BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d. Kutina)[/color]

Cartmanne imam samo jednu digresiju na tvoje misljenje. U slucaju Google-a spominjes svjetski cijenjene analiticare a u slucaju PTKM forumase. E pa moram ti reci ja vise vjerujem forumasima nego svjetskim cijenjenim analiticarima. Da sam slusao nase velke strucnjake sad bi bio u minusu. Elem dakle prije ce te zahebati svjetski ugledni analiticar nego forumas ( osim naravno nekih necasnih iznimaka ).Da si mene pitao u sto da ulozis sigurno ne bi bio u minusu. Pozdrav

Razlika izmedju forumasa i svjetski cjenjenih financijskih analiticara je ta da ne postoji forumas koji je u minusu, dapace, 99.9% njih nikad nije imalo gubitnicki trade.

Razlika izmedju forumasa i svjetski cjenjenih financijskih analiticara je ta da ne postoji forumas koji je u minusu, dapace, 99.9% njih nikad nije imalo gubitnicki trade.

A ne, meni nije problem navesti svoje promasaje. Ako hoces pustim ti ih na privat. No moras znati ( kad se vec salimo ) da svjetski priznati strucnjaci su 100% u plusu jer im je pinka osigurana bez obzira na savjete. Da nije tako vidio bi – nosili bi gace o stapu.
[smiley1]

[b]If you work for a living whay do you kill your self working ??[/b]

stvarno ne znam zbog cege se toliko trudite. pa svi znamo sto je Petrokemija. nemojte zamjeriti nekim kolegama koji nisu prepoznali potencijal na vrijeme pa sad drukaju za jeftin dokup. sve je to ljudski. pogledajte samo tko skuplja vec duze vrijeme i mirno gledajte kako ce Petrokemija rasti do kraja godine…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Znaš tko skuplja ili misliš na naše cijenjene kolege “analitičare”?

marcello

evo šta bi rekao čuveni shakespeare:

“naše su sumnje izdajnici i zbog njih često izgubimo ono što bismo mogli imati kada se ne bismo bojali pokušati”

Why do only fools and horses work?

cartmanne ,dali Ti posjeduješ dionice PTKM-a? Iskreno?

Ne.

Iako ne postoji sigurna dionica, ne bih imao živaca za iščekivanje Godoa u slučaju PTKM, odnosno isčekivanje da Sanader ispuni bar jedno od 50tak predizbornih obećanja i posuši dugove te time možda privuće (……..) da plate PTKM po cijeni većoj od dosadašnje.

P.S. još nisam odlučio, ali postoji mogućnost da postavim naloge na 120, 115 i 110 i najveci na 100kn, pa ako upadne. Naravno, samo ako dobijem hint da bi netko mogao prodavati vecu kolicinu. U tom slucaju bi ih se polako rjesavao na +10/+15kn.

Hvala na iskrenosti !!!
Ovom tvrdnjom,tvoji komentari Petrokemije za mene više ne predstavljaju ozbiljnu i dobronamjernu kritiku ,nego nešto drugo!!!
ZBOGOM!!!

Hvala na iskrenosti !!!
Ovom tvrdnjom,tvoji komentari Petrokemije za mene više ne predstavljaju ozbiljnu i dobronamjernu kritiku ,nego nešto drugo!!!
ZBOGOM!!!

Da li bi bili ozbiljni i dobronamjerni da sam napisao “PTKM JE SUPER DIONICA SIGURNO IDE PREKO 500KN DO KRAJA GODINE!!!!!!!!!!!!!!!”?

[smiley2][smiley2]

Ne možeš podnijeti to što ne znaš, ne šljive te na nijednom forumu, a od ljubomore pucaš, ženska te nijedna neće, jer ne vole mekušce i mamine sinove. Crveniš se. Pličak, laptop i časa mlijeka, i majka koja zove, Sine ručak je.

Nathan i Hromi su banirani zbog benignijih stvari, mislim da je neprincipjelno ovo dopustiti.

Posebno kad se nadodaju provokacije i na drugim temama.

Premješteno iz teme: [color=blue]BLJE (Belje)[/color]

Preporuka jos pojacati portfelj sa blje.

je vala je

Premješteno iz teme: [color=blue]VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)[/color]

nije Viro Microsoft, ali evo malo za edukaciju jedan citat sa HARD KAPITALIZAM bloga koji rječito govori o tome što na uređenim tržištima znači BUYBACK iliti otkup vlastitih dionica:
“21.07.2006., petak
MSFT OTKUPLJUJE VLASTITE DIONICE ZA $40 MILIJARDI!!!
MSFT sa druge strane je najavio solidne earningse ali I VELIKI OTKUP VLASITITH DIONICA (buyback) od svojih $40 MILIJARDi koji je u aftermarketu snazno propelirao dionicu preko 6% (+1.39 pta): “ Microsoft Corp. on Thursday lifted its full-year earnings outlook on strong demand for its new Windows operating system and announced plans to buy back as much as $40 billion of its stock, boosting its share price by 6 percent.The world’s largest software maker said it would buy back 8 percent of its shares for $20 billion through a tender offer next month, and up to $20 billion more through 2011.” Obicno kompanija ima ovako veliki otkup valstitih dionica kad joj analize i strucnjaci potvrdjuju da je ista jako POD-cijenjena (undervalued) i na nekom privremenom dnu! Vidjeti cemo kako ce sutrasnji Market protumaciti ove rezultate.. Pozdrav..OptnMstr”

New Report

Close