BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Ja čekam 220 i ulazim…[smiley1]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Hakela9, noj se uzbuđivati, i sam si rekao da dugoročno ulažeš, a pusti te jadnike neka se istresaju, napisao sam koji su to likovi, pa ti procjenu u koju skupinu pripadaju. Sretno i bez nervoze, Vlada tek treba potvrditi odluku i to zapamti, a dogodit će skoro, tada neće biti tih licemjerja.
Da sam iole slušao do sada masu tih foliranata prestao bih se baviti trgovanjem jer sve propada po njima.
Evo primjera:

PTKM na 120,00 sada 225,00 kuna
KOEI na 195,00 sada na 580,00 kuna
SAPN na 200,00 sada na 600,00 kuna
BLJE na 100,00 kuna sada na 260,00 kuna

itd.

Zapamti, sve su te dionice bile pljuvane konstatno, a narasle su i po nekoliko puta. Ne vjeruj nikome, osim sebi jer će te u suprotnom prisiliti (indirekto) da sve prodaš, stalnim pesimističnim tonom. Zapamti, tu ima vrlo ljubomornih i zavisnih osoba, emocionalno nesređenih i nisu ti prijatelji Javi se na private ako želiš.

pozdrav

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Prošao sam tu fazu straha kad ti je dionica u korekciji ,ja imam svoj target i nemože me nitko nasikirati ,pogotovo ovi što su se javili kofol’ “novi” jer znam što žele postići-: isprepadati sitne pa jeftino dokupit!!!
Ja strpljivo čekam svoje vrijeme i ne sjekiram se !!![smiley2]
Moja je želja uvijek bila pokušati i drugima ukazati na potncijal ove dionice, a nikad da nešto drugo,jer i sam sam učio od drugih!!
Ali na svatko me je da sam skuži tko ga navlači a tko govori istinu !!
POZDRAV !!!![smiley2][smiley2][smiley2]

a daj mi reci šta fali onima koje je kupio Todorić. Možda bi bilo bolje da ih kupi Kutle, Gucić ili neko takav. Kakvi su bili Vrbovec i Belje dok ih Toda nije uzeo a vidi sad. O Sanaderu i razgovorima sa austrijskim investitorima je već pisano i tu si dobro upućen. A o tome ponešto zna i Galinec.
[/quote]

Svi mi znamo pošto ih je kupio i koliko mu je dugova država otpisala i odakle Belje odjednom pozitivno posluje. Dečki, malo se kužim u agro-biznis i poznata mi je situacija na Belju. Uložio Toda para…nema šta, neki dan sam prolazio onuda – ofarbao je ograde i stavio nove natpise…eto toliko.
Pitajte zaposlene u Belju koliko im je bolje sada, koliko je novih radnih mjesta otvorio – niti jedno. Gasi dijelove prizvodnje koji su neprofitabilni. Belje je tvrd orah, polomit će zube na njemu.
Što se dionice Belja tiče možda vrijedi toliko ali trenutna cijena sigurno nije odraz poslovnih rezultata. Burza često reagira na priče i poteze big playera.
Isti je slučaj i sa Petrokemiji – trenutno imamo samo vijest (ali ne još i odluku) o pretvaranju dugova u vlasnički udio. Zar nije nerealno da samo zbog toga dionica toliko naraste?
Dugoročno sigurno vrijedi te novce. Treba čekati novog gazdu, ali koliko dugo…?
Po meni, čeka nas korekcija i duga stagnacija (2 godine)

Nemoj saponiu sa petrokemijom uspoređivati molim te.

Premješteno iz teme: [color=blue]LLRB (Lola Ribar d.d.)[/color]

Sve one ‘ogromne’ kolicine koje prolaze zadnjih dana kupuje Todoric… tako mi je rekao prijatelj Delboy[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

za tebe zaista ne znam kad si zadnji put nešto normalno napisao. sa svima se svađaš i svakog napadaš. koliko ja pratim forum sve što je delboy rekao se obistinilo. a ja sam drugdje čuo da je todorić bacio oko na lolu ribara, ne ovdje a niti bi kupovao temeljem informacija s foruma. i nisam to uopće pitao nego sam pitao tko kupuje na vse lolu jer se inače trgovala na zse.

Sva sreca da ti pises ‘normalne’ stvari dragi caymane, uostalom sto sam krivo napisao? Pa nisi li nam ti (pod nickom Delboy) najavio da Todoric kupuje Lolu…? I koje su to ogromne kolicine koje netko skuplja? Daj se saberi i odi hvaliti LRH ili Dioki ili DDJH[smiley2]

Dragi blackstone zar nisi osjetio natruhe ironije u mojem postu? ne moras meni objasnjavati ‘da pricam gluposti’

bolje ti je raspitaj se nego da pričaš gluposti.

[smiley2]

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color] a daj mi reci šta fali onima koje je kupio Todorić. Možda bi bilo bolje da ih kupi Kutle, Gucić ili neko takav. Kakvi su bili Vrbovec i Belje dok ih Toda nije uzeo a vidi sad. O Sanaderu i razgovorima sa austrijskim investitorima je već pisano i tu si dobro upućen. A o tome ponešto zna i Galinec.
Svi mi znamo pošto ih je kupio i koliko mu je dugova država otpisala i odakle Belje odjednom pozitivno posluje. Dečki, malo se kužim u agro-biznis i poznata mi je situacija na Belju. Uložio Toda para…nema šta, neki dan sam prolazio onuda – ofarbao je ograde i stavio nove natpise…eto toliko. Pitajte zaposlene u Belju koliko im je bolje sada, koliko je novih radnih mjesta otvorio – niti jedno. Gasi dijelove prizvodnje koji su neprofitabilni. Belje je tvrd orah, polomit će zube na njemu. Što se dionice Belja tiče možda vrijedi toliko ali trenutna cijena sigurno nije odraz poslovnih rezultata. Burza često reagira na priče i poteze big playera. Isti je slučaj i sa Petrokemiji – trenutno imamo samo vijest (ali ne još i odluku) o pretvaranju dugova u vlasnički udio. Zar nije nerealno da samo zbog toga dionica toliko naraste? Dugoročno sigurno vrijedi te novce. Treba čekati novog gazdu, ali koliko dugo…? Po meni, čeka nas korekcija i duga stagnacija (2 godine)
[/quote]
“Mnogo je bre’ kume ,smanji malo , ću’ da osedim do tad” !!!![smiley2]

[/quote] “Mnogo je bre’ kume ,smanji malo , ću’ da osedim do tad” !!!![smiley2]
[/quote]

Prebaci se u međuvremenu na drugi front koji se otvara. Mnogo će para od Plive tražiti sigurno utočište, a i penzići sa svojim mirovnjacima.
Dok ne dođe INA to je ADRS, koji je trenutno najpotcjenjeniji na tržištu. Prije 2 god bio je 5000. Sve se vraća, sve se plaća.

pavarotti, ne piši gluposti da je adris najpotcjenjeniji na tržištu. To što je bio na 5000 a sada je na 3900 ne čini ga najpotcjenjenijom dionicom, a ako to već navodiš, onda napiši i zašto. Neće on tako brzo na 5000 kuna, posebice ne s obzirom na strogo čuvanu tajnu a to je da će u 2007. godini Adris grupa prvi put na burzu izbaciti REDOVNE dionice. A to bogme vrijedi puno više od povlaštenih. Tada ćeš vidjeti koliko stvarno vrijede povlaštene.

PRAVILA KORIŠTENJA I KOMUNICIRANJA

2. Od sada ćemo izrazito paziti da kritike poruka drugih korisnika budu izrečene na pristojan način. Tako npr. ne pišete da je nešto što je korisnik napisao glupo i sl., već recite da smatrate da je pogrešno ili da se ne slažete s time.

New Report

Close