Isplati se sve , kaj če rasti u budočnosti…[smiley1] Ja bih kupio GKBA, BRST,DIOKI,CEBA….Al nema se tolko love, tak da samo jednu od ovih vrebam.Pozdrav.
imaš inforamciju kad će skupština (naravno neslužbenu, s obzirom da službene još nema)?
Truli sigurnije mu je kupit dionicu iz Opatije a bogme i nekretninu isto tako.
Slazem se ali samo ako je sredjena situacija s kanalizacijom?[smiley2]
Inace ne. Cak mislim da bi to mogao biti uzrok stagnaciji cijene LRH. Previse tou smrdi.
Pozdrav tebi iz Rovinja
Poštovani, Može li mi netko preporučiti koje dionice se trenutno najviše isplati kupovati? Hvala
U jednom danu možeš pročitati dosta toga na ovom forumu, koji je za mene ,dosta,dosta mjerodavan za onoga tko zna razlučiti što je navlačenje ,a što dobronamjeran i iskren savjet!!
Ako to dobro proučiš doći ćeš i sam do zaključka da je ……………. rizična dionica,ali i jeftina,ali da je ……… dionica pred kojom je svijetla budućnost i to ćeš vidjeti ako dosta čitaš!!!
Premješteno iz teme: [color=blue]PLVA (Pliva d.d.)[/color]
Ajde onda. Dosta je te plive. Prodajte to čudo i idemo dalje[smiley2]
Pa jesmo kolega, zar ne vidite kako sve lijepo raste?
Cesto se na ovom forumu primjecuje kako brojni korisnici pozivaju na kupnju ili prodaju neke dionice bez elaboriranja razloga zbog kojeg su nasli shodnim dati preporuku na prvom mjestu. Zasto bi trebalo prodati Plivu na ovoj razini korisnice delboy?
da prodajte i ulozite u sve moje dionice [smiley2]