BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – O DIONICAMA

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovi moderatori zbilja kasne kojih par dana – sve ovo su tek sad prebacili na bez cenzure. Da da, to su ovi ljetni vikendi. Dok nam se moderatori kupaju na moru, mi tu pišemo bljezgarije!

Premješteno iz teme: [color=blue]PLVA (Pliva d.d.)[/color]

Kažem vam da krenete dalje. Tu se još sprema svega i svačega.

A di dalje del? Na Saponiu i Dioki? Ili si jos nesto nadodao u portfelj pa to preporucujes?
[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Premješteno iz teme: [color=blue]PLVA (Pliva d.d.)[/color]

cartmann, 05.07.2006. u 00:14
sit sam korisnika ovog foruma koji konstantno savjetuju nemoj kupit ovo, vec kupi ono sto eto, sasvim slucajno, ja imam u portfelju, ali pritom nemoj stajat na kupnji vec skidaj s prodaje… ma daj…. pa di vam je obraz?![smiley7]

Slazem se!

Premješteno iz teme: [color=blue]ADPL (AD Plastik d.d.)[/color]

na 125 ne vjerujem da će više ići.
previše se para protrgovalo da se dopusti takvi pad u kratkom vremenu.
samo nebo je granica [smiley2]

Why do only fools and horses work?

Nije mi jasno zašto nitko ne kupuje SSNC-P (99 posto da će otkup biti kao kod redovnih) kad se još može kupiti po 2500-3000. Zar vam je 50-tak posto malo. I Ostović je to najavio ne direktno, ali indirektno spominjući dokapitalizaciju. Ja jučer kupio po 2150 pa kud puklo! [smiley1]

Tvrdiš da povlaštene vrijede kao i redovne? Daj to malo pjasni.

Vrlo jednostavno, slušao sam čovjeka što govori (Ostovića). Kao prvo rekao je da će novi vlasnik otkupiti Redovne i Povlaštane te izvršiti dokapitalizaciju banke. Po strukturi dioničara (vidi na SDA) vidi se da je prodao sve svoje dionice (kako P. tako i R.), da bi izvršio dokapitalizaciju novi vlasnik treba 75 posto dionica. Pa ti sad prosudi kako bi novi vlasnik trebao skupiti 75 posto. Ako je sve prodao po istoj cijeni ispade negdje oko 4180 po dionici. Eto, a i ne mora biti tako. Novi vlasnik može reći evo Vam k…c, [smiley1]a ja ću malo po malo skupiti 75 posto.
Uostalom vidjet ćemo sutra,naime, sutra je skupština i novi vlasnik ulazi u Nadzoorni odbor.

pozdrav
[smiley13]

zaboravni šta je ovo pomor na povlaštenoj!!!!!![smiley7]

To su igre “gadnih” igrača.
Pozdrav

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

zaboravni šta je ovo pomor na povlaštenoj!!!!!![smiley7]

Ciganska posla!

Premješteno iz teme: [color=blue]PTKM (Petrokemija d.d. Kutina)[/color]

…a sudbina dionice koja ovisi o politickom angazmanu uopce mi nije interesantna.

***obrisano*** Kako si novi na forumu preporučam kupovinu JTMN i PUNT. To su definitivno dionice čija sudbina ne ovisi o politickom angazmanu, već o sjaju sunca i mjesečevoj sjeni te uzgoju malih krastavaca u području posebne državne skrbi.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Poštovani,

Može li mi netko preporučiti koje dionice se trenutno najviše isplati kupovati?

Hvala

New Report

Close