Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

šjora Ivana

Ja sam samo naveja koje dijonce iman u porfelju a ne bi ih jema da mislin da neće gori. Koga to vriđa nek lovi rake ovo je poslovni forum a ne pomorska večer

Za Bull Spremni![/b] [thumbsup]

Obrij me, majko, motornom pilom...

– ja vam nisam uvalila jedinicu a neću vam ju je ni ispraviti.

is briga mene za jedinice davali su mi ih u skuli pa su ti koji su mi ih davali danas svi na Lovrincu a eto di san ja [thumbsup]

Obrij me, majko, motornom pilom...

Moram se i ja pohvaliti da brutalno bezobrazno zarađujem i to godinama…a šta mi je najslađe kada za mene trguju dva brokera koji ovdje drukaju po cjele dane i popuše i nikako da skuže
Da,ali su oni prepametni i sve znaju a gube…..ipak je bolje šutit i brutalno zarađivat
ugodan dan želim svima pa i njima [wink]

– gospon domobran, nema više rata, sada nam je najveći protivnik naša vlada.
– a stvarno nam je teško izdržati veliki teret svih domobrana,
– previše vas ima, naročito na državnoj skrbi.

– vidite većina nas na ovoj temi nije na državnoj skrbi.
– stvarno se ubijamo od posla i pokušavamo i mi zaraditi koju kunicu ali na pošten način.
– stoga izmjenjujemo iskustva i pišemo što kupimo ili prodamo.

– nekad pogodimo, a nekad izgubimo.
– ali to što radimo zabilježimo na ovoj temi.
– te stoga i nije teško procijeniti je li se zaradilo ili nije i koliko se zaradilo.

– i na ovoj temi, ekipa koja redovito piše ili mene zahebava nisu u nikakvom brokeraju.
– zar stvarno mislite da ti brokeri ili analitičari što znaju,
– jer da znaju bavili bi se dionicama samo za sebe.

– i na koncu nisu svi na ovoj temi pametni kao vi gospon domobran.
– jer mi naše penzije tek trebamo zaraditi.
– a vaše penzije trenutno su najveći uteg oko vrata ovoj našoj burzici.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Poštovana,smiri malo tenzije,provjeri tlak vruće je….da, sada vam je svaki branitelj na teretu i višak je,kako se rješiti branitelja pitanje je sad,pa daj neki prijedlog….brutalno smaknuće ili nešto slično
Sama si potegla ovo pitanje,da li si tako mislila 91 god.a možda su ti i tada smetali,o kakvim ti mirovinama pričaš…..ajde ne laprdaj bez veze ili si privatizirala ovu temu da svakom loncu moraš biti poklopac…
Moj post je bio upućen mojim brokerima neka drukaju i laprdaju dok ja zarađujem …ili si malo ljubomorna

Ivanka šta ćemo danas?
HNL, Bundesligu, Premiership………….C. Sesvete, Osijek, S. Belupo i Manchester U. mi padaju napamet.

– ništa, trebam odmora, puna mi je glava svega.
– danas cijeli dan na kupanju.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
bah, ništ mi danas ne ide, pametno si odigrala.

Moram se i ja pohvaliti da brutalno bezobrazno zarađujem i to godinama…a šta mi je najslađe kada za mene trguju dva brokera koji ovdje drukaju po cjele dane i popuše i nikako da skuže
Da,ali su oni prepametni i sve znaju a gube…..ipak je bolje šutit i brutalno zarađivat

– stvarno se ubijamo od posla i pokušavamo i mi zaraditi koju kunicu ali na pošten način.

– te stoga i nije teško procijeniti je li se zaradilo ili nije i koliko se zaradilo.

– i na ovoj temi, ekipa koja redovito piše ili mene zahebava nisu u nikakvom brokeraju.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Poštovana,smiri malo tenzije,provjeri tlak vruće je….da, sada vam je svaki branitelj na teretu i višak je,kako se rješiti branitelja pitanje je sad,pa daj neki prijedlog….brutalno smaknuće ili nešto slično
Sama si potegla ovo pitanje,da li si tako mislila 91 god.a možda su ti i tada smetali,o kakvim ti mirovinama pričaš…..ajde ne laprdaj bez veze ili si privatizirala ovu temu da svakom loncu moraš biti poklopac…
Moj post je bio upućen mojim brokerima neka drukaju i laprdaju dok ja zarađujem …ili si malo ljubomorna

[/quote]

… istinski branitelji poštuju svoju državu i njene simbole (zastavu i grb)

Gojko, 22.08.2009. u 23:56

Za Bull Spremni![/b] [thumbsup]

[/quote]

Gojko, 22.08.2009. u 23:56

[/quote]

Vidim ja ovđe vlada ratno stanje [lol]

JEST ĆU JA I ŽIREVA AKO TREBA

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ivana draga, informacije radi još uvijek se u Hrvatskoj isplati više mirovina za borce II svjetskog rata ili ti ga partizane nego za branitelje iz domovinskog rata.I još je razlika da tako oni grickaju već 60 godina.Samo vjerojatno nikada nisi ni pomislila reći da to treba ukinuti ili ti to možda ne smeta.
Zar vam nije dosta što ste branitelje brutalno makli iz javnog života.

Korkyra

@sonjci
… istinski branitelji poštuju svoju državu i njene simbole (zastavu i grb)

…uz dužno poštovanje čini mi se da je suvišno komentirati i spamati ovu temu nebitnim stvarima,sliku avatara izabiremo sami što nam se sviđa,volimo,fascinira itd…
ipak ova zastava ima svoju težinu u staroj i novijoj povijesti naše domovine,mislim da i na ovom forumu ima pojedinaca koji su bili aktivni za kratko ali jako bitno vrijeme za RH…
Evo jedan odlomak tj.pojašnjenje…
"Kada je u Hrvatsku ponovo uveden višepartijski sustav, i nakon prvih izbora izbačen je socijalistički atribut iz imena Republike, a ustavnim promjenama 26. lipnja 1990 uklonjena je crvena petokraka iz zastave, a na njeno mjesto postavljen je "povijesni hrvatski grb od 25 crvenih i bijelih polja". To nije detaljnije uređeno do 12. prosinca 1990. kada je usvojen sadašnji dizajna zastave. U međuvremenu je korištena najjednostavnija inačica."

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ivana draga, informacije radi još uvijek se u Hrvatskoj isplati više mirovina za borce II svjetskog rata ili ti ga partizane nego za branitelje iz domovinskog rata.I još je razlika da tako oni grickaju već 60 godina.Samo vjerojatno nikada nisi ni pomislila reći da to treba ukinuti ili ti to možda ne smeta.
Zar vam nije dosta što ste branitelje brutalno makli iz javnog života.
[/quote]

Onaj koji je imao 20 godina u WW2, sad ima cca 85. Onaj od 40 sad ima (bi imao) 105. Daljnji komentar je suvišan.

Branitelj iz 1991 sa 20 godina ima 38.

Povlastice branitelja iz Domovinskog rata je novi i još veći uteg oko nogu hrvatske privrede i poreznih obveznika. Uteg koji će nestati kad moja djeca dobiju unuke. Mirovine su samo dio, a gdje su povlastice pri upisu djece u vrtić, pri upisu u škole, fakultete, dionice, stanovi, automobili itd, itd.
Status branitelja ima osmina populacije RH, što je nonsens sam po sebi.
Primjer iz vlastitog iskustva. Pri upis u vrtić moje je djete bilo ispod crte, jer su sva djeca (100%) koja su upisana u dotični vrtić bila djeca branitelja.

SUBNOR je bio mala beba prema pravima koja uživaju "branitelji".

Djeca poginulih i njihove obitelji, inavalide DR je trebalo i treba sponzirati, također ljudi koji su odgulili rat u nekom manje omjeru, ali ne doživotno. Ostalima spomenice za objestiti na zid i stvoriti uvjete za život dostojan čovjeka, kao i svim ostalima.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Svaki istinski branitelj najveće poštovanje svojoj državi i njenim simbolima pokazat će poštenim radom i stvaranjem viška vrijednosti,a ne učlanjivanjem u raznorazne udruge i odlaskom u mirovinu sa 35-40 godina,te tako ostvarit ideal sa ovih prostora poznat kao kruva bez motike!Činjenica je da su braniteljske mirovine uteg oko vrata ove države,a i burze i svak ko kaže da nisu u krivu je.Dakle jedna radno sposobna osoba u mirovini(osobno ih znan priličan broj) praktički na osnovu 2,3 ili 4 godine bojišta (a i to je za neke upitno) slijedećih X godina prima,tj. siše sredstva iz državne blagajne.Oni su u stvari obični plaćenici,samo šta nisu plaćeni samo dok su na bojištu,nago cijeli život!Pa gdje to ima?U drugin vojskama odeš u rat,plaćaju ti i kad rat završi adio,nema više love.Nekako mi se nameće izraz ratno profiterstvo,grubo zvuči ,al……tako ispadne na kraju.Inače autor ovog teksta je sudionik domovinskog rata i nosioc odlikovanja i pohvalnice Dr. F. Tuđmana za sudjelovanje u akcijama Ljeto95 i Oluja.Nisam član ni jedne udruge ni stranke i ne koristim,niti sam iskoristio ikada iti jednu braniteljsku povlasticu.
P.S. Isprika za off topic post,but mora san napisat.

I dalje nisi ništa komentira da se još uvijek veća svota kuna iz proračuna izdvaja za borce II svj.rata.
Zamisli i Fumić je borac a kada je bio rat imao je 10-tak godina.

Izračunaj koliko je branitelja DR do sada uzvršilo suicid i koliko će ih ostati ako se takav trend nastavi, vjerojatno to rade zato što im LIJEPO.
U svakom žitu ima kukolja pa tako i u braniteljskoj populaciji ali to nemoj isticati jer je to velika manjina.

Ako imalo znaš povijest i činjenice subnor i njihova prava nemoj niti spominjati, jer da ti odgovorim i nabrojim trebao bi mi cijeli forum.

Za primjer pogledaj kako to rade u USA sa svojim veteranima premda nikada nisu branili svoj teritorij i ratovali u USA, i kakva su njihova prava i ugled u duštvu.Za razliku od njih mi smo svoje LOCIRALI, PRIVELI, UHITILI I IZRUČILI. To je vjerojatno nije skupo.

Komentiraš npr.upis na fakultete ali ne komentiraš kako su profesori na fakultetima došli na ta mjesta.

Automobile su ukinuli 2000.g, na stanove imaju pravo samo HRVI, ukinito pravo i na upis na fakultet a za škole nije niti postojalo, itd, itd…….

Ali zato branitelji po zakonu imaju pravo na besplatan POGREB, a možda je i to puno za proračun države za koju su se borili….

Korkyra

Onaj koji je imao 20 godina u WW2, sad ima cca 85. Onaj od 40 sad ima (bi imao) 105. Daljnji komentar je suvišan.

SUBNOR je bio mala beba prema pravima koja uživaju "branitelji".

jel ti poznato da se neki clanovi SUBNORa nisu niti rodili u vrijeme WW2?

Vaš link

New Report

Close