cartmann
preko koga trgujes vani ( ako nije malo pre direktno pitanje)
Preko firstrade-a .( https://www.firstrade.com/en_us/index.htm )
Kolega molim Vas da budete dosljedni: Rekli ste da imate “daleko najveću” a ne najveću.
Daleko najveci, kolega, ali izgleda da sam se prevario jer kolega Plavi koji je kupio Jamnicu za 50kn ima daleko najveci. [smiley6] Svakako, iz navedenog mozemo zakljuciti da se kolega Marcello prelako prestrasi i prerano izlazi pa mu je daleko najmanji.
[smiley2][smiley1][smiley2]
Ja imam ulaz u Belje 271,00 kn, a sad je već 277,00 kn. Što kažete. Za pet sekundi posla?
znanac: ” Kolega molim Vas da budete dosljedni: Rekli ste da imate “daleko najveću” a ne najveću. ” Daleko najveci, kolega, ali izgleda da sam se prevario jer kolega Plavi koji je kupio Jamnicu za 50kn ima daleko najveci. [smiley6] Svakako, iz navedenog mozemo zakljuciti da se kolega Marcello prelako prestrasi i prerano izlazi pa mu je daleko najmanji. [smiley2][smiley1][smiley2]
Od koga i kad je on to kupio JMNC po 50 kn?[smiley1]
Baš me zanima da li će se netko “pohvaliti” sa “daleko najvećom” pušionom.
Ja sam na RIVP izgubio 50.000 kn na cijeni kapitala (oportunitetu).
Anybody?[smiley2]
” Od koga i kad je on to kupio JMNC po 50 kn?[smiley1]
Od jednog radnika , za tadašnju siću potrošio sam nekih 1000 kuna ( ne znam koja je valuta tada bila).
Već sam i zaboravio na to , što će mi uostalom .
To dajem u nasljedstvo, i čuvam za ovakve rasprave tipa tko ima veći .
Kupio sam ja i kasnije Jamnicu istina tamo negdje oko 40 000 kuna. Međutim to sam vrlo brzo prodao , ako se ne varam oko 55000.
Kako znaš da si prodao baš te koje si kupio po 40.000kn, a ne one koje si kupio po 50kn? Meni je to sve sumnjivo?
Dejavue: ” ” Od koga i kad je on to kupio JMNC po 50 kn?[smiley1] ” Od jednog radnika , za tadašnju siću potrošio sam nekih 1000 kuna ( ne znam koja je valuta tada bila). Već sam i zaboravio na to , što će mi uostalom . To dajem u nasljedstvo, i čuvam za ovakve rasprave tipa tko ima veći . Kupio sam ja i kasnije Jamnicu istina tamo negdje oko 40 000 kuna. Međutim to sam vrlo brzo prodao , ako se ne varam oko 55000.
Lovacka prica [smiley2]
1000 kuna je po toj cijeni 20 dionica…radnici su dobivali 7 ili 20 komada…a onaj tko je kupio 20 komada je placao vecinom gotovinom ili na otplatu od 7 godina…da mi je znati od koga si to kupio[smiley1]