dvoumim se strasno
kriziram i zato mislim da cu ici uplatiti 10 dionica ht-a na dinamo i partizan ali nisam siguran
stvarno nisam siguran
pofuk
Trenutna situacija na našoj burzi.
– dok cijeli svijet raste, od amera, malih žutih, cijele EU.
– kod nas promet ni 5M.
– stvarno nemam pojma kada je bio tako mali promet,
– izgleda će danas biti rekordno mali.
– i tako cijeli svijet u ludom plusu a mi u minusu.
– ali ima i dobrih stvari,
– kupovalo bi se jeftino, rušilo bi se tržište ali ne ide.
– zbog toga nema ni prometa.
– za sve ovo vam sigurno nisam ja kriva nego vlast koju ste sami birali.
– i stvarno je žalosno od vas da svoje frustracije liječite na meni dajući mi jedinice.
– I love this game.
Pozdrav !
a zamislite tek kako je jadnim brokerima? oni ni za burek ne mogu zaraditi dok su ovakvi prometi 🙂 ako se ugledaju na metode vladajuće klike, mogli bi se sjetiti da povećaju provizije
[/quote]
E TO BI BILO SLAG NA KRAJU SVIH HARACA…..MOGLO BI SE ZATVORIT POLA BROKERAJA,,, [undecid]
Čeka se krah cash pozicije. Ili one u dionicama. Sve su veći spreadovi, ponuđene količine na ovim razinama su se smanjile, TA indikatori su pola pola, tu nema niš pametnog… [smiley]
[/quote]
Svijet nam drži glavu iznad vode.
Veliki investitori ne ulažu u dionice hrvatskih firmi.
Ćeka nas vruća jesen.
Sindikati prijete sa štrajkovima.
Mesić dodaje ulje na vatru.
Oporba obečava da će oporezivati kapitalnu dobit,a prijevremeni izbori mogući.
Pa ti ulaži u dionice.
U dionicama sam ipak 100 %.Imam neke zicere sa izvjesnom zaradom od 15 do 20%.
Namaknuo sam neke novce od 50.000 kn za dnevni trejd i na kraju dana moram biti u kešu.
Danas sam ih okrenuo.Na 99 diokija zaradio 300 kn.
Na IGRI ušao nakon informacije o novim poslovima i kako sam morao prodati spušija 500 kn.
Jučer na viaduktu zaradija 300 kn.A na petrici spušija 400.
Jadni mi daytraderi.Ali moji brokeri ipak zarađuju
Ivana će reći da sam burek investitor.Ali ovih današnjih 50k kn prometa u kupnji i prodaji je
100.A to je više od 1% današnjeg prometa na zse.
A kakvi su ostali investitori?.Oprezni.
Nema šanse da mi moja lova leži mrtvo.Većina dana u daytradingu je pozitiva.Rijetki su ovako loši
dani.
A sa INGRom sam totalno razočaran.Da ja nisam kupio ovih 1.000 kom po 38,21 vjerovatno bi pala na 37,a izašla izvrsna vijest na zse.
A ovih desetak miliona kuna prometa smo istrgovali mi mali ,prelijevajući iz šupljeg u prazno.
A kada su početkom 2008 promet i dionice padale pričalo se da su menađeri na skijanju.
A biće da su i sada na skijanju,ali na moru.
Strah me da i burza ne odskija.Dovoljno bi bilo da jedan jači igrač odlući izlaziti.
Bio bi pravi potop.
Ali ista stvar ako neki veći odlući ući.
Ako se ne dogodi ni jedno ni drugo slijedi eutanacija.A to znaći lagano umiranje tj. P A D.
Dabogda se ugriza za jezik.
ja netrejdam trenutno sam u fazi akumulacije prodao sav ht i ostao do guse u mojoj miljenici pa kud puklo da puklo bez obzira na pkd ono sto je plus to bude turisticka sezona pa neznam vani je uglavnom zeleno
Trenutna situacija na našoj burzi.
– dok cijeli svijet raste, od amera, malih žutih, cijele EU.
– kod nas promet ni 5M.
– stvarno nemam pojma kada je bio tako mali promet,
– izgleda će danas biti rekordno mali.
– i tako cijeli svijet u ludom plusu a mi u minusu.
– ali ima i dobrih stvari,
– kupovalo bi se jeftino, rušilo bi se tržište ali ne ide.
– zbog toga nema ni prometa.
– za sve ovo vam sigurno nisam ja kriva nego vlast koju ste sami birali.
– i stvarno je žalosno od vas da svoje frustracije liječite na meni dajući mi jedinice.
– I love this game.
Pozdrav !
a zamislite tek kako je jadnim brokerima? oni ni za burek ne mogu zaraditi dok su ovakvi prometi 🙂 ako se ugledaju na metode vladajuće klike, mogli bi se sjetiti da povećaju provizije
[/quote]
E TO BI BILO SLAG NA KRAJU SVIH HARACA…..MOGLO BI SE ZATVORIT POLA BROKERAJA,,, [undecid]
[/quote]
Tko drugome jamu kopa sam u nju pada.
Ali to nije dobro,jer će ostati samo zlo tj.brokeraj velikih banaka tj.stranaca.A oni nas deru bez
milosti.Okupacija u 26 slika.
Čeka se krah cash pozicije. Ili one u dionicama. Sve su veći spreadovi, ponuđene količine na ovim razinama su se smanjile, TA indikatori su pola pola, tu nema niš pametnog… [smiley]
[/quote]
Svijet nam drži glavu iznad vode.
Veliki investitori ne ulažu u dionice hrvatskih firmi.
Ćeka nas vruća jesen.
Sindikati prijete sa štrajkovima.
Mesić dodaje ulje na vatru.
Oporba obečava da će oporezivati kapitalnu dobit,a prijevremeni izbori mogući.
Pa ti ulaži u dionice.
U dionicama sam ipak 100 %.Imam neke zicere sa izvjesnom zaradom od 15 do 20%.
Namaknuo sam neke novce od 50.000 kn za dnevni trejd i na kraju dana moram biti u kešu.
Danas sam ih okrenuo.Na 99 diokija zaradio 300 kn.
Na IGRI ušao nakon informacije o novim poslovima i kako sam morao prodati spušija 500 kn.
Jučer na viaduktu zaradija 300 kn.A na petrici spušija 400.
Jadni mi daytraderi.Ali moji brokeri ipak zarađuju
Ivana će reći da sam burek investitor.Ali ovih današnjih 50k kn prometa u kupnji i prodaji je
100.A to je više od 1% današnjeg prometa na zse.
A kakvi su ostali investitori?.Oprezni.
Nema šanse da mi moja lova leži mrtvo.Većina dana u daytradingu je pozitiva.Rijetki su ovako loši
dani.
A sa INGRom sam totalno razočaran.Da ja nisam kupio ovih 1.000 kom po 38,21 vjerovatno bi pala na 37,a izašla izvrsna vijest na zse.
A ovih desetak miliona kuna prometa smo istrgovali mi mali ,prelijevajući iz šupljeg u prazno.
A kada su početkom 2008 promet i dionice padale pričalo se da su menađeri na skijanju.
A biće da su i sada na skijanju,ali na moru.
Strah me da i burza ne odskija.Dovoljno bi bilo da jedan jači igrač odlući izlaziti.
Bio bi pravi potop.
Ali ista stvar ako neki veći odlući ući.
Ako se ne dogodi ni jedno ni drugo slijedi eutanacija.A to znaći lagano umiranje tj. P A D.
Dabogda se ugriza za jezik.
[/quote]
ja ne kužim baš ljude koji su 100% u dionicama a očekuju pad…kaj ste vi normalni? vi baš volite gubit svoje novce il kaj? nikad to neći shvatiti…
[/quote]
ja ne kužim baš ljude koji su 100% u dionicama a očekuju pad…kaj ste vi normalni? vi baš volite gubit svoje novce il kaj? nikad to neći shvatiti…
[/quote]
Većina portfelja su nelikviduše gdje sam zapeka i ne mogu ih prodati.Grijesi 2007.
Od likvidnih neke donose dividendu:LVCV.
I postoji jedna dionica koju kupujem gdje imam zagarantiran prinos od 15- 20% koju ću i dalje dokupljivati.A oćekujem i izvješće LPLH.To ne prodajem Previše je podcijenjena.
I postoji jedna dionica koju kupujem gdje imam zagarantiran prinos od 15- 20% koju ću i dalje dokupljivati.
PRFC? Good luck with that!
Joj, daj i ti isto… pa kako nece biti 100 % u dionicama kad je barem 98 % dugorocno u TNPL!
Što će tebi stručnost kad imaš stručni tim? [huh] Ili si ga kao raspustila kao recesijsku mjeru? [huh]
– pa zar nije ljeto, i to na moru, moramo se malo i opustiti.
– ali ubrzo će kraj školskih praznika pa će se ekipa opet skupiti.
– I love this game.
Pozdrav !
od ovoga danasnjeg prometa ivana je okrenula bar milijun
Što sam danas tržila ??????
– pa nisam ja HNB, nemam ja tiskaru novca, iako bih je žarko željela.
– ovih dana sam se puno istrošila.
– sav keš koji imam (a smanjio se je strašno) je postavljen na jeftinoj kupnji.
– ali na kupnji jednostavno ne ide.
– na jednom nalogu mi uvalili jednu jedinu dionicu, neću napisati i koja dionica.
– bila sam i na niskoj kupnji ATPL, e tu je malo više toga uletilo, a željela sam još ali nije išlo.
– sada mi još samo treba da vi dragi investitori uvidite kako je ATPL jako dobra dionica kako bi vam iste mogla uvaliti.
– tko će ga znati možda je to i dobra dionica.
– I love this game.
Pozdrav !