ima li sanse da bilo ko isplati divku ove godine?
navodno da skupstine moraju biti do avgusta o.g.??
Tacno ili ne??
ima li sanse da bilo ko isplati divku ove godine?
navodno da skupstine moraju biti do avgusta o.g.??
Tacno ili ne??
https://hr.investiramo.com/stocks/dividends
Skupštine se moraju održati do 31. kolovoza po zakonu.
Kako ja to vidim, dividendu su isplatile, i isplatiti će firme iz industrija koje nisu jako pogođene s COVID-19, ili dobro kapitalizirane firme koje žele imati kontinuitet isplata kao signal.
Ameri stancaju dolare kao ludi.To stvara privid viska novca koji se mahnito ulaze na burzu.Sve je to “kula od karata”.Biti ce ovo gadna kriza u jesen.
Ljudi mijenjaju navike. Sukladno zadnjim takvim promjenama cijene hrvatskih turističkih dionica moraju padati.
Pozdrav,jel postoji koja aplikacija (IOS) za pracenje Zagrebacke burze (cijene,promet itd)?
Zahvaljujem unaprijed na odgovoru!
PODRAVKA…Jeste vidli onog klauna Huljića i izbornika Dalića..kako pomažu u reklamiranju Podravkinih proizvoda…
Izbori će doći….treba skupiti love na HDZ računu….?
Pa, zakaj ne reklamiraju npr. madrace,ili kobasice, ili kontejnerski prijevoz….. jbt …baš firme u kojima je Uprava HDZ..?
Može li netko otvoriti topic za novoizlistanu u http://ciakgrupa.hr/ Ciak GRUPA d.do. (CIAK)
Mislim da se ovdje krije jako dobra prilika za investiciju u ovoj početnoj fazi, tako da bi volio čuti mišljenje i drugih članova foruma.
pa ovo je nevjerojatno da nigdje na Poslovnom dnevniku nema niti jedan najmanji članak o situaciji koja se vec danima događa na USA dioničkom tržištu,dolazi do potpunog preokreta u psihologiji tržišta i načinu kako veliki hedge fondovi igraju namještenu igru našturb malih investitora,egzodus tih malih ulagača sa tradicionalnih tržišta na kripto tržišta i preljev kapitala shodan tome, konačni dokaz da free market to ipak nije,a u našoj hrvackoj valjda ljudi nemoraju znati ništa o tome, moramo ostati glupi. sramota
pa ne moraju to uopće izvještavati!!! mi smo sve tu i takve slične pljačke već prošli! dakle, za nas ništa novo.