BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što li su vam napravili samo tamo na PTKM , kolega Cartman da ovako pišete.
Vidim da ste izgubili sve živce.
Zašto se ne ugledate na mene ja temu PTKM uopće ne otvaram, danas sam ju slučajno otvorio , i ajde da nešto napišem , napisao da vrijedi 1000 kuna.
Nadam se da me nitko nije odrao zbog toga.

P.S. Uostalom ( da vas malo raspoložim ) od kuda vam to da imate najveću k… na forumu , kako to znate?
Ja se tu sa vama apsolutno ne bih složio.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

P.S. Uostalom ( da vas malo raspoložim ) od kuda vam to da imate najveću k… na forumu , kako to znate?
Ja se tu sa vama apsolutno ne bih složio.
[smiley2]

[smiley2][smiley2]

ne gubim ja lako zivce, tj. ne gubim nikako kad nije novac u pitanju, a ovdje ga nema, par veseljaka kojima je dosadno se dopisuju skriveni iza smijesnih nickova. [smiley2]

A da imam najvecu k.. na forumu je neupitno, aksiom kolega. 😉

Al sad smo zasli OT, pa necemo vise o tome (a i ne bi imali sto kad je sve jasno). [smiley1]

” Meni su platili 100kn po dionici samo da je uzemem, rekli su da kao forumas s daleko najvecom kitom imam pravo na to. .

Molim kolegu cartmanna da malo pojasni što mu znači prilog “daleko” kako bismo mogli ocijeniti istinitost njegovih tvrdnji.

Da, kolega! Potkrijepite nekim dokazom. [smiley11]

Da , hoču i ja dokaz

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

cartmann: ” ” Meni su platili 100kn po dionici samo da je uzemem, rekli su da kao forumas s daleko najvecom kitom imam pravo na to. . ” Molim kolegu cartmanna da malo pojasni što mu znači prilog “daleko” kako bismo mogli ocijeniti istinitost njegovih tvrdnji.
[/quote]

Da li ste koristili Elvarovu ili Fedorovu formulu.

Recimo ako ste koristili Elvarovu ( a+b = c ) jeste li kao a uvrstili dužinu s gornje a kao b dužinu s donje strane i tako došli do točnog rezultata ?

Mislim da je ” najveći ” u tom segmentu stvari relativan pojam.
Po meni to ne znaći ujedno i najdulji , kako ste vi pretendirali kolega .
Prema tome meni bi ipak bila prihvatljivija formula kolege Fedora.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Možda da kolega priloži attachement da bi se ostali forumaši mogli izjasniti ili da pričekamo kolegu Fedora da on to izračuna.

Mislim da bi izračun kolege Fedora bio egzaktniji . Možemo kao dokaz tomu uzeti zadnji njegov izračun što je imao.
Što se tiće attachmenta postoji mogučnost manipulacije , a to svakako ne želimo.
Uostalom nakon svega danas, mislim da kolega Cartman neće tako skoro doći do željene veličine , pa sam ja ipak za Izračun.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ja mislim da bi za daljnju kvalitetnu raspravu o Cartmanovoj dalekovidnosti trebalo uzeti u obzir i trenutne omjere rekla/kazala na ovom forumu.

Znači ako je Fedor rekla ili kazala nije isto i ne ulazi isto u Cartmanov prilog.

nema mi druge nego se zae..ti

A di nam je danas kolega Edo sa svoja dva burzovna fakulteta. On bi tu vasu dilemu rijesio taj cas. Odmah bi vam rekao koliko Cartmannova predispozicija vrijedi na trzistu.

Puno toga ovisi o kolicini krvi koju posjeduje kolega. To je zavisna varijabla, o njoj sve ovisi.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Da , hoču i ja dokaz

Kad netko kaze da je digao 600% u par mjeseci na jednoj dionici nitko ne trazi dokaz, kad ja kazem da imam najvecu ki.. na forumu svi traze dokaz! [smiley2]

Sad znam zasto je SUNH tako skocio! [smiley2][smiley2]

New Report

Close