prelako prestrasi i prerano izlazi pa mu je daleko najmanji.

[smiley2][smiley1][smiley2]

Ja imam ulaz u Belje 271,00 kn, a sad je već 277,00 kn. Što kažete. Za pet sekundi posla?

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

znanac: ” Kolega molim Vas da budete dosljedni: Rekli ste da imate “daleko najveću” a ne najveću. ” Daleko najveci, kolega, ali izgleda da sam se prevario jer kolega Plavi koji je kupio Jamnicu za 50kn ima daleko najveci. [smiley6] Svakako, iz navedenog mozemo zakljuciti da se kolega Marcello prelako prestrasi i prerano izlazi pa mu je daleko najmanji. [smiley2][smiley1][smiley2]

Od koga i kad je on to kupio JMNC po 50 kn?[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Baš me zanima da li će se netko “pohvaliti” sa “daleko najvećom” pušionom.

Ja sam na RIVP izgubio 50.000 kn na cijeni kapitala (oportunitetu).

Anybody?[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

” Od koga i kad je on to kupio JMNC po 50 kn?[smiley1]

Od jednog radnika , za tadašnju siću potrošio sam nekih 1000 kuna ( ne znam koja je valuta tada bila).
Već sam i zaboravio na to , što će mi uostalom .
To dajem u nasljedstvo, i čuvam za ovakve rasprave tipa tko ima veći .

Kupio sam ja i kasnije Jamnicu istina tamo negdje oko 40 000 kuna. Međutim to sam vrlo brzo prodao , ako se ne varam oko 55000.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kako znaš da si prodao baš te koje si kupio po 40.000kn, a ne one koje si kupio po 50kn? Meni je to sve sumnjivo?

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Neću ti reći kako znam.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Izgleda nema hrabrih…[smiley2][smiley2][smiley2]

evo studoš ja sam najveću pušionu imao na Belju od 3000kn…

nema mi druge nego se zae..ti

Nije strašno…[smiley4]

Dejavue: ” ” Od koga i kad je on to kupio JMNC po 50 kn?[smiley1] ” Od jednog radnika , za tadašnju siću potrošio sam nekih 1000 kuna ( ne znam koja je valuta tada bila). Već sam i zaboravio na to , što će mi uostalom . To dajem u nasljedstvo, i čuvam za ovakve rasprave tipa tko ima veći . Kupio sam ja i kasnije Jamnicu istina tamo negdje oko 40 000 kuna. Međutim to sam vrlo brzo prodao , ako se ne varam oko 55000.

Lovacka prica [smiley2]
1000 kuna je po toj cijeni 20 dionica…radnici su dobivali 7 ili 20 komada…a onaj tko je kupio 20 komada je placao vecinom gotovinom ili na otplatu od 7 godina…da mi je znati od koga si to kupio[smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close