poštovani kolege,
da li netko zna što je SN Pectinatus kao dioničko društvo dužno predati za javnu objavu s 30.6.?
naime, imam provjerenu info da su za 2015. godinu predali samo RDiG i bilancu, i neke dodatne podatke koji, na žalost, neće biti javno objavljeni…
za 2014. godinu predali su i revizorsko izvješće i bilješke, sve do 30.6.
molim pomoć da ih ‘pritisnemo’ ako su nešto kao ‘zaboravili’!
ima li netko možda primjer "ugovora o prijenosu dionica" poklanjam neke dionice a kaze javni biljeznik da tog ugovora nema za kupiti pa da potrazim na internetu!? hvala
Imate ovdje jedan primjera ugovora
Zamolio bih nekog s točnom informacijom da mi objasni ovaj slučaj: poduzeće (d.d.) 100% je vlasnik u nizu poduzeća (d.o.o. i d.d.), izvještaji koji su dostupni su nekonsolidirani, poslovni prihodi gotovo da i ne postoje, da li se dobit i gubitak tih svih poduzeća prikazuju u financijskim prihodima/rashodima od povezanih društava ili?
Zahvaljujem se unaprijed! Može i na PP!
U nekonsolidiranim se ne prikazuje. Prikazuje se u konsolidiranom.
Trebam pomoć u vezi SKDD-a Prvih 10 – povijesni podaci.
Radim završni rad i trebam vidjeti kakvo je stanje dioničara bilo u prošlosti za određene izvrštene dionice na dan izvrštenja i usporediti sa današnjim stanjem, ali uopće ne razumijem kako funkcioniraju povijesni podaci.
Npr. za Belišće DD (BLSC-R-A) želim vidjeti stanje na 06.11.2012. i na današnji dan.
On mi nudi usporedbu nekakvu, ali ju ne razumijem.
Što se to promijenilo na mojedionice.com? da li su uveli pretplatu i za promjene top 10 dioničara ili?
Od nedavno se prikazuju samo datumi s promjenama, a to i piše pored tickera .
Ukoliko poduzeće nije priložilo obrazac za prijavu na glavnu skupštinu, gdje mogu pronaći univerzalni obrazac ili što sve treba napsiati? Hvala