Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

– teško je davati prognoze za naše plitko tržište.

za sada opaki promašaj
[/quote]

– na moju veliku žalost teški promašaj.
– mislite da mi je lako.
– iza ovog promašaja ide i gubitak novca.
[/quote]

Ivana7, zar ti nisam lijepo prijateljski rekao da ćemo padati? Ali nije ovo još ništa. Bit će toga još podosta…
Pozdrav i čuvaj novce, ili uloži ponekad malo u neke humanitarne svrhe [wink] nego da ih tu bezveze gubiš kad je sigurno da će tržište padati.

Ako mislite kupovati brodare i na njima brutano zaraditi, ostavite se praćenja američkih indeksa, a pogotovo ih nemojte kupovati zbog toga jer je BDI sastavio 3 blago zelena dana i brodari preko bare su malo zazelenili! Gazde su na nekom drugom kraju svijeta i pogledajte njihove indekse u zadnjih par dana. Btw, PBZ I-stock nema ulazne naknade do kraja godine![sad]

– šteta što češće ne pišete.
– redovito ste pisali kada ste kupili ATPL ili prodali ATPL.
– a ove budale s foruma su vas punili jedinicama pri svakom spomenu prodaje.
– meni su brokerske provizije zbilja minimalne tako da i ja to redovito radim.

– evo u zadnjem krugu na ATPL sam zaradila četrdesetak dividendnih dionica.

– trenutno sam na ATPL u minusu cca 1.000 eura.

– ali nemam pojma što trenutno raditi s ATPL.
– po TA dolazi prodajni signal,
– ameri će danas biti u minusu.
– ali po nekim mojim procijenama brodarski indexi bi morali rasti.
– trenutno su ti indexi na dnu kanala i trebali bi se odbiti.
– ali i te cijene brodara ne prate indexe vozarina.

– nisam tu baš puno stručna pa bi mi zbilja puno pomoglo vaše ili neko drugo mišljenje kako tu pravilno raditi i na koje sve faktore treba gledati.

– ja se puno ne kužim u te brodare.
– ali na našem tržištu zbilja nemam s čime trgovati, a da je likvidno.
– tako mi ostaje samo ATPL, imam i HT, ali s njime se nema što trgovati.
– a kada idem u akumulaciju ATPL uvijek dignem cijenu.
– a tek kada prodajem, pa koja to bude panika kod investitora.
– jer već kod investiranja 500.000kn dolazi do većih poremećaja.
– a druge dionice neću ni spominjati, znači ostaje mi ATPL bez obzira vrijedi li ona ili ne vrijedi, to me niti ne zanima.

– unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.

– I love this game.
Pozdrav !

Zahvaljujem se na jedinicama.

– a lijepo vam napišem u kom smijeru će tržište.
– i sve to pogodim.
– ali tu idu ocijene jesmo li u kešu ili dionicama, ovisno u kom smijeru treba drukati.

– i što će vam to drukanje kada ću vas opet ošišati na burzi, jer ja to radim najbolje.

– evo sada pri kraju trgovanja sam uspijela na jednoj jako likvidnoj dionici okrenuti smijer cijene.
– samo je zbilja velika šteta što mi niste još toga uvalili po smiješno jeftinim cijenama.
– ali poznajem ja vas jako dobro,
– sutra ćete i vi željeti imati dionice koje sam ja danas kupovala.
– i tu me najčešće zahebete jer vam ne uspijem uvaliti dionice po najvećim cijenama.
– ali i tu se usavršavam.
– trenutno mi je najvažnije zarađivati.

– I love this game.
Pozdrav !

Stvarno si teška lujka..sama nisi svjesna svoje glupavosti..tako je to na burzi..sve milioneri…ti si normalno br.1.. [cry]

Ako mislite kupovati brodare i na njima brutano zaraditi,

Brutalna i vrlo korisna analiza!!!

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

za sada opaki promašaj
nemoj davati više prognoze unaprijed,nego se samo kasnije pohvali sa brutalnom zaradom….

To vjerojatno samo izgleda kao promašaj. Vrijeme će pokazati. Vjerujem u kolegicu i njenu prosudbu kao i brutalnu zaradu!! Kolega, nemojte biti zavidni!!!
[/quote]
i ja se nadam,jer sam bio u cashu i ušao opet jučer,eto krivi dan….

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

ja bih htio brutalno zaraditi na atpl ali mi ne daju!
što da radim?
može i na pm

http://www.kucilooro.webs.com/

Stvarno si teška lujka..sama nisi svjesna svoje glupavosti..tako je to na burzi..sve milioneri…ti si normalno br.1.. [cry]

– primijetila sam kako se na ovoj temi pojavilo više provokatora sumnjive inteligencije.
– ja se jednostavno ne želim svađati.
– jer ovaj forum mi služi samo da i ja nešto naučim.
– a draga moja gospodo sumnjive inteligencije,
– iz vaših postova niti ja niti itko drugi može išta naučiti.

– I love this game.
Pozdrav !

dajte ostavite Ivanu na miru, sram vas bilo
Ivančice daj nam nabaci neki zicer
iako ja sam potpuno u dionicama, ali nikad se ne zna, pametan investitor mora biti spreman za brzi zaokret

http://www.kucilooro.webs.com/

Iz mojih postova neka nitko ne uči ako misli poslovati s nekim plusom

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

– primijetila sam kako se na ovoj temi pojavilo više provokatora sumnjive inteligencije.

Brutalno točno. Čak sam i ja to primijetio. A tu smo da bi naučili od najboljih kao što ste Vi kolegice. Samo naprijed hrabro i bez osvrtanja na provokatore. Oni će brutalno izgubiti.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

HT nemam u portfelju a neću ga imati dok god smo ovako nisko. Još uvijek mi nije jasno zašto je bolje imati HT nego cash? Dividenda je davno bila. Npr. netko je 50% u dionicama, 50% u cashu. I sad bi za dio ovih 50% cash pozicije trebao kupiti HT. Po meni je HT veća kocka nego kupiti npr. VIRO ili DLKV kad padnu. Ne kužim, što vi koji kupujete HT imate od njega?

Forum trpi svakakve postove – ima ljudi koji imaju milionske portfelje, a ne 50000 kuna za burek trejdanje.
Postoje također i dugoročni ulagači. A boldana rečenica je za bez komentara ( iako ne smatram velikim rizikom kupiti DKLV da se razumijemo.)
[/quote]
Krivu rečenicu si boldao. Trebao si boldati prvu rečenicu, odnosno dio "dok god smo ovako nisko". Mislim da se u ovoj fazi (Crobex < 3000) ne isplati uopce trositi energiju na HT, bez obzira na velicinu portfelja. A i što se tiče dugoročnih ulagača, ima puno boljih prilika.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Ivančice daj nam nabaci neki zicer

Što sam danas tržila ????????

– ATPL, malo toga, ali već imam dosta toga i to mi je sada problem.
– JNAF, isto malo toga, i toga sam dosta skupila, ali za razliku od ATPL to sigurno nije problem.
– JDBA, evo toga nisam imala ništa, ali mi je uletilo, zašto sam to kupila zbilja nemam pojma, a niti ne volim ulaziti u dionicu u kojoj ima kriminala, a tu ga očito ima.
– xxxx, kupila i tu dionicu xy, gledam ju, mjerim ju, već dva mjeseca i tek sada mi uletila u moj portfelj, stvarno ju je teško jeftino kupiti, te zbog daljnjeg dokupa ne mogu napisati i ime.
– a kupujem cca 5 takvih dionica, samo ili nisu likvidne ili nema jeftine prodaje, jednostavno takve dionice je jako teško akumulirati, a najčudnije je to kada bi ih išla prodavati pa tu kupnje niti nema, odnosno ima ako želite prodati za nikakav novac.
– ali te dionice će biti dobre u nekim budućim vremenima.
– trenutno su takve investicije najgore, ili investicije s najvećim rizikom te ih nikome ne bih ni preporučila,
– ponavljam, to je jako teško kupiti jer ne daju za bagatelu, a nemoguće prodati jer kupnje niti nema.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close