Vidim da vam je i dalje kolega n. dozvoljeno na malo suptilniji način vrijeđati neistomišljenike.
Što se tiće Adrisa , samo Vam mogu reći ovo – zar niste u Adris ulazili na onim dobrim starim danima kada je cijena bila dobrano preko 4500 pa i preko 5000 kuna??
No dobro , možda i jeste nešto zaradili, nije mi to uopće važno , ako i jeste drago mi je zbog vas , bez ikakve doze sarkazma.
A što se tiće ovoga čija mora biti zadnja, evo ako mi odgovorite na ovaj post trudit ću se ne uzvratiti vam odgovorom , tako da će Vaša biti zadnja cijenjeni kolega. SAmo bez uvreda molim vas.
Ova rasprava me podsjeće na situaciju kada je moj frend prije godinu i više, uzeo kredit na 20.000 eura i kupio ADRs po 4400 kn.
danas mi je najbolje u društvu kada mi počnemo priću o tome što tko trži ovih dana…on samo bjesno odgovara da smo budale i da se još nitko nije obogatio na dionicama.
ja ga u potpunosti shvaćam[smiley1]
on je super dečko i neće propasti zbog toga…manager je u velikoj firmi i lova mu ne manjka…
jedina mana mu je što je najpametniji hercegovac koji sve kuži bolje od bilo koga.[smiley2]
Vidim da je ovde jako važno ko je na kojoj dionici puno zaradio. A meni je puno zanimljivije na kojoj sam dionici izgubio. Eto ja sam najviše izgubio (istina nisam izgubio nego nisam zaradio) na ERNT. Kupija san ga po 200 i proda po 470. Koja san pizda bija! Još malo i puknit će zid u koji već 3 godine tučen glavom.
Da čujen vas.
Vidim da vam je i dalje kolega n. dozvoljeno na malo suptilniji način vrijeđati neistomišljenike.
Što se tiće Adrisa , samo Vam mogu reći ovo – zar niste u Adris ulazili na onim dobrim starim danima kada je cijena bila dobrano preko 4500 pa i preko 5000 kuna??
No dobro , možda i jeste nešto zaradili, nije mi to uopće važno , ako i jeste drago mi je zbog vas , bez ikakve doze sarkazma.
A što se tiće ovoga čija mora biti zadnja, evo ako mi odgovorite na ovaj post trudit ću se ne uzvratiti vam odgovorom , tako da će Vaša biti zadnja cijenjeni kolega. SAmo bez uvreda molim vas.
ne bilo vam tesko, gdje sam vas tocno uvrijedio na suptilan ili nesuptilan nacin? Ja nisam u Adris ulazio dok je bio na 4500 ili 5000 kuna vec sam u njemu strpljivo od pocetka ’04. i kao sto sam vise puta naveo, ta dionica mi je okosnica portfelja… nesto kao sto je mnogim investitorima u zadnjih 10 godina bila pliva… i ja cu svoje cekanje jako dobro naplatiti kolega plavi…
p.s. dalo bi se raspravljati tko od nas dvojice vrijedja neistomisljenike
nekad pušim nekad dobivam. Nekad jedem kupus a nekad meso. Jednom imam erricsson a nekad Velebit.
Ko mi može reći kako to da velebit d.d. zif sad skakuće toliko.? Nisam naletio na thread pa tu koristim priliku.
Možda idu u konačno zatvaranje (isplata preostale imovine dioničarima).
Pozdrav
hakela9: ” mika: ” Prije tri mjeseca sam pisao o tome i najniže omjere su imali PTKM (SRAMOTNO MALI !!!!!!!), ADPL , KOEI i THNK. A vidi danas di su te dionice i gdje će tek biti. Naravno da ni to nije ziher ali vrijedi gledati i tako između svega ostalog. živ bio ” Ovo sam i sam dobro prostudirao i dobro se sjećam ovog tvog posta !!! POZDRAV !!! ” pametnom čovjeku je dosta da jednom pročita ŠIFRA: IDEMO DO 300.
E prijatelju sad je 300 malo ,letvica se diže na nominalu,ali onu od 2000-te , ali strpljivo!!![smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d.)[/color]
Čudan je ovo forum kad na jednoj temi kao PTKM od sedam zadnjih komentara,čak su četiri od Hakele.Pa da je i najstručniji što je previše,previše je .Kada neki novi član hoće napisati neki komentar odmah ga blokiraju i u principu to se i ne objavi.????????????