Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
mislim da ste se malo previse svi opustili u procjenama,mozete ocekivati i 500-600,znam da ce iskusni ovih dana dignuti dobru lovu povodom svakakvih pisanja a oni neupuceni reci svaka se skola placa,usput jos par dana pa za neko vrijeme dionica ce biti u zaboravu samo me zanima koja odmah zvijezda dolazi na tapet
A volim da je došlo do očekivane korekcije ,samo da se pokažu dežurni zavisničari ,koji su mogli ući po180 pa nisu ,pa im je sad muka!!!!
stvarno trebaš biti panj pa prodavati PTKM po 210. nije mu lako u životu.
evo ja nisam zavistan i nisam ušao po 180 već malo više [smiley2]
Tigre Koji Urla – koji ti je vrag pa usao si na 135-140 kuna. U cemu je problem?? Howgh Pa ovo je samo prolazno nevrijeme, a kad pada kiša mudro je otvoriti kišobran i pričekati da prestane, hi, hi, hi
hakela9: ” E moj tima spao si na niske grane !!!!! ” E moj tigre, Kucilo se ne boji divljih zvijeri. Ima Kucilo vec nekoliko tepiha od Prugastog Lava. Imam čak i ogrlicu od tigrovih kvarnih zubi. Uostalom da si slusao Kucila ne bi sad bio u panici. Howgh Svak je Mišo Kovač svoje sreće.
Kucilo- tima moj ulaz je na 140 i ni ukakovoj panici nisam ,već u debeloj zaradi ,pa se ti misli !!!!
Ja sam dokupljivao i po 187 i danas bi ali nema više s čim. Nema prodaje (predaje)!! [smiley2][smiley2]
Sjetite se Brestovca (pa i Đure Đakovića) raste do 180,00 kuna i onda nagli pad do 160,00 kuna, a danas je na 220,00 kuna. To je burza. Netko kapitalizira dobit, netko iz panike, a netko namjerno radi paniku. Uvijek treba biti trezvene glave, ako znaš zašto si ulagao i znaš predvidjeti situaciju.
Hakela krivo si razumio,nemam nista protiv ove dionice i najvjerojatnije ima dobru buducnost ali mislim da je rano pisati kao sto pise kolega “MIKA” o 300kn za neko vrijeme da ,ali za mene je to pre brzo koliko dobra bila
To je moje misljenje i nista vise zao mi je sto nemislimo kao sto bi pojedinci htjeli
Hakela krivo si razumio,nemam nista protiv ove dionice i najvjerojatnije ima dobru buducnost ali mislim da je rano pisati kao sto pise kolega “MIKA” o 300kn za neko vrijeme da ,ali za mene je to pre brzo koliko dobra bila To je moje misljenje i nista vise zao mi je sto nemislimo kao sto bi pojedinci htjeli
mislio si ti zekane na 130 da nikad neće do 239 pa eto.
I jos nesto gospodine Hakela nisam u krugu onih koji dizu i ruse cijenu dionica zbog toga mozda nemam pojma,ne zelim nikoga uvrijediti sami ce se prepoznati
Sve je to biznis
Valjda si me zamijenio sa nekim jer nikad nisam napisao na temi PTKM onda kako znas sta sam ja mislio gosp.MIKA mislim da je bez veze dalje raspravljati ,jer i ovo je dokaz da nije pozeljno napisati svoje misljenje .a dao bog da ona sutra bude 400kn