Premješteno iz teme: [color=blue]LLRB (Lola Ribar d.d.)[/color]
100%.
Premješteno iz teme: [color=blue]TNPL (Tankerska plovidba d.d.)[/color]
Uvaženi kolega Beholder, neka se oni svi ugledaju na bankare , pa možda i razmisle o promijeni core bussinesa je li tako?
Pa naš PBZ ih sa svojom polugodišnjom dobiti pojede za doručak.
Neka se nitko ne uvrijedi ali ispada da su banke jedini profitabilniji biznis u RH i to bez muljanja zalihama, a i sami znate, kolega plavi, što se kroz muljanje rezervama po BC plasmanima može sve ućiniti u RDG-u. Jednom je netko rekao da će u konačnici sve biti u vlasništvu banaka. mislim stvarno, druga po velićini banka u RH ima skoro istu dobit kao 2. po velićini tankerska flota u svijetu [smiley1]
Ispravka: ima istu dobit!
Ali kolega Beholder, PBZ ima veću dobit od ove ” 2. po velićini tankerske flote u svijetu “.
Kao što rekoh pojedu ih za doručak.[smiley1]
A zato im je trebalo toliko da nastimaju dobit? Mislim da kad financijasima treba prekovremeno nastimavati rezultate da je to gore od JTMN. Ah da boze mene – skoro zabravio – pa vlasnici su im Talijani.
kolega winetu,
nemaju dobar software, to je zato što su informatičare primali preko veze[smiley1]
btw. što mislite tko je osim nas kupovao u zadnjih mjesec dana, za neke njihove djelatnike ovo im dođe kao uranjena božičnica[smiley1]
možda nije moralno ali ne očekujte moral na burzi[smiley1]
A zato im je trebalo toliko da nastimaju dobit? Mislim da kad financijasima treba prekovremeno nastimavati rezultate da je to gore od JTMN. Ah da boze mene – skoro zabravio – pa vlasnici su im Talijani.
Slažem se kolega sa Vama, trebalo je naštimavati da se ne iskaže previše .
Jer ipak što je previše je previše.
Vidite i da našem Dinamu daju izdašnu svoticu novčeka, a na reklame toliko potroše da bi čovjek pomislio upravo to – treba što više potrošit da ne iskažu previše ( dobiti ).
Jer mogli bi ih možda priupitat kako i gdje, a i dečki iz ZABE bi se mogli uznemiriti.
I ovako ih PBZ malo po malo dostiže po aktivi, po dobiti i nekim drugim pokazateljima već su ispred.
[smiley1]
Ma kakvi brodovi. To uvek može da potone. Ne bi dao ni paru za tu akciju.
A jel što ti izlaziš a odustaješ. ( oćeš možda PBZ da kupiš jel da ? )
Jel daje PBZ kakvu dividedu da se pošteno najedem.
Dalekovod 800 kn…još jedan dobar pokazatelj kamo ide ovo tržište. Ljudi, trijeznite se lagano, konobar će uskoro s računom naići. [smiley1]
Ostalo mi je još KODT i ZTNJ, pa čekam, a na ostalo se ne obazirem, istina, nadje se ponešto.
Pozdrav Sasku, Timi, Quarku i drugima
Od jutra su Dalekovod stiskali, a kad su ga skinuli na 750 kn , pokupili su sve do 800. Na 800 kn svega 50 kom.
Baš me zanima kakve informacije imaju kupci Končara koji ga neumorno kupuju po 500 kn. Kome će, kada i po koliko prodavati?
Baš me zanima kakve informacije imaju kupci Končara koji ga neumorno kupuju po 500 kn. Kome će, kada i po koliko prodavati?
Možda meni po 460?
[smiley1]