A oćekujem i izvješće LPLH.To ne prodajem Previše je podcijenjena.
– kog vraga će vam izvješće.
– izišlo vam je za skupšinu.
– ja imam strašnu memoriju, i jako dobro se sijećem vaših prognoza za dividendu.
– onda možemo li znati kolika je dividenda ???????????
– I love this game.
Pozdrav !
Šijora Ivana tebe volin čitat, nesebićno diliš savite i širokogrudna si ka bracera [thumbsup]
– ja imam strašnu memoriju, i jako dobro se sijećem vaših prognoza za dividendu.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
…ha ne može…kad je nema…otišla u zadržanu dobit… [rolleyes]
– sve u svemu sam zadovoljna kako je moglo biti, izbjegla sam katastrofu.
– ali i danas minus, i to 8.595kn ,
– taj mali minus mi je učinio HT padom cijene, da nije bilo njega bila bi u plusu.
Broj praznih boca koje moraš skupiti da bi izašla iz minusa se povećava. Sada je to već preko 35000. Vruće je ljudi troše dosta tečnosti, imaš šanse.
[/quote]
Kako sam danas prošla na burzi ????????
– izgleda neću morati skupljati prazne boce.
– danas sve po planu i programu, ide to meni.
– nije puno ali me veseli, plus od 11.581kn .
– na to je utjecao očekivani rast HT i također očekivani rast ATPL.
– ali bilo je i neočekivanih padova dionica koje sam friško kupovala, zahebem se i ja.
– još nemam pojma što ću s stambenom štednjom, novac stoji onako na onoj jadnoj kta.
– I love this game.
Pozdrav !
…ha ne može…kad je nema…otišla u zadržanu dobit… [rolleyes]
– zam ja to.
– ali to što ste napisali mora napisati gospodin Lopina,
– i naravno izviniti se investitorima jer ih je (nisam sigurna piše li se to književno) OBMANUO.
– I love this game.
Pozdrav !
Broj praznih boca koje moraš skupiti da bi izašla iz minusa se povećava. Sada je to već preko 35000. Vruće je ljudi troše dosta tečnosti, imaš šanse.
[/quote]
Kako sam danas prošla na burzi ????????
– izgleda neću morati skupljati prazne boce.
– danas sve po planu i programu, ide to meni.
– nije puno ali me veseli, plus od 11.581kn .
– na to je utjecao očekivani rast HT i također očekivani rast ATPL.
– ali bilo je i neočekivanih padova dionica koje sam friško kupovala, zahebem se i ja.
– još nemam pojma što ću s stambenom štednjom, novac stoji onako na onoj jadnoj kta.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
…nadji decka i udaj se. Zelim Vam da cim prije imate DJECU. Iskreno, najneprofitabilnije, ali NAJISPLATIVIJE ulaganje.
PS. Nemoj ovaj post shvatiti kao za zeku!!! [proud] [proud]
– zam ja to.
– ali to što ste napisali mora napisati gospodin Lopina,
– i naravno izviniti se investitorima jer ih je (nisam sigurna piše li se to književno) OBMANUO.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
…nekako mislim da se gospodin Lopina odlučio braniti šutnjom…uostalom njegov avatar dosta govori… [rolleyes] [smiley]
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Dividenda je mogućnost.
Cjelokupna dobit LPLH je zadržana radi krize brodarstva.
Slično je napravila i TNPL.
ATPL je dala 50 kn dividende i jednu inflatornu dividendnu dionicu tj. ništa.Radi gubitaka i lošeg
poslovanja ATPL mora prodavati brodove radi održanja likvidnosti i odustaje od kupnje brodova.
Čak smatram da je to dobar poslovni potez,barem kratkoročno.
LPLH u ovoj situaciji ćuva keš kao rezervu i kao potencijal za obnovu i povečanje flote.
Meni kao kratkoročnom špekulantu više odgovara dividendna politika ATPL,ali sa ovakvim vozarinama i ovakvom zaduženošću ATPL neće moći davati dividendu,dok su LPLH i TNPL u povoljnijoj situaciji.
Ipak s obzirom na likvidnost za špekulante je ATPL dobar izbor.Inaće ne razumijem kako u fazi
konstantnog pada vozarina možete kupovati najprecijenjenijeg brodara tj.ATPL.Zaista je ATPL vlak smrti jer ako na ATPL krene stampedo,a mogao bi uskoro nakon dodijele dividendnih dionica.
Vrijeme je za izlazak iz ATPL za male ulagaće,a veliki neka se misle.
ATPL je dala 50 kn dividende i jednu inflatornu dividendnu dionicu tj. ništa.
– ma sada me već zahebavate gospodine Lopina.
– ja sam dobila i tih 50kn po dionici ATPL, pa poslije nisam imala niti jednu jedinu dionicu ATPL.
– isto ću i sada dobiti četrdesetak tih inflatornih dionica, točan broj ne znam jer ne znam hoće li mi ovi iz vlade nabiti porez, nabije ih gospodin Loipina.
– ali šalu na stranu pa sigurno će nešto i vrijediti tih čedrsesetak dinica ako nam do tada ne propadne burza, a nadan se da neće.
– pa poslije nisam imala niti jednu jedinu dionicu ATPL.
– sutra očekujem rast dionice ATPL,
– a ja sam dobra duša te ću uz financijsku naknadu rado dati sve moje dionice ATPL.
– I love this game.
Pozdrav !
– gospodine Lopina opet zahebavate investitore.
– pa meni su rekle stvarno stručne osobe kako brodove LPLH još jedino ruzina drži da ne potonu.
– uspoređivati LPLH i ATPL je jednostavno smiješno.
– a evo vam i moje prognoze za sutra.
– LPLH, vjerojatno se neće ni trgovati, ako vi nešto malo ne kupite ili prodate.
– ATPL, uz promet od preko 1.000.000kn očekujem i rast cijene.
– može li oklada ??????
– I love this game.
Pozdrav !
Vrijeme je za izlazak iz ATPL za male ulagaće,a veliki neka se misle.
– zapamtite ovo, nije zahebancija.
– mali ulagači kao što ste vi su napravili brutalne minuse.
– veliki određuju smjer i kamo će burza.
– oni se ne misle, jer oni znaju.
– a znam i ja, zato i zarađujem.
– I love this game.
Pozdrav !
Što će tebi stručnost kad imaš stručni tim? [huh] Ili si ga kao raspustila kao recesijsku mjeru? [huh]
– pa zar nije ljeto, i to na moru, moramo se malo i opustiti.
– ali ubrzo će kraj školskih praznika pa će se ekipa opet skupiti.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
mlad tim čini se… [wink]