vidi ga , pravi poziva na red, onaj koji najviše krši pravila. Glupo i glupost nije isto. Nisam napisao da je netko napisao nešto glupo nego glupost. A da je adris najpodcjenjeniji nije ništa drugo doli glupost iliti navlačenje jer baš ne ide kako si je zamislio. Isto vrijedi za vas nathane. Krenite s afirmativnim pisanjem jer ovo traženje tuđih grešaka govori o vama samima najbolje . Pa svi su se na forumu uvjerili koji ste tip osobe. Nikad ništa lijepo i pozitivno, dapače, uvijek ruganje i provokacija. Takve naime svi jako volimo.
Primijetio bi da se u zadnje vrijeme ne mogu nasmijati u kasne sate čitajući takozvane polemike uvaženih članova.
Naime dok je kolega Nathan unakrsno žario i palio sa bratom nam Timom bilo je urnebesnih šala i pošalica. Čak se može reći i da je sa kolegom Plavim bilo vrlo zanimljivih spisa.
No ovi nazovimo stvarno isprazni pokušaji omiljenog nam krokodila i dabra zajedno da kolegu Nathana ocrne stvarno ne da nisu smiješni ni zabavni već čovjeku prisjedne noć.
Dajte evo ja vas molim lijepo pokušajte čovjeku spustiti kako treba, nemojte posezati za tamo nekim niskim pokušajima kopiranja klinaca, unesite malo troslojne komunikacije, please…
p.s. dok gledam kako zaradjujem na ovaj ili onaj način volim učiti nove stvari pa zato dajte sve od sebe
ma u redu je kolega elvare, mislim da smo svi zajedno malo pretjerali… meni doista ne smeta ako netko nesto krivo i napise protiv dionica u mom portfelju, stovise katkad se i sam znam zekati na njihov racun… no mozda je ovako najbolje… i ja sam uvijek najvise volio uciti kroz salu
Cim bljedoliki Nathan49 prestane pusiti – porast ce mu cijena ADRS-a. Apsurdno ali je tako. To je osnovni zakon naseg trzista. Sve naopako. Howgh
Crveni brat je dobro uočio zakonitost našeg tržišta. Prema tržištu u svojoj postojbini.
Pozdrav
Veliki Grizli je stari medo i vec se naigrao kauboja i indijanaca na nasem malom trzistu, pa naravno sve zna. Howgh
Ovo sto je Veliki Grizli rekao me sjetilo – ima jedan vrac iz plemena Komancerosa koji je znao reci – kad svi misle da ce dionica gore ona ce zapravo dolje, hi, hi ,hi
Kucilo oro je puno vremena proveo sjedeći sa starcima uz logorsku vatru.
Pozdrav
Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
tigar ili bik u naravi, zadnji put me “uhvatilo” u zamku na ADRSu iznad 5000 i ne u to tako lako zaboraviti, gadno je bilo za izać (i bolno)..od tada sam oprezan i previše.
vidi se da su danas mali bikići dosta “krvarili” pri izlasku.
[q
pavarotti, ne piši gluposti da je adris najpotcjenjeniji na tržištu. To što je bio na 5000 a sada je na 3900 ne čini ga najpotcjenjenijom dionicom, a ako to već navodiš, onda napiši i zašto. Neće on tako brzo na 5000 kuna, posebice ne s obzirom na strogo čuvanu tajnu a to je da će u 2007. godini Adris grupa prvi put na burzu izbaciti REDOVNE dionice. A to bogme vrijedi puno više od povlaštenih. Tada ćeš vidjeti koliko stvarno vrijede povlaštene.
Evo nekoliko razloga:
– skoro sve doinice su postigle nove all high vrijednosti, pa je red i na ADRS-u
– lova od Plive i mirovnjaka traži sigurno utočište uz veliku likvidnost (sjetite se kad je istreseno 1,3 milijarde od Plive)
– vrlo izvjesna prodaja duhanskog businessa
Zar to nije dovoljno?
Cro-Cop kaže da se Japanci interesiraju za Hrvatsku (Bravo Mirko!!!) – pa svima je jasno zašto je rađena nova fabrika.
P.S.: Ne kažem da će do kraja godine na 5000, ali kad pređe 4000, a to će biti uskoro onda je put otvoren…
Evo nekoliko razloga: – skoro sve doinice su postigle nove all high vrijednosti, pa je red i na ADRS-u – lova od Plive i mirovnjaka traži sigurno utočište uz veliku likvidnost (sjetite se kad je istreseno 1,3 milijarde od Plive) – vrlo izvjesna prodaja duhanskog businessa Zar to nije dovoljno? Cro-Cop kaže da se Japanci interesiraju za Hrvatsku (Bravo Mirko!!!) – pa svima je jasno zašto je rađena nova fabrika. P.S.: Ne kažem da će do kraja godine na 5000, ali kad pređe 4000, a to će biti uskoro onda je put otvoren…
suza mi je kanula citajuci ovo, usnica mi se zatresla i skoro mi igla osiguraca ispala… imam istomisljenika!!! kolega, moj naklon do poda, rijeci vam se pozlatile… [smiley2]
Nathane, doći će i ostali istomišljenici kad tad, a onda će trpati temu raznim K/P i tada će sve biti kao u raju [smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]RIBA (Erste & Steiermarkische bank d.d.) [/color]
mislim da definitivno ide ovaj tjedan preko 600, a mislim da je ova dionica jako dobra za dugorocnu stednju. ne bih se cudio da do kraja godine bude na 700kn
pozdrav![smiley2]