Ne može se isto vrednovati kad netko izgubi ruku na naftnoj platformi ili strada u obrani domovine.
Ljude koji su svojom krvlju,borbom za goli život,herojskim naporima zaustavili agresiju sada ići šikanirati da su im velike mirovine je.. ma ne znam ni ja što je to..
Vrlo lako se može utvrditi za svakoga branitelja ratni put i prema zaslugama odrediti mirovine,ali to je već posao nadležnih službi..
Zahvale svim braniteljima i vječna im slava
nemogu a da se ne javim…
tih koji smo herojskim naporima zaustavili agresiju tamo negdje daleke 1991 bilo je malo… mozda ako bi nas se skupilo 50000 i to je puno rec… oko 10000 ih je valjda vec pokojno, 10000 valjda u penziji ovakvoj ili onakvoj, 20000 ih bice jos aktivno a 10000 kud koji mili moji ali ne na drzavnim jaslama… evo citam da ima jedno 80000 vojnih umirovljenika… odakle su ovi nikli…
a i kako su stradali neki bilo bi interesantno cut… e da ptsp… zar osobe s tom dijagnozam mogu prolazit ljecnicki za voznju auta???? ma sta vridi govorit o tome… nema smisla
i hvala na zahvali ali to ti kume ni jedna banka nece prominit ni prihvatit
Pa svaka čast na informiranosti i u tom pogledu možda drobim bez veze. Ali bez veze nije činjenica da ja svaki dan idem na posao prije 7 a takvi se u 9 pojavljuju po kafićima. Ja radim svojih 8 sati i izdvajam da bi oni mogli uživati mirovinu duplo veću nego ću je ja imati. Da ne govorimo da moram raditi barem 15 godina duže od njih. Pa ako je to tebi ok Korkyra meni i mnogima drugima nije. I to su stvarne činjenice. I one kao takve nažalost nisu bez veze nikome tko normalno razmišlja, već samo onima koji uživaju takve blagodati.
[/quote]
To što si sada napisao je čista demagogija.
A zamisli što bi moja baba koja je radila od jutra do sutra u lozi a uvik gladna po večeri rekla na tvoju plaću, i još kada bi joj reka da ulažeš na u burzi.
Ljudi nisu sami išli u morovine nego je netko napisao zakon a onda ih po zakonu i poslao samo da ih makne i marginalizira.
Ispada da su problem ovoga društva braniteljske mirovine, a di su vam opljačkane pa sanirane banke pa onda sve prodane strancima, ili davanje državnih para u privatne škverove, prodaja zlatnih koka INE i HT, privatizacija u kojoj nisu mogli biti branitelji jer su ratovali itd,itd.
A to što kako navodiš sada oni tebe gledaju iz kafića, možda se uloga samo promijenila, možda si ti njih gledao 90-tih iz kafića kada su išli braniti Domovinu i govorio vidi ove budale. I vidiš sada je to tebi problem a puno bolje je poći na posao negoli poći u rat i neznaš dali ćeš se vratiti.
Ali slažem se još jednom da treba odstraniti kukolj, ali to nije problem da se ima političke volje.
Vrlo lako se može utvrditi za svakoga branitelja ratni put i prema zaslugama odrediti mirovine,ali to je već posao nadležnih službi..
– ma nikoga ja ne mrzim, moji postovi su živa zahebancija.
– ali pun kufer mi je zaslužnih: branitelja, četnika, mljekara, ratara, sindikalaca, profesora, općinara, župana, ribara…..
– sa ovom lovom s kojom ste se zadužili i što ste sve isprodavalida da je to bilo pametno investirati pa doslovno ste svi u hrvatskoj mogli u zuslužene mirovine, i to odmah rođenjem, odmah u mirovinu.
– ali tu je jedan veliki problem jer ova vlada ako dobije 100,
– to joj je uvijek malo, neovisno o cifri, uvijek se zadužuje jer se troši 130.
– isto kao i domaćinstvo.
– pa ako vam u kuću dolazi 7.000kn ne može se trošiti 10.000 .
– a ova vlada, a i prošle vlade upravo to rade.
– hebe se meni za sve zasluge gore navedenih.
– ali svi gore navedeni doslovno uništavaju ovu zemlju.
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
– u Srbiji su cijene hrane upola i više jeftinije nego u Hrvatskoj.
– a i sve ostalo je puno jeftinije.
– što je njihov krumpir, mlijeko ili meso slabije kvalitete nego u Hrvatskoj ???????
– zašto su tako velike razlike u cijenama.
– zašto ne uvozimo jeftinu hranu iz Srbije ???????
– zašto naš radnik ili umirovljenik mora skupo plaćati tu hranu ?????
– I love this game.
Pozdrav !
kod nas je problem taj što puno njih želi živiti dobro i bolje od onih malo koji rade.
Ne javlja nam se brutalna prodavačica, što je brutalno zaradila a ništa nije prodala…………………….
– e ovo je osnovna tema ove teme.
– ovaj vikenda nažalost ništa o dionicama.
– skrenuli ste mi u političke vode, odnosno mlaćenje prazne slame.
– brutalna je zarada na portfelju, ali je i to točno kako nema zarade dok se nije prodalo.
– ali imam i ja neki plan.
– tajni naziv toga plana je "bombardiranje Niša".
– znači ako krenem u akciju sigurno ovi domobrani neće moći obraniti svoj mili i dragi Crobex.
– I love this game.
Pozdrav !
Skrenuli ste mi s teme burze !!!!!!!
– a evo i jedno moje razmišljanje na trnutnu temu.
– naša vlada je pogriješila i tada, a kada nije.
– tu se miješa riječ patriotizam s riječju borac.
– da sam ja tada trebala riješiti taj problem svakako bi ga riješila na drugi način.
– pa dovela bih u Hrvatsku 50.000 umirovljenih marinaca.
– profesionalaca koji su školovani za taj posao.
– cijena, svaki marinac dobija 1.000.000 dolara, ali kada mi osvoje Beograd.
– a ukupna cijena svega toga je zbilja smiješno mala 50 milijardi dolara.
plaćanje istih.
– ratnim plijenom, znači ne bi me koštali ni kunu.
garancije plaćanja.
– isto kao i sada, prodajom Plive, INE, HT… pa zar ionako sve to nismo prodali.
– kod svih tih naših branitelja ne vjerujem da je bilo više od 10% boraca.
– uvijek su ti podaci isti, i na ovoj burzi zarađuje samo 10% investitora.
– isto vam je i u svijetu.
– I love this game.
Pozdrav !
Kolegice ti bi njih angažirala, a njihovi politički bosovi nam 91 udarili embargo na oružje, a inzistirao na tome i potpisao Budimir Lončar tadašnji ministar vanjskih poslova SRJ a sada savjetnik kod Burduša.BRUTALNO ZAR NE.
I love you.
[/quote]
… toliko "mitomanije" i bespogovorne zaštite dokazano nezasluženih povlastica pojedinaca, a uz to opetovano izabranog predsjednika nazivati Burdušem – pa gdje toga ima – možda samo istočno
…to je samo još jedan dokaz kako stojimo s moralom i kulturom…
Prosvjedi seljaka na graničnim prijelazima trebali bi biti prodajnog karaktera. Svako ko želi nutra ili van neka kupi, litar mlijeka, kilu pšenice, kilu kuruze i ostalih proizvoda ( jednom poduzetniku je ostala hrpa orginalnih hrvatskih suvenira )….., a ne na državnu kasu. Jer bu PDV bil 33% , a ne 23%.
– a sada idem na sastanak stručnog stožera za financijska ulaganja.
– eto mi radimo i nedjeljom.
– nadam se kako su gotove sve TA analize i planovi kao bi akcija "bombardirajmo Niš" mogla početi.
– nadam se kako ću u toj akciji uspijeti otuđiti mnogo novaca od tih domobrana.
– za lovu spremna.
– I love this game.
Pozdrav !
Ali slažem se još jednom da treba odstraniti kukolj, ali to nije problem da se ima političke volje.
[/quote]
… e, ovo je demagogija. da se u to krene, svi oni "zaslužni" bi tada sigurno, vrlo borbeno stali na prvu crtu obrane – ipak bi u pitanju bile "stečene " povlastice, a metaka niotkud.
Pa svaka čast na informiranosti i u tom pogledu možda drobim bez veze. Ali bez veze nije činjenica da ja svaki dan idem na posao prije 7 a takvi se u 9 pojavljuju po kafićima. Ja radim svojih 8 sati i izdvajam da bi oni mogli uživati mirovinu duplo veću nego ću je ja imati. Da ne govorimo da moram raditi barem 15 godina duže od njih. Pa ako je to tebi ok Korkyra meni i mnogima drugima nije. I to su stvarne činjenice. I one kao takve nažalost nisu bez veze nikome tko normalno razmišlja, već samo onima koji uživaju takve blagodati.
[/quote]
To što si sada napisao je čista demagogija.
A zamisli što bi moja baba koja je radila od jutra do sutra u lozi a uvik gladna po večeri rekla na tvoju plaću, i još kada bi joj reka da ulažeš na u burzi.
Ljudi nisu sami išli u morovine nego je netko napisao zakon a onda ih po zakonu i poslao samo da ih makne i marginalizira.
Ispada da su problem ovoga društva braniteljske mirovine, a di su vam opljačkane pa sanirane banke pa onda sve prodane strancima, ili davanje državnih para u privatne škverove, prodaja zlatnih koka INE i HT, privatizacija u kojoj nisu mogli biti branitelji jer su ratovali itd,itd.
A to što kako navodiš sada oni tebe gledaju iz kafića, možda se uloga samo promijenila, možda si ti njih gledao 90-tih iz kafića kada su išli braniti Domovinu i govorio vidi ove budale. I vidiš sada je to tebi problem a puno bolje je poći na posao negoli poći u rat i neznaš dali ćeš se vratiti.
Skrenuli ste mi s teme burze !!!!!!!
– a evo i jedno moje razmišljanje na trnutnu temu.
– naša vlada je pogriješila i tada, a kada nije.
– tu se miješa riječ patriotizam s riječju borac.
– da sam ja tada trebala riješiti taj problem svakako bi ga riješila na drugi način.
– pa dovela bih u Hrvatsku 50.000 umirovljenih marinaca.
– profesionalaca koji su školovani za taj posao.
– cijena, svaki marinac dobija 1.000.000 dolara, ali kada mi osvoje Beograd.
– a ukupna cijena svega toga je zbilja smiješno mala 50 milijardi dolara.
plaćanje istih.
– ratnim plijenom, znači ne bi me koštali ni kunu.
garancije plaćanja.
– isto kao i sada, prodajom Plive, INE, HT… pa zar ionako sve to nismo prodali.
– kod svih tih naših branitelja ne vjerujem da je bilo više od 10% boraca.
– uvijek su ti podaci isti, i na ovoj burzi zarađuje samo 10% investitora.
– isto vam je i u svijetu.
– I love this game.
Pozdrav !
Kolegice ti bi njih angažirala, a njihovi politički bosovi nam 91 udarili embargo na oružje, a inzistirao na tome i potpisao Budimir Lončar tadašnji ministar vanjskih poslova SRJ a sada savjetnik kod Burduša.BRUTALNO ZAR NE.
I love you.
[/quote]
… toliko "mitomanije" i bespogovorne zaštite dokazano nezasluženih povlastica pojedinaca, a uz to opetovano izabranog predsjednika nazivati Burdušem – pa gdje toga ima – možda samo istočno
…to je samo još jedan dokaz kako stojimo s moralom i kulturom…
[/quote]
Da stvarno nekulturno i istočnjački, ali nije ni blizu onako kako se on odnosi prema svom prethodniku. Ali to nije nekulturno i istočnjački.