Upravo J-C Trichet podnosi izvještaj sa redovnog mjesečnog sastanka ECB.
Zanima li to kojeg hrvatskog ulagaća?
Pogledaš na što smo tržili. Haugh[smiley1]
Da li je bljedoliki zadovoljan odgovorom??
Pitanje za one koji znaju više: kako mogu saznati tko je na burzi kupio moje dionice?
Sumnjam na kolegu Elvara.
Odlično pitanje kolega. I ja se već godinama pitam kome sve ovo uvaljujem. Baš bi ga volio upoznati.
Ako doznate javite mi čim prije.
Neznanac:
”
Pitanje za one koji znaju više: kako mogu saznati tko je na burzi kupio moje dionice?
”
Sumnjam na kolegu Elvara.
Odlično pitanje kolega. I ja se već godinama pitam kome sve ovo uvaljujem. Baš bi ga volio upoznati.
Ako doznate javite mi čim prije.
Kartaši bi rekli: “Ako neznaš tko je naivac, onda si to ti!”
Evo ja bi volio potvrditi ili otkloniti sumnje tako da sve bude čisto i pošteno…
Danas sam samo kupio 20 komada PBZ-a pa gospodine Neznanac recite što ste prodali tako da gospodinu Znancu a i meni bude jasno.
Ozbiljno pitam.
znanac: ” Neznanac: ” Pitanje za one koji znaju više: kako mogu saznati tko je na burzi kupio moje dionice? ” Sumnjam na kolegu Elvara. Odlično pitanje kolega. I ja se već godinama pitam kome sve ovo uvaljujem. Baš bi ga volio upoznati. Ako doznate javite mi čim prije. ” Kartaši bi rekli: “Ako neznaš tko je naivac, onda si to ti!”
Zašto bi bili naivci oni koji od vas (pa i od mene) kupuju dionice? Evo Actavis ima namjeru kupit Plivine dionice po 795. Jesu li oni naivci?
Evo ja bi volio potvrditi ili otkloniti sumnje tako da sve bude čisto i pošteno… Danas sam samo kupio 20 komada PBZ-a pa gospodine Neznanac recite što ste prodali tako da gospodinu Znancu a i meni bude jasno. Ozbiljno pitam.
Nisam prodavao PBZ.
A kad smo se već uhvatili u krug, da objasnim o čemu je riječ.
U više navrata dogodilo mi se da me moj broker navuče na prodaju neke dionice dan-dva prije nego što bih to (na temelju TA i informacija koje imam) uradio. Sutra taj isti papir poleti još 5-10%.
Iako sam zadovoljan ostvarenim zaradama jer su to u pravilu debeli dvoznamenkasti postoci, gricka me crv sumnje nije li moj (moj?) broker zapravo vješti daytrader koji lovi u mutnom?
Dakle, pitanje je: može li se nekako (SDA?) imati uvid u to tko je kupac mojih dionica?
Elvar: ”
Evo ja bi volio potvrditi ili otkloniti sumnje tako da sve bude čisto i
pošteno… Danas sam samo kupio 20 komada PBZ-a pa gospodine Neznanac
recite što ste prodali tako da gospodinu Znancu a i meni bude jasno.
Ozbiljno pitam. ”
Nisam prodavao PBZ.
A kad smo se već uhvatili u krug, da objasnim o čemu je riječ.
U više navrata dogodilo mi se da me moj broker navuče na prodaju neke
dionice dan-dva prije nego što bih to (na temelju TA i informacija koje
imam) uradio. Sutra taj isti papir poleti još 5-10%.
Iako sam zadovoljan ostvarenim zaradama jer su to u pravilu debeli
dvoznamenkasti postoci, gricka me crv sumnje nije li moj (moj?) broker
zapravo vješti daytrader koji lovi u mutnom?
Dakle, pitanje je: može li se nekako (SDA?) imati uvid u to tko je
kupac mojih dionica?
Može, ako imaš čovjeka tamo, ali to ti je ilegalan biznis. Bolje za tebe da ne znaš tko kupuje od tebe ili komu prodaješ