BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da vam je i dalje kolega n. dozvoljeno na malo suptilniji način vrijeđati neistomišljenike.
Što se tiće Adrisa , samo Vam mogu reći ovo – zar niste u Adris ulazili na onim dobrim starim danima kada je cijena bila dobrano preko 4500 pa i preko 5000 kuna??
No dobro , možda i jeste nešto zaradili, nije mi to uopće važno , ako i jeste drago mi je zbog vas , bez ikakve doze sarkazma.

A što se tiće ovoga čija mora biti zadnja, evo ako mi odgovorite na ovaj post trudit ću se ne uzvratiti vam odgovorom , tako da će Vaša biti zadnja cijenjeni kolega. SAmo bez uvreda molim vas.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ova rasprava me podsjeće na situaciju kada je moj frend prije godinu i više, uzeo kredit na 20.000 eura i kupio ADRs po 4400 kn.
danas mi je najbolje u društvu kada mi počnemo priću o tome što tko trži ovih dana…on samo bjesno odgovara da smo budale i da se još nitko nije obogatio na dionicama.

ja ga u potpunosti shvaćam[smiley1]

ja ga ne shvačam ( kako je mogao sva jaja u jednu zdjelu ) [smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

on je super dečko i neće propasti zbog toga…manager je u velikoj firmi i lova mu ne manjka…
jedina mana mu je što je najpametniji hercegovac koji sve kuži bolje od bilo koga.[smiley2]

Svaka škola se plaća, još je jeftino prošao.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Vidim da je ovde jako važno ko je na kojoj dionici puno zaradio. A meni je puno zanimljivije na kojoj sam dionici izgubio. Eto ja sam najviše izgubio (istina nisam izgubio nego nisam zaradio) na ERNT. Kupija san ga po 200 i proda po 470. Koja san pizda bija! Još malo i puknit će zid u koji već 3 godine tučen glavom.

Da čujen vas.

Vidim da vam je i dalje kolega n. dozvoljeno na malo suptilniji način vrijeđati neistomišljenike.
Što se tiće Adrisa , samo Vam mogu reći ovo – zar niste u Adris ulazili na onim dobrim starim danima kada je cijena bila dobrano preko 4500 pa i preko 5000 kuna??
No dobro , možda i jeste nešto zaradili, nije mi to uopće važno , ako i jeste drago mi je zbog vas , bez ikakve doze sarkazma.

A što se tiće ovoga čija mora biti zadnja, evo ako mi odgovorite na ovaj post trudit ću se ne uzvratiti vam odgovorom , tako da će Vaša biti zadnja cijenjeni kolega. SAmo bez uvreda molim vas.

ne bilo vam tesko, gdje sam vas tocno uvrijedio na suptilan ili nesuptilan nacin? Ja nisam u Adris ulazio dok je bio na 4500 ili 5000 kuna vec sam u njemu strpljivo od pocetka ’04. i kao sto sam vise puta naveo, ta dionica mi je okosnica portfelja… nesto kao sto je mnogim investitorima u zadnjih 10 godina bila pliva… i ja cu svoje cekanje jako dobro naplatiti kolega plavi…

p.s. dalo bi se raspravljati tko od nas dvojice vrijedja neistomisljenike

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

nekad pušim nekad dobivam. Nekad jedem kupus a nekad meso. Jednom imam erricsson a nekad Velebit.
Ko mi može reći kako to da velebit d.d. zif sad skakuće toliko.? Nisam naletio na thread pa tu koristim priliku.

KULEN NIJE SALAMA

Možda idu u konačno zatvaranje (isplata preostale imovine dioničarima).
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

vidjelo se da ne mora biti moja zadnja, nisam odgovorio.[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

hakela9: ” mika: ” Prije tri mjeseca sam pisao o tome i najniže omjere su imali PTKM (SRAMOTNO MALI !!!!!!!), ADPL , KOEI i THNK. A vidi danas di su te dionice i gdje će tek biti. Naravno da ni to nije ziher ali vrijedi gledati i tako između svega ostalog. živ bio ” Ovo sam i sam dobro prostudirao i dobro se sjećam ovog tvog posta !!! POZDRAV !!! ” pametnom čovjeku je dosta da jednom pročita ŠIFRA: IDEMO DO 300.

E prijatelju sad je 300 malo ,letvica se diže na nominalu,ali onu od 2000-te , ali strpljivo!!![smiley2]

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]

Čudan je ovo forum kad na jednoj temi kao PTKM od sedam zadnjih komentara,čak su četiri od Hakele.Pa da je i najstručniji što je previše,previše je .Kada neki novi član hoće napisati neki komentar odmah ga blokiraju i u principu to se i ne objavi.????????????

New Report

Close