@randopph
10 sve skupa moje su 3. Ovo je prva iz trilogije. Ostale dvije su jos u montazi Ocekujem da ce sve biti ekranizirano do kraja godine.. Ako slucajno poznajete kolegu 100000 posaljite mu poruku da cijenim sto prati lik i djelo jer me stavio na ignore. Nadam se da mu nisu prisjela moja filmska ostvarenja.
kolega frankie, to je predugo za kolegu invertera da čita.. on se više razumije u TA
čak i za mene koji sam čovjek od učenja i naravnoučenja pojavile su se određene poteškoće negdje na polovici.. ali iako nisam pravnik i to mi teško pada volim učiti i stjecati nova znanja pa me zanima jesam li ovo dobro razumio..
hanfi treba preko 5 godina da utvrdi nastanak obveze za preuzimanje.. iako je to do tada trebalo biti u zastari nije bilo u zastari iz nekog razloga koji nisam razumio.
kao mjerodavnu cijenu hanfa ne uzima cijenu u trenutku nastanka obveze već onu 5 godina kasnije?
sud rješenje hanfe prihvaća kao dokaz u sudskom postupku?
ne 5 nego 2 godine kasnije.. manje bitno..
i zakon vrijedi retroaktivno.. haha… dakle i oni koji su kupovali 2015.-te su ih mogli tužiti…. apsolutno nevjerojatno kako se zakoni tumače..
Ne znam kolega kako se zakoni tumace. Tumacenjem se ne bavim,a mislim da bi se trebali tumacit upravo kako su napisani. Mislim da je intencija zakonodavca donosenjem zakona o preuzimanju dionickih drustava da stiti male dionicare.
neumoran@
“ulažu veliki novac na burzu”
ne stavljaj rijeci u usta koje nisu izrecene..
nije velik novac (bar za mene) al sigurno bolje trgujem od tebe koji valjda radis sa velikim novcem .
(dokupljujes vec 5 godina) i neumorno navlacis jer si jos u minusu 😉
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)[/color]
Sokrate, molim te ne brukaj se više! Ja priznam da sam pop…o tvoje postove i povjerovao sam da ne maslaš kao većina forumaša ovdje.
Što kaže migra i ovo mi je još jedna školica.
Molim te bar promijeni username da se ne brukaš više i sramotiš.
Kako ti nije neugodno uopće i ulogirati se!
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)[/color]
Sokrate, molim te ne brukaj se više! Ja priznam da sam pop…o tvoje postove i povjerovao sam da ne maslaš kao većina forumaša ovdje.
Što kaže migra i ovo mi je još jedna školica.
Molim te bar promijeni username da se ne brukaš više i sramotiš.
Kako ti nije neugodno uopće i ulogirati se!
Neznam što da ti kažem ali što je krivo napisano??? Ako sam bio druker na 380 kada je gornji post napisan, i to sam više “drukao” za Ericson, onda je svatko tko me poslušao u to vrijeme sada blizu ulaza. A ako su još kupovali ispod sada su u plusu i što je tu loše. Govorio sam o oprezu upravo zbog ovog što se danas događa. Pa o tome samo gluhi neznaju ništa. Samo da ne bude sutra kada premijer izađe nasmiješen sa Todom i todo ode gore 50% a ATPL potone toliko.
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: LEDO (Ledo d.d.)[/color]
Da li se slažete da cijena dionice ide gore u ponedjeljak bez obzira na srednji i dugi rok
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: LEDO (Ledo d.d.)[/color]
zorangitan,patnik..slažem se s vama..i ja očekujem 5000-5800—od sljedećg tjedna…i tu stagnacija..od 6 miseci pa nadlje iznad 6000…
Evo za primjer kako to izgleda kad dionica pada i pada i dalje pada, za sve one koji hvataju padajuce nozeve da razmisle dvaput.
Put this chart on your wall for reference next time you think something is oversold & has to bounce @charliebilello pic.twitter.com/XwR8Tyv7C6
— Steve Burns (@SJosephBurns) April 30, 2017