ALEXANDAR, pa napisao sam ti
nemam ja nikakvih ratova ali me smeta drukan je i izmisljanje tople vode, a pogotovo kad se sjetim nekog za koga znam sto je pisao na samom dnu
Evo Vam moj post na samom dnu pada svih svjetskih burzi , tako i crobexa..nick su mi ukinuli moderatori jer sam jednom pokvarenjaku tada napisao sve što ga ide
Unutar par dana od mog posta je bilo dno na svim svjetskim burzama i krenuo je najjaci reli u povijesti
Posejdon je tu kod crobexa sazivao krv, pisao ” da ce nam on najaviti dno, da ide propast svijeta, kataklizma”
LP svima
Aleksandar, Delux ili kako već, sve isto.
S obzirom na to da je Crobex na dnu dna bio 9. 3. 2009. na 1239,17 bodova (to je, pazi sad!, samo 3 dana prije nego sam napisao post kojeg citiraš -12. 9. 2019.) očito nisam puno pogriješio.
Eto, prihvačam da sam druker jer sam prije 8 godina na samom dnu reako da će dno biti za 100 bodova niže nego što je stvarno bilo!
Nemoj me nikada više slušati niti se obazirati na moje postove, da ne zaglibiš.
Aleksandar, Delux ili kako već, sve isto.
S obzirom na to da je Crobex na dnu dna bio 9. 3. 2009. na 1239,17 bodova (to je, pazi sad!, samo 3 dana prije nego sam napisao post kojeg citiraš -12. 9. 2019.) očito nisam puno pogriješio.
Eto, prihvačam da sam druker jer sam prije 8 godina na samom dnu reako da će dno biti za 100 bodova niže nego što je stvarno bilo!
Nemoj me nikada više slušati niti se obazirati na moje postove, da ne zaglibiš.
Kako te nije sram, KAKO TE NIJE SRAM, manipulatoru jeftini
nisi ušao u dionice i s pjenom u ustima i sazivao pad pad pad i samo pad
SVI POSTOVI gdje si pisao da ide propast ce ti biti izvađeni, napisat cu sve kolege kojima si usmeno pricao da ide propast svijeta i da “imas informacije da ide devalvacija kune”
druga stvar, drukao si sve do 2013 da ide raspad svega, jer kako si i sam naveo do tada si bio u cah-u, grizao nokte i molio se da sve propadne osim tvoje slamarice ( jer ide propast i banaka, barem si tako pisao)
pokrij se radije ušima i prestani pametovat, jer se samo sve dublje i dublje diskreditiraš
Meni je odlično, al tvoja “reputacija” hahahahhaahah ce nakon ovog dana na ovom forumu doci tamo gdje joj je i mjesto
To je tvoja stvar sto si ti napravio, zaista me ne zanima u koje vrijeme prazniš crijeva..
Odoh na trening,
Poštovani forumaši, čitajte ovu temu narednih dana, pa ćete vidjeti tko se krije iza slike ovog “grčkog božanstva”, što sve papir ( monitor) i tipkovnica mogu podnijeti.
Lijep pozdrav uzvišeni, odi i ti radije na neku sportsku aktivnost, u zdravu tijelu zdrav je i duh, pa ce ti manje pokvarenih gluposti padati na pamet
Hrvatska je pala na najniži investicijski rejting u prosincu 2012. godine, kada je Vladu vodio Zoran Milanović, a financije Slavko Linić. Niti pet godina kasnije, prema tri velike kuće, S&P-u, Moody’su i Fitchu, nije se dogodilo ništa čime bismo zaslužili bolju ocjenu.
A kada se rejting konačno digne, kažu nam ekonomisti, u prvi mah neće se dogoditi ništa jer su financijska tržišta – trgovci dionicama i obveznicama – efekte povećanja već uračunali u cijene vrijednosnih papira.
– Viši rejting od jednog stupnja danas bi praktički bio svojevrsni non-event jer su tržišta već ukalkulirala povećanje od jednog do dva stupnja, rekao nam je Hrvoje Stojić, glavni ekonomist Addiko banke.