Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Burza je već akceptirala pozitivne odluke FEDA, međutim ukoliko podignu kamate za samo 0,1 postotni bod sutra će biti cvenila.

najvažnija stvar će bit najavae sljedeće sjednice tamo krajem godine i kako će to najavit,
dal će namignut možda povećanje stopa, jer ih ovaj put sigurno neće dirat.
[/quote]
aha već su donijeli odluku da neće…
nisma vidio, sudac produžio treće poluvrijeme. [rolleyes]

Ivana čemu ove jedinice…………. [smiley]

– nikada nikome na ovoj temi nisam dala jedinicu.
– da sama tema bude zanimljivija svima uvalim stotke,
– ja se razlikujem od vas, stotke dajem i mojim najvećim neprijateljima,
– ali samo na ovoj temi.

– I love this game.
Pozdrav !

He he rocky samo naša burza zatvori u 16 00 a neki "investitori" rade sa svojim novcem šta hoće pa ih jednog dana nazove broker i kaže nema više životinjica na brokerskom,hvala lijepo promjenili smo vam frizuru dođite nam opet, bilo nam je zadovoljstvo surađivati sa najvećom investitoricom u hrvata [lol]
Ta investitorica se obično javi na PD oko 16-17 sati jer se intezivno trguje,ma nema to veze što je amerika 2% u plusu. [lol]

– ja ne lažem za razliku od većine vas.
– danas sam bila skromna i napisala zaradila plaćicu, ali zarada je bila puno veća.
– ja svoje uspijehe znam i proslaviti.
– evo i noćas sam bila na noćnom kupanju i gledala komete, a vidila dva.
– odavno su meni na ovom forumu predvidjeli bankrot, čim sam počela pisati.
– a ono dolaze brutalne zarade.
– ajde pametnjakovići ja pišem što radim na burzi, a što vi raditem, brojite koliki su vam gubitci.
– i zbilja nije teško procijeniti kakve su zarade na temelju ovakvog investiranja.

– I love this game.
Pozdrav !

Burza je već akceptirala "pozitivne" odluke FEDA, međutim ukoliko podignu kamate za samo 0,1 postotni bod sutra će biti cvenila.

– onda će ići prodaja.
– bitno je da se lova vrti.
– a usput vam pravim i promet na crobexu.
– a dobro je i mojim brokerima.

– I love this game.
Pozdrav !

nas kriza tek čeka…

– moje je mišljenje kako ipak treba zaraditi novce dok ne dođe ta kriza.

– I love this game.
Pozdrav !

Kolegice niste li malo previše nervozna………………za takvu ljepotu to bi bila velika šteta [smiley]

I pripazi sutra ide bull, nemoj se previše otkrivati sa time što si sve prodala jer bi sutra mogla ispasti smiješna ……………i to brutalno [wink]

– ne nikada nisam nervozna, ali sam jako oprezna.
– ja sam stvarno prelijepa, za razliku od vas.
– tko se za vama okrene kada idete ulicom ??????????
– pa ja sam uvijek cca 50% u dionicama.
– trenutno sam 80% .
– smiješna, baš sam smiješna pogotovo kad vas ošišam.

– I love this game.
Pozdrav !

E ali mogu do ujutro zacrveniti futuresi na -1.5% i što će onda naši neuki investitori? Kupiti ili prodati? [lol]

– naši neuki investitori nemaju pojma što su futuresi.
– pa nije ti ovo Amerika.

– I love this game.
Pozdrav !

Kasno je, ili rano je, a meni se spava.

– danas ću spavati do podne,
– a onda poslijepodne bi moglo ići šišanje ovčica.
– a stručni tim će dotle proučiti burzu.
– a ja zarađujem i kad spavam.
– šteta imam nešto slobodne love, ali nema veze ionako imam dosta otvorenih naloga.

– I love this game.
Pozdrav !

danas bi trebalo nešto ubosti prije nego burza skoči brutalno
brkonji7,koji je jučer prodao janaf, usprkos

http://www.kucilooro.webs.com/

VEĆINA tvrtki koje su u sastavu Crobexa u prvih šest mjeseci ove godine zabilježile su pad gospodarske aktivnosti što im je donijelo smanjenje prihoda i dobiti, a najavljuju se i još gore rezultati do kraja 2009. godine.

Teškoj gospodarskoj situaciji najbolje odolijevaju građevinske i telekomunikacijske tvrtke, dok su pad gospodarske aktivnosti najjače osjetili brodari i industrijske tvrtke, prenosi HRT. Smanjena kupovna moć građana najviše je pogodila prehrambeni sektor pa su tako Kraš, Ledo i Viro zabilježili pad prihoda.

Hrvatski gospodarstvenici uperili pogled prema američkom tržištu

Još je teža situacija u brodarskom sektoru. Najvećem hrvatskom brodaru Atlantskoj plovidbi prihodi su se prepolovili, a pad vozarina donio je i drugima iz ovog sektora manje prihode. U narednim mjesecima krizu bi jače mogli osjetiti i građevinari zbog smanjenja investicija države. Većina građevinskih tvrtki, osim Ingre i Viadukta, su u prvih šest mjeseci ipak ostvarili prihod.

Do kraja godine hrvatsko gospodarstvo očekuju još teži dani, jer će se gospodarska aktivnost dodatno usporiti zbog antirecesijskih mjera Vlade. Veći PDV i harač smanjit će potrošnju građana, dok će manjak novca u proračunu skresati i investicije države. Hrvatski gospodarstvenici pozorno gledaju prema američkom tržištu i očekuju njegov oporavak jer bi to moglo značiti ljepše dane i za našu ekonomiju.

VEĆINA tvrtki koje su u sastavu Crobexa u prvih šest mjeseci ove godine zabilježile su pad gospodarske aktivnosti što im je donijelo smanjenje prihoda i dobiti, a najavljuju se i još gore rezultati do kraja 2009. godine.

Teškoj gospodarskoj situaciji najbolje odolijevaju građevinske i telekomunikacijske tvrtke, dok su pad gospodarske aktivnosti najjače osjetili brodari i industrijske tvrtke, prenosi HRT. Smanjena kupovna moć građana najviše je pogodila prehrambeni sektor pa su tako Kraš, Ledo i Viro zabilježili pad prihoda.

Hrvatski gospodarstvenici uperili pogled prema američkom tržištu

Još je teža situacija u brodarskom sektoru. Najvećem hrvatskom brodaru Atlantskoj plovidbi prihodi su se prepolovili, a pad vozarina donio je i drugima iz ovog sektora manje prihode. U narednim mjesecima krizu bi jače mogli osjetiti i građevinari zbog smanjenja investicija države. Većina građevinskih tvrtki, osim Ingre i Viadukta, su u prvih šest mjeseci ipak ostvarili prihod.

Do kraja godine hrvatsko gospodarstvo očekuju još teži dani, jer će se gospodarska aktivnost dodatno usporiti zbog antirecesijskih mjera Vlade. Veći PDV i harač smanjit će potrošnju građana, dok će manjak novca u proračunu skresati i investicije države. Hrvatski gospodarstvenici pozorno gledaju prema američkom tržištu i očekuju njegov oporavak jer bi to moglo značiti ljepše dane i za našu ekonomiju.

ZNACI VRIJEME JE ZA JACI ŠOPING [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

tako je………..šoping, a usput možemo ošišati ovce poput Ivane7

danas će biti brutalan rast a ona sve rasprodala [bye]

New Report

Close